Dobrý make-up na akné?

10.12.23 08:30

Dobrý make-up na akné?

Zdravím holky,
Neporadily byste mi nějaký dobrý krycí make-up/korektor a pudr(nějakou sadu klidně), která zakryje akné a zároveň ho ani nezhorší? Děkuji moc, po delší době se mi v mých dvacítkách vrátilo akné a já vypadám jak 15 puberťačka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1161
10.12.23 08:35

Jediný fakt krycí z těch co jsem zkusila byl Double wear od Estee Lauder. Ale na každý den nevím nevím, ale pro někoho s akné to bude asi dobrý. Jinak ta řada má i korektor myslím a ten byl taky fajn. Pudr možná budou mít taky. Připlatíš si, ale do drogerky bych nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
10.12.23 08:43

Vsechno Mac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
10.12.23 08:53
@katus_kralova píše:
Zdravím holky,
Neporadily byste mi nějaký dobrý krycí make-up/korektor a pudr(nějakou sadu klidně), která zakryje akné a zároveň ho ani nezhorší? Děkuji moc, po delší době se mi v mých dvacítkách vrátilo akné a já vypadám jak 15 puberťačka :zed:

Odjakživa byl a je nejlepší Dermacol Cover, ten nikdy nezestárne. Mě zachránil vždycky a doma nesmí chybět. Super krycí a jde použít jako korektor nebo i jako makeup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21718
10.12.23 08:54

Tak toto řešíme s dcerou už skoro dva měsíce. Ladíme klasický krém, podkladovou bázi, makeup atd. Prostě kompletní skin care. Už vyzkoušela docela dost značek, ale buď jí to nesedí barevně nebo to zhoršuje akné nebo jí to dělá fleky a žmolkuje. Zatím nejlépe vychází BB krém od Misha.
Zkus si vytipovat značky a zajdi si pro vzorky. Třeba ten Mac nám doporučila i kosmetička a dceři vůbec nesedí. Teď našla někde tip na make-up Dior Backstage. Ale vyzkoušené to nemá.
Jinak to esthe lauder double wear mám já a je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21718
10.12.23 08:55
@axlpol píše:
Odjakživa byl a je nejlepší Dermacol Cover, ten nikdy nezestárne. Mě zachránil vždycky a doma nesmí chybět. Super krycí a jde použít jako korektor nebo i jako makeup.

Na krytí je jednoznačně špička. Já ani dcera ho nesneseme, protože hodně vysušuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.23 09:01

Díky moc za rady! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17441
10.12.23 09:14

Aknecolor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4952
10.12.23 09:19
@azaleila píše:
Aknecolor

Nově teda AC color, ale ani ten teda aktuálně není v ČR dostupný. Navíc je docela málo krycí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11051
10.12.23 12:37

Clinique make up Anti-blemish. I pudr a korektor od Clinique.
Jako podkladova báze a krém zároveň Český krem od Havlika a doplnuji jejich maskou, ktera je na tři minuty.
Na čištění pleti hledat vhodnou pletovou vodu, nikdy mi nesedly ty alkoholové, respektive jen na chvíli, pak to bylo ještě horší.
Hodně mi teď sedí Astrid na citlivou pleť 3v1 a taky růžová Balea. Na odliceni oči, modrá Balea, Astrid na odliceni oči, dokonce možná i lépe to zvlada ta jejich voda 3v1, ale top je pro mě na odliceni oči Mixa.
Tohle vše mi drží tu pleť ve velmi hezkém stavu a na akné jsem trpěla a trpím hodně.
Je mi něco přes 40.
Navíc je výše uvedené v dostupných cenách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
10.12.23 13:03

Já zkoušela všechny možný (dior, clinique, mac,…). Pak milion věcí za milion peněz, abych se ho zbavila a zachránila mě jenom HA :dance:

• Citovat
  • Upravit
21718
10.12.23 13:06

@Trojlístek ten clinic má krásné krytí i konzistenci. Dcera je bohužel bledule, takže nevyhovoval odstín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11051
10.12.23 13:11
@nozu píše:
@Trojlístek ten clinic má krásné krytí i konzistenci. Dcera je bohužel bledule, takže nevyhovoval odstín

Taky je skvělý Este Lauder double wear, někdo výše zmiňoval.
Tam jsou i velmi světle odstíny.
Ceny neřeším, makeupy mi vydrží dlouho, nenanáším ve velkém. Ten mám aktuálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
10.12.23 17:22

Nekomedogenní. Já používám Vichy dermablend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová