Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Počkej týden, nebo do další ms. Pokud bys byl těhotná tak čárka sílí strašně rychle ![]()
@Dara90 tak proc tedy mamatest vychazel duch 3 x za sebou a to bylo vcera a dnes nic? :/
@MISA1234555 nízké HCG, každý test to zachytí jinak. V tuhle dobu by mělo být vyšší, takže říkáme, je to teď bud a nebo. Buďto to dá nebo nedá
@Markéta188 jednu holčičku už mám na světě a sou ji krásných 2 roky a tohle sem při ni vůbec neměla ale každý těhotenství je jiné
Proste sem si udelala test višel mi jeste mensi duch jak tady a byla sem opravdu no
Jeste počkám za tyden udělat další test a uvydim 😒
@MISA1234555 Ahoj zakladatelko, jen takova otazka, jakou ma Pepino citlivost? Mamatest je myslim 10, neni Pepino az 20 ci vice? Protoze mozna tech jednotek je zatim uplne malicko, ze to zachyti jen desitka..
@MISA1234555 Doktor neco uvidi na ultrazvuku cca od hcg 1000, ted nic nevymysli. Ja bych si myslela koupit mamatest, test udelat za 2 dny a zjistit, jestli carka sili.
@Angie87 to nevim ja myslela ze je všechno stejny nezkoumam ty testy zkusim si koupit mama test a udelat si po zítři znova ale jinak dekuji to by me nenapadlo
@MISA1234555 píše:
@Angie87 to nevim ja myslela ze je všechno stejny nezkoumam ty testy zkusim si koupit mama test a udelat si po zítři znova ale jinak dekuji to by me nenapadlo
Pepino papirkovy jsou taky desitkovy, takze v tom to opravdu nebude.
@Villanelle Jj, uz jsem vygooglila, napadlo me to jako moznost ![]()
@Angie87 ja počkám zkusim si udekat mamatest rano a dam vědět 😎 😁
@Angie87 píše:
@Villanelle Jj, uz jsem vygooglila, napadlo me to jako moznost
Jasne, ale zrovna u pepina to vim, tak at nemusi zakladatelka vymýšlet a spekulovat.