Výše alimentů pro dvě děti

Anonymní
29.2.20 21:44

Alíky - kolik cca

Ahoj, máte někdo zkušenost s podobnou částkou se dvěma dětmi? Zajímá mě, kolik bych mohla dostávat alimenty na dvě děti do 5 let, když chlap bere cca 30.hrubeho. Nemáte to někdo třeba podobně? Na netu je jen rozmezí, spíš mě zajímá, jak to chodí v praxi. Díky :))

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4511
29.2.20 21:47
@Anonymní píše:
Ahoj, máte někdo zkušenost s podobnou částkou se dvěma dětmi? Zajímá mě, kolik bych mohla dostávat alimenty na dvě děti do 5 let, když chlap bere cca 30.hrubeho. Nemáte to někdo třeba podobně? Na netu je jen rozmezí, spíš mě zajímá, jak to chodí v praxi. Díky :))

Nic jinýho než odhady nedostaneš záleží na mnoha okolnostech a taky na soudci. Mám na deseti letý dítě alimenty 1500 korun a počítáno ze 20 000 čistýho… Ale nevím jak ti ta informace pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45766
29.2.20 21:48

4-5 tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.2.20 21:49

30 hrubeho na chlapa je dost nizka vyplata, to i zenske napric republikou berou vic, v Praze v Lidlu za kasou, takze na zivitele rodiny dost nizka vejplata…
Pocitej, ze aliky nebudou zadna slava, kdyz dostanes bura na obe, tak budes jeste rada…

Příspěvek upraven 29.02.20 v 21:51

• Citovat
  • Upravit
60142
29.2.20 21:50
@Ravedd píše:
Nic jinýho než odhady nedostaneš záleží na mnoha okolnostech a taky na soudci. Mám na deseti letý dítě alimenty 1500 korun a počítáno ze 20 000 čistýho… Ale nevím jak ti ta informace pomůže

To je teda strašný 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
29.2.20 21:55

@Ravedd ty Jo tak málo, že to tatínkovi není blbé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.20 22:04
@Anonymní píše:
Ahoj, máte někdo zkušenost s podobnou částkou se dvěma dětmi? Zajímá mě, kolik bych mohla dostávat alimenty na dvě děti do 5 let, když chlap bere cca 30.hrubeho. Nemáte to někdo třeba podobně? Na netu je jen rozmezí, spíš mě zajímá, jak to chodí v praxi. Díky :))

17tis cisteho (6let ) 2vyz. dite-3000
27tis čistého (1,5r) 1 vyz.dite -3200.

• Citovat
  • Upravit
4511
29.2.20 22:45
@35ja píše:
@Ravedd ty Jo tak málo, že to tatínkovi není blbé :(

Není on to stejně neplatí

@Baba bohužel ani soudkyni ač jí muselo být jasný že to není celý příjem a ještě mu spočítala životní minimum a že musí platit dluhy. Ale takových rozsudků jsem už viděla docela dost bohužel člověk musí mít štěstí i na toho soudce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
1.3.20 07:22

To záleží opravdu na soudci. Známý platí 10,5 tisíce na tři děti a plat má 19 tisíc a k tomu ještě další dítě s novou partnerkou. Soudkyni žádné tabulky nezajímaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.20 08:41

@Hanka1 no jo, ale my nežijeme v Praze a tady tak velké výplaty nejsou…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
1.3.20 09:29
@Anonymní píše:
@Hanka1 no jo, ale my nežijeme v Praze a tady tak velké výplaty nejsou…

Záleží na soudci - viz prispevek nad tebou, muzes dostat desítku stejne jako trojku…
Mmch rodina zije v J. Čechách a na Ostravsku a tech 30 maji i ucitelky v rodine, ktere furt narikaji na plat…dole na jihu nema třicet jen neter ošetřovatelka, ktera si nebere nocni a dvanactky…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.20 10:46

@Hanka1 učitelky mají krásné peníze, za ty dny volna atd. No jo, tak snad budu mít trošku štěstí… vím, že by nedal ani korunu na víc.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
1.3.20 11:23
@Anonymní píše:
@Hanka1 učitelky mají krásné peníze, za ty dny volna atd. No jo, tak snad budu mít trošku štěstí… vím, že by nedal ani korunu na víc.

Drzim palce at to pro tebe dobre dopadne a soud at napari krkounovi co nejvic!

• Citovat
  • Upravit
1280
1.3.20 11:26

@Ravedd je to pěkná prasarna, alimenty mají být přednost před dluhy…nemluvě o tě směšné částce kterou v dnešní době člověk nechá za jeden nákup…tohle je neskutečný, hloupost některých chlapů, vždyť jde i o jejich dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
1.3.20 11:29
@LennyL1 píše:
To záleží opravdu na soudci. Známý platí 10,5 tisíce na tři děti a plat má 19 tisíc a k tomu ještě další dítě s novou partnerkou. Soudkyni žádné tabulky nezajímaly.

jojo, taky vím o případu, že otec má výživné 10.000 a veškeré náklady na dopravu na vzdálenost 300 km, stará se pět dní za 14 dní a příjem (reálně) má 12.000 Kč. A paní soudkyně dospěla k závěru, že přece může prodat traktor a pole (které ho živí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna