Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
Nedoporucil by mi tady nekdo nejakeho sikovneho kadernika, ktery by umel dobre poradit a udelat pekne ombre nebo hezky nabarvit vlasy? Ale zase abych za to nedala 5 tisic
Bydlim smerem na Benesov, tak spis nekde tam. Nebo taky obcas zajedu na Smichov. Ale pres celou Prahu se mi jen kvuli kadernikovi nechce.
Dekuju vsem ![]()
Strašně doporučuji Ivan Malejovský… Ten je všechno… Stylista, kadeřník, vizážista… Opravdu, za mě nej…
Za mě můžu doporučit jednu kadeřnici, né teda přímo z Prahy, ale z Modletic. Je moc šikovná, má ve svém rodinném domě svůj salón a oproti Praze dělá za pár korun. ( taky má hodně zákaznic). Mě třeba vyjde blond melír na dlouhé vlasy 600 Kč. Pracuje s kvalitníma barvama! Kdyby jsi chtěla, hodím ti na ní tel.! Taky jsem si jí našla přes doporučení…
Mohu poprosit kontakt na tu kadeřnici z Modletic a mužů se zeptat je mladší děla i mladistvé střihy ![]()
@luciifer Je jí něco málo po 30-ti a je fakt strašně šikovná. Jmenuje se Maruška a tel. je ****. Pak dej vědět, jak jsi byla spokojená
![]()
19.1.2015 - edit. admin: kontaktní údaje
Dolce Diva, Holečkova ulice, Smíchov. Kadeřnice Gabča. Střih a barva dlouhé vlasy cca 1 800,– Kč. Mohu jen doporučit ![]()