Šicí stroj na domácí šití

130
6.12.16 09:02

Šicí stroj na domácí šití

Ahoj, jaké máte doma šicí stroj? chtěla bych si nějaký koupit, ale nevím jaký :-(
chci ho na občasné zašití nebo ušití něco pro malou.
který máte doma nebo jaký byste doporučili? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
497
6.12.16 09:09

Ahoj já mám Brother innov 950 a jsem spokojená. Ale pokud chceš levnější a obyč tak hlídej akce v Lidlu tam mají občas Singer a to jsou super stroje za pár korun. Do 4tisíc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
6.12.16 09:25

@Markéta456 a nedoporučila bych ten z Ikei, nemá ani základní rozsah funkcí. Lidl nebo cokoliv v rozmezí 2-4tis. Anebo risknout nějaký použitý ale spíš starší než nový, aby měl kovové jádro, ty mají sílu a vydrží vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
6.12.16 09:30

@Markéta456 záleží co chceš šít-jaké materiály. Doporučuji, najdi si v okolí prodejnu šicích strojů a stroj si běž vyzkoušet. Dobré stroje jsou Brother a Lada. Singer už dávno není co býval-momentálně je to jedna z nejhorších značek. Ten stroj z Lidlu bych nekoupila ani dětem na hraní…poraď se s odborníkem a nekupuj šicí stroj v potravinách

@Frída34 Singer z Lidlu je podle tebe super stroj??? Evidentně strojům moc nerozumíš. Singer už dávno není co býval, jsou to plastové šmejdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24190
6.12.16 09:47

@Markéta456 Na takovéto šití mám už cca 20 let stroj Zetina, je kufříkový. Jsem s ním spokojená, ale když bych si kupovala nový stroj, chtěla bych, aby měl podobné věci, rovné šití, entlovací šití. Ale každopádně bych si ho šla koupit či alespoň vybírala v obchodech se šicí technikou či podobnými výrobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
6.12.16 09:52

Jen nee Singer, jak psaly holky, uz to neni co byvalo. Ja mam gritzner, kupovala jsem v lete v sicim centru. Je kovovy, snad neco vydrzi. Cena 10990 a ja jsem zatim spokojena :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
6.12.16 09:57

Ja se priznam, ze mam doma obyc zakladni sici stroj z tesca…stal tenkrat asi 300,– pri vypodeji…chapu, ze na vyssi divci to neni, ale na rozsiti se mi prijde dobry…jestli zjistim, ze mi to siti pujde tak si casem poridim nejaky lepsi.
Zatim na nem siju veci jako polstare, naposled jsem si obsila ustrihnuty vystrih, zuzeni kalhot…a chystam se na sukni a pripadne nejakou halenku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
6.12.16 10:00

@Markéta456 záleží jak moc chcete šít, jestli je to na nějaké domácí opravy tak třeba toto: http://autosedacky.mimishop.cz/…-patky-navic má všechno co je potřeba, kovový chapač, takže něco vydrží
jak už zde bylo psáno, určitě ne stroje Z lidlu- kde potom servisovat??? a nebo Singer- ten už nemá v ČR ani zastoupení, takže pozdější shánění ND je veliký problém, navíc používá nestandartní jehly, které se špatně shánějí a jsou cca 5× dražší než do všech ostatních strojů. Ideální je kouknout v nejbližší prodejně, co mají za značky, na ty určitě dělají i servis a tam se i poradit jaký stroj je nejvhodnější, pro to, co potřebuji dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
6.12.16 10:03

Ahoj, koupila jsem si za stejnym ucelem Janome Juno 1015 a jsem s nim moc spokojena. Usila jsem na nem uz cca 50 veci, je perfektní. Stál asi 3300.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
6.12.16 13:00
@Shari81 píše:
@Markéta456 záleží co chceš šít-jaké materiály. Doporučuji, najdi si v okolí prodejnu šicích strojů a stroj si běž vyzkoušet. Dobré stroje jsou Brother a Lada. Singer už dávno není co býval-momentálně je to jedna z nejhorších značek. Ten stroj z Lidlu bych nekoupila ani dětem na hraní…poraď se s odborníkem a nekupuj šicí stroj v potravinách

@Frída34 Singer z Lidlu je podle tebe super stroj??? Evidentně strojům moc nerozumíš. Singer už dávno není co býval, jsou to plastové šmejdy… [/citace
Zřejmě jsi profík tak nám poraď. Zakladatelka jistě nechce do stroje investovat více než 5tisíc. A nemyslím že singer je takový šmejd mám z lídlu overloc singer s ořezem a super!!! Pokud jde o nej tak dle mne je to Pfaff creative nebo stroje Janome jak tady někdo píše. Já jako mladá jsem se učila od mamky na kovové šlapací bobině a to prošilo vše, to ani ten muj brother kolikrát stávkuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.12.16 13:57

Mám doma Zetinu už pár let a šiju docela dost. Naprosto bez problémů, minimální servis. Doporučuju najít si poblíž obchod, kde prodávají více značek a vyzkoušet je tam. Určitě ti poradí podle tvých požadavků. Je dobré, pokud poskytují přímo i servis, aby jsi případně nemusela stroj nikam posílat.

• Citovat
  • Upravit
27.11.20 22:25

Poraďte jaký šící stroj dnes vybrat? Hledám nějaký do pěti tisíc, ale moc se v tom nevyznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
28.11.20 13:32

Záleží na co ho chceš používat, jestli budeš šít často nebo jenom výjimečně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.20 16:16

Já jsem právě úplný začátečník, chtěla bych šít deky a nějaké jednoduché oblečky pro mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
28.11.20 16:50

@miskalamiska Koukni se sem mají možnost si vložit stroje do porovnávače parametrů a vše skladem takže ho můžeš mít za pár dnů doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí