Sbírka pro maminku, která má 3 děti a bojuje s rakovinou

2
6.4.23 03:05

Maminka s 3 detmi ktera uz rok bojuje o zivot s rakovinou

Zdravim vsechny maminky jmenuji se Roman a jsem pecujici osoba a dlouhodoby kamarad a pritel jedne maminky ktera se stara o 3 deti 18,17 a 5 let. Pred rokem zjistila z niceho nic ze ma rakovinu vajecniku s metastazemi na vice mistech a bricho se zacalo naplnovat… vice je napsano dole v odkazu… pred pul rokem ji odstranili zhoubny nador a skrabali ji ty metastaze s plic ale ma to i v kyclich takze kazdodeni chuze s choditkem je pro ni obtizne a vycerpavajici. Vzhledem k tomu ze ztraci svalovou hmotu je uz ted jejim snem mit elektricky vozik Je po 8 chemoterapii a 2 operaci kde ji lekari davali 20% na preziti a na zacatku ji predpovidali 2-3 mesice od vanoc ji nasadili nove leky ktere jsou nove na trhu a maji ji pomahat aby tu byla co nejdele… Je to bojovnice ktera pracovala cely zivot mela i 2 prace aby svojim detem doprala a vsechno utahla. Nikdy jsem nezadal lidi o penize a nepsal na internet ale kdyz jsem se dozvedel ze tuhle sbirku zaridila jeji 17 leta dcera, tak me to dojalo a ted se snazim aspon o to aby se jim splnil sen a mohla si uzivat zivota a byla stastna…
Prosim o sdileni mezi svymi prateli i tohle mi strasne pomuze a tady je ten odkaz
Buďte taky pro každou dobrost a podpořte tento příběh: Pomozte Lence trpící rakovinou https://www.donio.cz/pribeh/11011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44208
6.4.23 04:00

@admin Ačkoliv je to velmi smutné, o tomto web nikdy nebyl. Ponechali jste jednu žádost o sbírku s vlastní diskuzí, budou se tu množit další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15012
6.4.23 06:06

:srdce: Posílám mnoho sil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.4.23 06:18

V takových případech a po prověření adminů, že to není fake, tak si myslím, že by to neměli mazat. Síla takových webů a sociálních sítí může pomoct. Trocha lidskosti nikomu neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
6.4.23 06:52

Mně přijde velmi smutné, že někdo hned v prvním příspěvku nelení a cítí potřebu to nabonzovat adminům. Proč by tady vlastně nemohla být sekce pro tyto případy? Představte si, že ty sbírky ve většině případů pořádají maminky pro své děti :srdce:. A myslíte, že to dělají dobrovolně? Jsou na pokraji sil a v zoufalé situaci, protože už neví kudy kam a jak sehnat peníze. Tak se poníží a zveřejní svůj příběh a škemrají o peníze.
Nejdřív jsem to chtěla napsat anonymně, ale postavím se tomu čelem. Já jsem také jedna z těchto maminek. (Sbírku sem dávat v žádném případě nebudu, nebojte.)

Takže mohla by tu být speciální sekce, kde by se mohly tyto příběhy zveřejnit? Třeba mimo diskuzi, jako je sekce deníčky, bazar atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7538
6.4.23 07:04
@masima píše:
Mně přijde velmi smutné, že někdo hned v prvním příspěvku nelení a cítí potřebu to nabonzovat adminům. Proč by tady vlastně nemohla být sekce pro tyto případy? Představte si, že ty sbírky ve většině případů pořádají maminky pro své děti :srdce:. A myslíte, že to dělají dobrovolně? Jsou na pokraji sil a v zoufalé situaci, protože už neví kudy kam a jak sehnat peníze. Tak se poníží a zveřejní svůj příběh a škemrají o peníze.
Nejdřív jsem to chtěla napsat anonymně, ale postavím se tomu čelem. Já jsem také jedna z těchto maminek. (Sbírku sem dávat v žádném případě nebudu, nebojte.)Takže mohla by tu být speciální sekce, kde by se mohly tyto příběhy zveřejnit? Třeba mimo diskuzi, jako je sekce deníčky, bazar atd?

@admin
Já jsem taky pro!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.4.23 07:11

@1Pears1

@Kelsey píše:
V takových případech a po prověření adminů, že to není fake, tak si myslím, že by to neměli mazat. Síla takových webů a sociálních sítí může pomoct. Trocha lidskosti nikomu neuškodí.

Děkuji za podporu a pokud jakykoliv admin me vyzve na dolozeni dokumentu nemam s tim problem. Pro informaci lidi kteri nikdy nezadali o sbirku tak uz jen samotne zalozeni sbirky je overovano samotnym webem ktery vyzaduje ruzne dokumenty jako dukaz aby lide toho nezneuzivali. Nikdy bych nepral nikomu zazit to cim si prosla a kde jinde by ji mohli porozumet nez tady kde je silna komunita maminek a pozadat je o sdileni tohoto pribehu dal a tim pomoct teto mamince. Dekuji za pochopeni

Příspěvek upraven 06.04.23 v 08:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
6.4.23 07:29

Mě už teda tyhle žádosti o sbírky taky štvou. Sem to prostě nepatří.@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
6.4.23 07:35
@hulala píše:

Mohla bych se zeptat, proč to sem prosím nepatří? Zoufalá MAMINKA nepatří na “web pro maminky”? Patří sem jen sluníčkové věci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77516
6.4.23 08:04
@masima píše:
Mohla bych se zeptat, proč to sem prosím nepatří? Zoufalá MAMINKA nepatří na “web pro maminky”? Patří sem jen sluníčkové věci?

za posledních 24 hodin jsou tu 3 žádosti o sbírky - ono jako - jo patří to sem,
ale - primárně to není dobročinný web

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77516
6.4.23 08:05
@KKK85 píše:
@admin
Já jsem taky pro!!!

ano, také jsem pro, aby pro sbírky byla zvláštní záložka, jako je pro deníčky
 @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34094
6.4.23 08:34
@hulala píše:

A kam to teda patří? Co tě na tom tak štve? Nezajímá tě to, tak to přejdi.
@admin taky jsem pro, aby se udělala zvláštní záložka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
6.4.23 08:38

To tě to fakt tak irituje, že z toho nemůžeš spát. Hyeno. Pokud tě to nezajímá, přejdi to. Nikdo tě nenutil to číst nebo přispívat. Proč si to otvíráš.

Naopak si myslím, že to sem patří víc, než lízání zad*u paní Klopotkové.

@1Pears1 píše:
@admin Ačkoliv je to velmi smutné, o tomto web nikdy nebyl. Ponechali jste jednu žádost o sbírku s vlastní diskuzí, budou se tu množit další.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29123
6.4.23 08:40
@Kelsey píše:

Na donio prověřují identitu a také dokládáš vše, o co chceš žádat, včetně aktuální ceny žádaných pomůcek. Nemůžeš si tedy vymyslet pohádky navíc, pokud to nemáš podložené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20888
6.4.23 08:43
@masima píše:
Nejdřív jsem to chtěla napsat anonymně, ale postavím se tomu čelem. Já jsem také jedna z těchto maminek. (Sbírku sem dávat v žádném případě nebudu, nebojte.)Takže mohla by tu být speciální sekce, kde by se mohly tyto příběhy zveřejnit? Třeba mimo diskuzi, jako je sekce deníčky, bazar atd?

Dobrý den,

diskuze se sbírkami nemažeme (pokud se vyloženě nejedná o spam), máme pro ně přímo vytvořenou kategorii „Dobré skutky“, kde je možné sbírku sdílet. Nápad se „speciální“ kategorií pro sbírky nadnesu na poradě, nicméně si myslím, že toto není úplně záměr našeho webu - udělat z něj „druhé Donio“. Pro sdílení sbírky si myslím, že splňuje účel naše diskuzní kategorie.

Díky a přeji hezký den,
Viki :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!