Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
chtěla jsem Vás moc poprosit o radu.
už delší dobu se s partnerem snažíme o miminko, dnes mám druhý den zpoždění měsíčků.
chtěla jsem si udělat test i když vím, že by bylo ještě brzy, ale zvědavost mi nedala.
Při odběru moči do mističky ze mě cosi malého vypadlo, co ze mě ještě nikdy nevypadalo.
vypadalo to jako namalovaná spermie, červená jakoby žilkatá, obalená v průhledné bláně. přikládám fotku, ale je to špatně vidět, hodně jsem fotku zvětšila, aby to bylo lépe vidět. pak po utření jedna kapička narůžovělé krve, ale krvácení nezačalo. myslela jsem, že je to třeba cysta, nebo blanka, ale nevím.
Prosím Vás o jakoukoli radu co by to mohlo být? máte s tím zkušenosti?
Děkuji moc
Smaž tu nechutnou fotku, stejně tam není nic vidět. A příště prosím tě nedávej nechutné fotky na internet, je to neslušné.
Jinak to nejspíš nic není, jestli jsi těhotná nebo ne tady nezjistíme, musíš počkat a udělat si test.
Fotku jsem nezvětšovala, ale dle popisu a tvaru, nemůže to být roup?
Mám špatný foťák vyšlo to hnědě, ale bylo to červeno průhledné, jsem v diskuzi nová, co je prosím roup?
Poradí mi někdo jak se tady dá něco smazat, jsem tu nová, děkuju
@Blablubli měla jsem na mysli parazita, roupa dětského https://cs.wikipedia.org/…%9Btsk%C3%BD Ale ten není červený.
@Blablubli píše:
Poradí mi někdo jak se tady dá něco smazat, jsem tu nová, děkuju
Když přejedeš myší nad svým příspěvkem, objeví se ti dole možnosti - upravit. Tam to vymažeš.
Už jsem si to hledala na internetu, děkuji za odpověď a snahu pomoci, ale roupy to nejsou nemám žádné z uvedených příznaků, myslela jsem, že je to třeba cysta nebo, tak myslela, jsem, že třeba se to stalo ještě někomu, že byla jen růžová kapička krve, ale měsíčky žádné, doufala jsem že můžu stále doufat, že snad čekáme, ale bojím se, že se nezadařilo a na miminko budeme muset ještě počkat.
@Blablubli píše:
Už jsem si to hledala na internetu, děkuji za odpověď a snahu pomoci, ale roupy to nejsou nemám žádné z uvedených příznaků, myslela jsem, že je to třeba cysta nebo, tak myslela, jsem, že třeba se to stalo ještě někomu, že byla jen růžová kapička krve, ale měsíčky žádné, doufala jsem že můžu stále doufat, že snad čekáme, ale bojím se, že se nezadařilo a na miminko budeme muset ještě počkat.
Jestli máš druhý den zpoždění, tak nechápu, proč by mělo být na test brzy. Zajdi si do lékárny či drogerie a kup test. Není vůbec brzy. A dle popisu bych řekla, že se ti rozjíždí MS. ![]()
Promiňte nikomu jsem nechtěla zvednout žaludek, ani nikoho naštvat, jen mě to polekalo a je víkend, takže doktoři žádný a já se bála, že je to ztráta naděje z miminka.
Nejspíš to bude začátek měsíčků, i když ještě nepřišli, cítím se jinak než před menstruací, jak kdyby se něco ve napínalo, ale tlak je jen chvilkový, jistě to nebude nic vážného, bylo brzy jen dva dny zpoždění, musím se smířit s tím, že nejspíš měsíčky příjdou. stejně radši v pondělí zajedu za svou paní gynekoložkou. Děkuji a všem přeji mnoho štěstí.
Nejezdi za doktorkou, zbytecne otravovani. Rekne ti, ze mas vysokou sliznici, ze zrejme brzy dostanes menstruaci nebo je tehotenstvi tak v zacatku, ze ho jeste nevidi. Nic jineho. Musis se prestat tolik pozorovat nebo v tehotenstvi zesilis, kolik bude zmen a priznaku kdeceho. Taky jsem byla cekatelka, dostkrat potratila a dobre ti radim: zryj zahradu, umyj okna, zajdete si s chlapem na vylet. Jestli jsi tehotna, bude test pozitivni i za dva tydny. Nekaz si ten cas, nez to prijde. Uzij si i zivot ted.
@kacakaca Děkuji Vám máte pravdu, zbytečně jsem plašila, všem se moc omlouvám.
Děkuji za zprávu a přeji mnoho štěstí
Tak to byli, jen opožděné měsíčky, dnes dorazili, nevadí snad to vyjde příště.
Ještě jednou se všem omlouvám za můj hloupý dotaz.
přeji všem hodně zdraví a štěstí, hezký den.