Dobrý kadeřník v Praze?

18.1.16 21:54

Dobrý kadeřník v Praze?

Ahoj :)
Nedoporucil by mi tady nekdo nejakeho sikovneho kadernika, ktery by umel dobre poradit a udelat pekne ombre nebo hezky nabarvit vlasy? Ale zase abych za to nedala 5 tisic :mrgreen: Bydlim smerem na Benesov, tak spis nekde tam. Nebo taky obcas zajedu na Smichov. Ale pres celou Prahu se mi jen kvuli kadernikovi nechce.
Dekuju vsem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
905
18.1.16 22:04

Strašně doporučuji Ivan Malejovský… Ten je všechno… Stylista, kadeřník, vizážista… Opravdu, za mě nej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
18.1.16 22:10

Za mě můžu doporučit jednu kadeřnici, né teda přímo z Prahy, ale z Modletic. Je moc šikovná, má ve svém rodinném domě svůj salón a oproti Praze dělá za pár korun. ( taky má hodně zákaznic). Mě třeba vyjde blond melír na dlouhé vlasy 600 Kč. Pracuje s kvalitníma barvama! Kdyby jsi chtěla, hodím ti na ní tel.! Taky jsem si jí našla přes doporučení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
18.1.16 23:03

Mohu poprosit kontakt na tu kadeřnici z Modletic a mužů se zeptat je mladší děla i mladistvé střihy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
18.1.16 23:40

@luciifer Je jí něco málo po 30-ti a je fakt strašně šikovná. Jmenuje se Maruška a tel. je ****. Pak dej vědět, jak jsi byla spokojená :) :pankac:

19.1.2015 - edit. admin: kontaktní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
20.1.16 10:15

Prosím kontakt do IP to telefonní cislo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
20.1.16 12:57

Dolce Diva, Holečkova ulice, Smíchov. Kadeřnice Gabča. Střih a barva dlouhé vlasy cca 1 800,– Kč. Mohu jen doporučit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová