Sbírka pro maminku, která má 3 děti a bojuje s rakovinou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@stinga píše:
tak Klopotkovou bych já osobně zabanovala na vždy, její diskuse přeskakuji, jelikož docela nerada zvracím do klávesnice,
ale já nejsem admin
Asi bys mohla stejně přeskakovat diskuze, které se jmenují Sbírka. Tady bych stejně nikomu nepřispěla, chodí sem moc lhářů a pohádkářů, tak je mi to jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše:
Před časem jsem narazila na sbírku na nový dům. Rodina žije v podnájmu a v bytě je plíseň, na kterou má jedno s dětí alergii. Rodina je sociálně slabá. Mají čtyři děti. Chtějí rodinný dům. Takové sbírky vrhají špatné světlo na Donio nebo z Nesnáze.
Já si sbírky na Doniu vybírám, kam přispěji. Je tam hodně potřebných.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přispívám jedině osobně a po seznámení s případem. Jinak bych mohl vydělávat jen na sbírky!
- Citovat
- Upravit
@Prostě Vodnář píše:
Přispívám jedině osobně a po seznámení s případem. Jinak bych mohl vydělávat jen na sbírky!
To nikdo po nikom nechce. Já mám trvalý příkaz na Dobrého anděla a vůbec mě netrápí, že rodiny, kterým se pomáhá, neznám osobně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše:
Klopotková čeká mimíska.
Mmt… To mi něco uniklo???
![]()
Nebo to je jen sranda..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werajsik píše:
Mmt… To mi něco uniklo???![]()
Nebo to je jen sranda..![]()
Vypadá to, že půjde na potrat, protože ji omezuje v jejich praktikách a je stará.
https://www.emimino.cz/…nkovani/106/#…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Vypadá to, že půjde na potrat, protože ji omezuje v jejich praktikách a je stará.
https://www.emimino.cz/…nkovani/106/#…
Tý jo, to je snad na encyklopedii ta diskuse, no, než se tím prokoušu
Snad si zítra najdu chvíli na čtení ![]()
A víc už plevelit nebudu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše:
Před časem jsem narazila na sbírku na nový dům. Rodina žije v podnájmu a v bytě je plíseň, na kterou má jedno s dětí alergii. Rodina je sociálně slabá. Mají čtyři děti. Chtějí rodinný dům. Takové sbírky vrhají špatné světlo na Donio nebo z Nesnáze.
A za chvíli bude sbírka na provoz toho domu.
Ano, některé sbírky jsou fakt značně nedůvěryhodné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!