Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Primo dobreho ortopeda neporadim, ale pokud ti napsal vlozky, tak ti snad aspon rekl, co ty vlozky koriguji. Kazdopadne bych ty vlozky zkusila a opravdu to chce par tydnu, nez si nohy zvyknou, Dokonce te nohy muzou prechodne bolet vic, nez predtim.
Ja mam plochonozi a vlozky mi opravdu od potizi ulevuji. A vysetreni nebo pripadna kontrola taky zabraly vzdy jen par minut, takze to nemusi byt spatne.
Tak nakonec jsem si nasla ortopeda na internetu a teda spokojenost nic moc. Pritom docela znamy a drahy lekar na soukr. klinice. Byla jsem v ordinaci asi celkem minutu. Opravdu mi napsal jen vlozky, diagnozu mi nerekl a na nohy se mi podival z dalky asi 3 vteriny., teda jen na jednu a v sede. Rekl., ze pockame pul rolku a pak mam prijit. Nemohla jsem ani poradne sehnat nekoho na kvalitni vlozky do bot…
Nakonec jsem si zasla na akupunkturu, tam mi zjistili, ze se mi spatne prokrvuji nohy a uz pri prvni navsteve se mi po jehlickach dost ulevilo. V lecbe pokracuji..
A i mi dali kontakt na kliniku, kde kvalitni vlozky vyrabeji primo na miru. Takze jsem spokojena…hlavne ta uleva od bolesti..
Jedine, co se oba doktori shodli, ze mam nohy dost natekle…
Prosim anonym - zdr. stav.
Holky jsem zoufala, trapi me uz druhy rok bolesti nohou (hlavne prave) - od kotniku az po narty. Kazdy vecer jsem uplne hotova, nemuzu poradne ani sejit schody, misto chozeni se souram a to je mi po ctyricitce.. Voltareny apod. moc nepomahaji…
Nasla jsem si kliniku, kde pracuje vyhlaseny doktor, jenze ten tyto problemy neresi, dela jen kycle a objednal me ke kolegovi. Tam jsem dnes byla a ten se mi na nohu jen podival, dotkl se ji dvema prsty a napsal poukaz na vlozky do bot. Nekecam, za ani ne minutu jsem byla venku…prej pockame aspon 2 mesice, co ty vlozky udelaji..Jo a jeste mi rekl, ze mam ta mista hodne natekla, co me boli…
Jenze ja fakt kazdy vecer skoro brecim bolesti a mam se vracet po rodicaku do prace, kde beham cele dny v terenu, to poste nezvladnu…
Doporucili by jste mi nejakeho dobreho ortopeda v Praze, nebo okoli, ktery by projevil zajem me aspon prohlidnout a problem resit….Klidne i soukromeho, jsem ochotna i zaplatit, jen aby aspon ta bolest ustoupila…
Prosim anonym.-zdr. stav…