Neumím spustit půjčenou pračku Ardo TL85S
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Jestli je to prádlo mokré, tak ho zkus polovinu vyndat. Jestli ho pračka váží, tak možná nespustila, protože si myslí, že ho má moc.
- Citovat
- Upravit
Taky me napadlo, ze je mozna pretizena a proto se nespusti. Pripadne zkus stahnout navod k pouziti, treba tam najdes potrebne info https://www.kasa.cz/…-tl85s-bila/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli polovinu jsem vyndala a nic.Pak jsem projela odkaz na návod a už se pere. Díky díky moc ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak to patří poděkování @Palomita. Já netušila, že na Kasacz jsou návody. Takže já taky díky za informaci
.
- Citovat
- Upravit
@Janli píše:
Tak to patří poděkování @Palomita. Já netušila, že na Kasacz jsou návody. Takže já taky díky za informaci.
Nevim, jestli ma kasa navody u vseho, ale byl to prvni odkaz, ktery mi k typu pracky na googlu vylezl, a zrovna tam navod byl
jinak vetsinou staci zadat nazev vyrobku + slovicko ‚navod‘. Myslim, ze existuji primo ruzne stranky zamerene na navody k pouziti ruznych vyrobku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Palomita moc děkuji za pomoc. Já tam zmínila i tebe a teď teprve koukám, že tam tvůj nick „nevyšel“. Ještě jednou tisíceré díky ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Palomita moc děkuji za pomoc. Já tam zmínila i tebe a teď teprve koukám, že tam tvůj nick „nevyšel“. Ještě jednou tisíceré díky
Neni za co, hlavne ze to pomohlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minulý týden se nám rozbila pračka. Zavolali jsme opraváře, naložil ji a přiveze nám ji až v lednu. Abych nebyla úplně bez pračky, tak máme půjčenou Ardo TL85S. Naložila jsem prádlo, dávám intuitivně spustit. První várka na víc stupňů se vyprala. Naložila jsem druhou na 40 a pořád ne a ne se spustit. Hledám na netu návod. Ale jak to spustit, to nikde není. Máte některá podobnou? Že byste mi vysvětlily programy? Naložila jsem tam prádlo, co jsem nechala odmočit, tak jí potřebuju ještě dnes spustit.Je to nějaká dobrá duše? Raději anonym, nebo si řeknete, že jsem úplná husa.