Dobrý e-shop s oblečením?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dobrý eshop?
Maminky chci poprosit o info-rady na neaky dobry eshop
Začína podzim, a ja bych potrebovala neake oblečení
s kočárkem do obchodnehoch centra to neni ono, Vopred Dekuju
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Monika123 píše:
Ja nakupujem vsetko cez www.mimibazar.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hana89 píše:a jsu tam i nepoužite veci? a jak si spokojena?
Jasne, ze su - staci si zaskrtut, ze chces NOVE ZBOZI. Ja som maximalne spokojna - je tam siroky vyber, super ceny a predavajuceho si mozes omkrnut podla hodnoteni, ktore tam ma. Das si tam velkost, ktoru hladas a mas to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem také pro mimibazar.cz jsou tam i nové věci, za super věci, prodejce si okoukneš. Poštovný taky dobrý
i na mimiaukce.cz se dá sehnat krásné zboží. Mímo sice nemám, ale courat po obchodech mě moc nebaví, takže za mě
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dekuju holky koukam na mimibazaru potrebuju spoustu veci
a pro malou taky, mimiaukce neznam ale to je jen pro mimča že?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hana89 píše:
Dekuju holky koukam na mimibazaru potrebuju spoustu vecia pro malou taky, mimiaukce neznam ale to je jen pro mimča že?
Nie na http://www.mimiaukce.cz/ najdes vsetko mozne…nie len pre deti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky!
Za mě také jednoznačně mimibazar. Jo, a někdy najdeš i v použitých věcech věci úplně nové, třeba na ně maminky doma zapomněly nebo jim z nich dítka odrostla. Mně se teď takhle podařilo koupit malému nové botičky s pořizovací cenou 299,–Kč
za 160,–Kč i s poštovným. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha a jak se s mimiaukce nakupuje? jen kliknu na vybrany kousek a zaplatim tu nižší cenu? omlouvam se ja se vtom nevyznam, ani v aukru
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hana89 na mimiaukci to je jako dražba. Je tam stanovený čas do kdy ta aukce běží a soutěžíš s ostatníma. Nastavíš si svůj cenový limit, do kterého chceš jít a dražíš. Musíš se zaregistrovat samozřejmě. A pak už uvidíš jak to běží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit