Dobrý e-shop s oblečením?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8698
1.10.12 21:02
@Tůmička píše:
@Hana89 na mimiaukci to je jako dražba. Je tam stanovený čas do kdy ta aukce běží a soutěžíš s ostatníma. Nastavíš si svůj cenový limit, do kterého chceš jít a dražíš. Musíš se zaregistrovat samozřejmě. A pak už uvidíš jak to běží.
:hug: :hug: ok tak jdu nato :lol: :lol: sem zvedava inak ja su na takove veci debil :oops: Dekuju :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
2.10.12 06:56
@Hana89 píše: :hug: :hug: ok tak jdu nato :lol: :lol: sem zvedava inak ja su na takove veci debil :oops: Dekuju :kytka:

Nemáš za co :) pak se pochlub, se svojí první dražbou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
2.10.12 11:19

@Tůmička No ja tam našla krásne rifle a hezkou kabelu a zaregistrovala sem se a nemužu se pridat protože sem nova :cert: :cert: sakríš a ja se tešila že neco nove za takove prachy budu mít :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
2.10.12 12:23

@Hana89 Ty jo tak to ani nevím, že to nejde, když jsi nová 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
2.10.12 12:35
@Tůmička píše:
@Hana89 Ty jo tak to ani nevím, že to nejde, když jsi nová 8o

No nejde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
2.10.12 13:39

A nejsi na aukci!!!tam to jde až za týden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
2.10.12 13:51
Je na aukci :)
@LN13 píše:
A nejsi na aukci!!!tam to jde až za týden..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
2.10.12 14:22

@Tůmička :oops: jsem to nečetla..tak vydržet týden no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
2.10.12 14:30

Za mě doporučuju www.stilago.cz, www.fashiondays.cz, www.bigbrands.cz - tady nakoupíš značkové a fakt super kousky s výraznými slevami. Stačí se zaregistrovat. Jsou to nákupní kluby a každý den u nich začínají nové kampaně, každá s jinou značkou. Jediné mínus je, že si musíš počkat na doručení za cca 3 týdnu, ale zase mně to nevadí, hlavně že jsem ušetřila. Ještě nakupuju na www.halens.cz, www.bonprix.czwww.otto.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
2.10.12 14:43

Ste hodnoučke holky dekuju jdu na to :pankac: pak se pochavlim co sem kde koupila, no na MMB sem si objednala kalhoty černe, a hodne sem chtela na MMA kabelu WITTON :cert: a nic, no jdu na další stranky diky :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
2.10.12 14:48

Kabelku louis vuitton, bych zrovna z akcí nekupovala. Maximálně na www.luxurybags.cz, kde je záruka pravosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
2.10.12 14:49
@kkatynka píše:
No, snad to nebude bráno jako vlezlá reklama. Max. to admin smaže. :think:Máme jiný sortiment než e-shopy co jsi jmenovala, základem sortimentu je značkové sportovní a casual oblečení, obuv a doplňky. :)

Ne, tak jsem to nemyslela, jen jsem takový shopaholic, tak mě to hned zaujalo:-) Zboží sice jiné, ale své oblíbené značky jsem u vás našla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
2.10.12 14:51
@Nicki.Minaj píše:
Kabelku louis vuitton, bych zrovna z akcí nekupovala. Maximálně na www.luxurybags.cz,kde je záruka pravosti.

No ta stranka co si poslala mne nejde otevrit, ja koukala ale tí ceny su hrozne na to že mam doma mimčo si nemužu dovolit tak drahu kabelu, ale tu co sem chtela mala zaruku pravosti a v aukci byla za 9000kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
2.10.12 15:16
@Hana89 píše:
No ta stranka co si poslala mne nejde otevrit, ja koukala ale tí ceny su hrozne na to že mam doma mimčo si nemužu dovolit tak drahu kabelu, ale tu co sem chtela mala zaruku pravosti a v aukci byla za 9000kč

www.luxurybags.cz zapomněla jsem za adresou dělat mezeru. To byla vyvolávací cena nebo za cenu kup teď? Ona vyvolávací 9000kč se pak může ke konci akce vyšplhat i o několik tisíc víc. Já bych z toho měla strach, i ty záruky se dají různě falšovat. Nevím o jaký jde typ, jestli je to psaníčko nebo míra opotřebování, al zdá se mi ta cena vcelku nízká. Tohle je prověřený eshop, mají i kamennou prodejnu v Praze. Já sama vuittonku nemám, vlastním od jiné luxusní značky, ale musela jsem našetřit. Není to pro každého a za mě, než chodit s fakem, tak ji raději nebudu mít vůbec:pankac: A kdybych vyhodila peníze za kabelku s tím, že je origoš a pak zjistila, že je fake, asi by mě ranila mrtvice 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
2.10.12 15:19

Apropó, tato je za 9990 kč a je to 100% originál:-)

http://www. luxurybags. cz/Louis%20Vuitton-Speedy%2025%20Monogram%20Canvas%20MB4140-lbutik-9017#

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat