Dobrý, levný vysavač

12067
8.12.16 12:01

Dobrý, levný vysavač

Dobrý den maminky (tatinkove) prosím doporučíte někdo dobrý, výkoný vysavač tak do 3OOO,–?
budu vysavat parkety, koberce, potrebuji aby mel regulaci vykonu a stale nevim zda sačkový nebo bez? :nevim: trh toho nabizi opravdu hodne. moc neverim znackam jako jsou napr. Sencor, ale třeba bude mít někdo zkušennost dobrou
dekuji a hezke odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.12.16 12:19

Mám vysavač od ETY, bezsáčkový, doma plno bordela, tak vysaješ, vyklepeš, vymyješ a vysáváš do čistého.
Sáčkový vůbec nechci, aby tam měsíc dva ležel pak binec z chlupů a dalších :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
8.12.16 12:35

Máme od elektroluxu bezsáčkový (podle mne je lepší, ušetříš za sáčky, když něco vysaju nerada, tak to z nádobky snadno vyndám atd.) a stál asi 2500,spokojenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.12.16 12:43

Ted jsme kupovali v Kauflu Rowentu, asi za 1600. Máme ji chvíli, ale šlape dobře. Předtím jsme kupovali dražší, tak za 3 - 4 tisíce, a stejně bylo za pár let po nich. Tak už na to kašlem a koupili jsme levný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
8.12.16 12:56

Já mám průmyslový Einhell a už bych obyčejný bytový vysavač nechtěla. Můžu vysávat do sáčku, bez sáčku a do vody. Není to designový kousek, ale vysaje naprostro všechno, co projde hadicí.

• Citovat
  • Upravit
12067
8.12.16 13:21

@Tunrida to asi jo, ale to bude asi moc drahé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
8.12.16 13:22

@weyky a není bez tech sacku slozote nasledne cisteni přístroje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
8.12.16 13:25
@Taao píše:
@Tunrida Přiznám se, že o tom slyším prvně. Proč se o takové možnosti skoro vůbec neví? Kdo ti dal tip?

Mamina, jí teta a kdo jí, to už nevím :lol:

@mumisek79 píše:

Není, tenhle vůbec ne. Ty Einhell výrobky jsou taková nižší řada, jsou levné. Mám ho momentálně, tuším, pět let a funguje pořád stejně. Výkon se nezměnil, vysává všechno možný, funguje opravdu i jako pracovní na baráku. Je tím samozřejmě trochu dodřený. Nevýhody jsou v tom, že je opravdu nedesignový, je velký, neskladný a hlučný. Ten můj konkrétně regulátor výkonu nemá, já ho nepotřebuji. Dám na něj ale i odsávačku do nosu a ono se to přiškrtí tím, jak se tam nasadí, takže ten tah v tý odsávačce je pak stejně malý.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
8.12.16 13:25
@mumisek79 píše:

Jo a ten můj stojí nějak kolem 1.500,–

• Citovat
  • Upravit
20513
8.12.16 13:27
@mumisek79 píše:
@weyky a není bez tech sacku slozote nasledne cisteni přístroje?

není, vše se dá snadno rozebrat (zvládnu to i já :lol: ) a umýt vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
8.12.16 14:04

Ja si moc chvalim bezsackovy Dirt Devil z Lidlu. Stál cca 1900. Sackovy vysavac bych taky nechtela. Jak vidim ten bordel nahromadeny v te nadobe, mam z toho takovy lepsi pocit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
8.12.16 16:54

My máme sencor, sáčkový, asi za 2500 už 3/4 roku. Nyní mu začal blbnout nástavec, ale jinak je vše v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
12067
9.12.16 15:08

@weyky jak složitý má prosím tě ten elektrolux cisteni? Musí se neco rozebírat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
19.12.16 07:36

@mumisek79 složitý vůbec není, rozebírat na vyčištění se musí akorát ta nádobka, ale to je lehké, vyndají se filtry, propláchnou se vodou a dají se uschnout. Nádobku taky vyplachuji a ještě je jeden filtr zezadu vysavače, ale vše je na něm skvěle zacvakávací, je poznat, kde se má co otevřít prostě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí