Dobrý, levný vysavač
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dobrý, levný vysavač
Dobrý den maminky (tatinkove) prosím doporučíte někdo dobrý, výkoný vysavač tak do 3OOO,–?
budu vysavat parkety, koberce, potrebuji aby mel regulaci vykonu a stale nevim zda sačkový nebo bez?
trh toho nabizi opravdu hodne. moc neverim znackam jako jsou napr. Sencor, ale třeba bude mít někdo zkušennost dobrou
dekuji a hezke odpoledne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám vysavač od ETY, bezsáčkový, doma plno bordela, tak vysaješ, vyklepeš, vymyješ a vysáváš do čistého.
Sáčkový vůbec nechci, aby tam měsíc dva ležel pak binec z chlupů a dalších ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme od elektroluxu bezsáčkový (podle mne je lepší, ušetříš za sáčky, když něco vysaju nerada, tak to z nádobky snadno vyndám atd.) a stál asi 2500,spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted jsme kupovali v Kauflu Rowentu, asi za 1600. Máme ji chvíli, ale šlape dobře. Předtím jsme kupovali dražší, tak za 3 - 4 tisíce, a stejně bylo za pár let po nich. Tak už na to kašlem a koupili jsme levný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám průmyslový Einhell a už bych obyčejný bytový vysavač nechtěla. Můžu vysávat do sáčku, bez sáčku a do vody. Není to designový kousek, ale vysaje naprostro všechno, co projde hadicí.
- Citovat
- Upravit
@weyky a není bez tech sacku slozote nasledne cisteni přístroje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taao píše:
@Tunrida Přiznám se, že o tom slyším prvně. Proč se o takové možnosti skoro vůbec neví? Kdo ti dal tip?
Mamina, jí teta a kdo jí, to už nevím ![]()
@mumisek79 píše:
@Tunrida to asi jo, ale to bude asi moc drahé…
Není, tenhle vůbec ne. Ty Einhell výrobky jsou taková nižší řada, jsou levné. Mám ho momentálně, tuším, pět let a funguje pořád stejně. Výkon se nezměnil, vysává všechno možný, funguje opravdu i jako pracovní na baráku. Je tím samozřejmě trochu dodřený. Nevýhody jsou v tom, že je opravdu nedesignový, je velký, neskladný a hlučný. Ten můj konkrétně regulátor výkonu nemá, já ho nepotřebuji. Dám na něj ale i odsávačku do nosu a ono se to přiškrtí tím, jak se tam nasadí, takže ten tah v tý odsávačce je pak stejně malý.
- Citovat
- Upravit
@mumisek79 píše:
@Tunrida to asi jo, ale to bude asi moc drahé…
Jo a ten můj stojí nějak kolem 1.500,–
- Citovat
- Upravit
@mumisek79 píše:
@weyky a není bez tech sacku slozote nasledne cisteni přístroje?
není, vše se dá snadno rozebrat (zvládnu to i já
) a umýt vodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si moc chvalim bezsackovy Dirt Devil z Lidlu. Stál cca 1900. Sackovy vysavac bych taky nechtela. Jak vidim ten bordel nahromadeny v te nadobe, mam z toho takovy lepsi pocit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme sencor, sáčkový, asi za 2500 už 3/4 roku. Nyní mu začal blbnout nástavec, ale jinak je vše v pořádku.
- Citovat
- Upravit
@weyky jak složitý má prosím tě ten elektrolux cisteni? Musí se neco rozebírat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mumisek79 složitý vůbec není, rozebírat na vyčištění se musí akorát ta nádobka, ale to je lehké, vyndají se filtry, propláchnou se vodou a dají se uschnout. Nádobku taky vyplachuji a ještě je jeden filtr zezadu vysavače, ale vše je na něm skvěle zacvakávací, je poznat, kde se má co otevřít prostě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit