Dobrovolné neplacení alimentů

Anonymní
1.3.20 14:16

Dobrovolne neplaceni aliment

Asi jsem tema napsala spatne, ale aspon si to nekdo precte a poradi???? chci se zeptat, rozesli jsme se s pritelem a chci si pozadat o prispevek na bydleni. Jsme domluveni skrz alimenty, ze po nem nic zadat nebudu, malyho si muze vzit kdy bude chtit (nezadam alimenty protoze je na tom s penezma taky docela bidne). Proto se chci zeptat kdyz si pujdu zazadat o prispevek a reknu ze jsme se s byvalym pritelem domluvily, ze mi alimenty platit nebude, mohl by mit z toho nejaky prusvih? Rozesli jsme se v dobrem a nerada bych zase neco resila ani na to uz nemam silu. Moc dekuji za odpoved.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2373
1.3.20 14:19

Od ex přítele peníze nechceš, ale stát ždimat chceš? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65767
1.3.20 14:19

Jako že my všichni máme platit tobě a otec dítěte nic? Tak to doufám, že to neprojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32356
1.3.20 14:20

Tak vtipný je, že po otci dítěte peníze nechceš a po státu ano? A dítě je čí? Jeho nebo státu? Jestli je na tom bídně, tak ať si najde lépe placenou práci,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474

Když jsi tak hrdá a laskavá, že nechceš alimenty, tak buď tak hrdá a laskavá a neždímej stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20990

Takže alimenty vám smrdí, ale peníze od státu ne jo? To jste teda pekný dáreček. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524

To je super. Po otci nic nechceš, tak ti máme ty prachy dát my všichni, jo? :cert:
Alimenty nemůžeš odmítnout, jsou to peníze pro dítě, ne pro tebe. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka

8o takže tatík platit nebude a stat ti to má dorovnat. 8o A co práce, za mu nevoni?

• Citovat
  • Upravit
3990
1.3.20 14:21

O dítě se mají primárně starat rodiče, až poté stát, mám pocit, že u těchto příspěvků u tebe budou chtít doložené alimenty (a je to jen dobře). Ale osobní zkušenost nemám, jen ze zdejších diskusí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
1.3.20 14:24

Ty jsi fakt vtipna… to snad není mozne uz co si to porizuje decka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34486
1.3.20 14:26
@Anonymní píše:
Asi jsem tema napsala spatne, ale aspon si to nekdo precte a poradi???? chci se zeptat, rozesli jsme se s pritelem a chci si pozadat o prispevek na bydleni. Jsme domluveni skrz alimenty, ze po nem nic zadat nebudu, malyho si muze vzit kdy bude chtit (nezadam alimenty protoze je na tom s penezma taky docela bidne). Proto se chci zeptat kdyz si pujdu zazadat o prispevek a reknu ze jsme se s byvalym pritelem domluvily, ze mi alimenty platit nebude, mohl by mit z toho nejaky prusvih? Rozesli jsme se v dobrem a nerada bych zase neco resila ani na to uz nemam silu. Moc dekuji za odpoved.

No dobrý, po něm nic nechceš, protože chudák nemá, hmmm, tak jste si neměli dělat dítě, když máte oba prd. Hlavně, vy se nemáte co domlouvat, alimenty jsou pro dítě. Už vidím, jak na úřadě tohle řekneš, a oni ti řeknou, v pohodě, my budeme cálovat za něj. Fakt mi hlava nebere tohle uvažování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
1.3.20 14:33

Hele, Ale stát je na tom s prachama taky bídně. Zadlužený až běda. Tak na něj buď taky tam hodná a nechtěj po něm peníze 8)

Příspěvek upraven 01.03.20 v 19:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17015
1.3.20 14:37

Nemůžeš odmítnout alimenty, nejsou tvoje, ale dítěte! To za prvé a za druhé, pokud chceš dělat haura a být rozhazovačná a alimenty nechceš, pak se ale o sebe a dítě koukej postarat sama. Fuj, naštěstí tohle opravdu nejde, aby si dva sociálové udělali děcko a pak se ždímal stát :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
1.3.20 14:39

No, doporučuji ti, abys přestala dělat samaritánku, a alespoň o něco málo zažádala. On to ten chlap potřebuje vědět, že to dítě něco stojí.

K příspěvkům od státu se vyjadřovat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
1.3.20 14:48

Předně budeš muset doložit veškeré příjmy a do toho patří i alimenty, nebude nikoho zajímat vaše dohoda, ale budou chtít, ať předně platí otec tvého dítěte. Je logické, že předně je péče na rodičích a nebudou vás živit daňoví poplatníci. Takže tady s tímto na úřadě neuspěješ :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna