Dobrý ruční vysavač
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dobrý ruční vysavač
Prosím o tipy na nějaký dobrý ruční tyčový vysavač za rozumnou cenu, Jedná se mi o to aby nevysaval pouze podlahy ale i koberce. Děkuji moc za tipy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám tenhle
HOOVER LY71 LY06011
Jediny co mi na něm vadí je, že výdechy směřujou tak nějak do boků. Takže na hladký podlaze někdy odfouknou chuchvalec. Lepší by bylo, kdyby foukal vzhůru.
Ale jinak spokojenost. Kabel dlouhej, vysejpání nádobky příjemný a výkon velkej. Když se pořádně přicůcne, tak s ním nejde skoro ani hnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, omlouvám se za inkognito, jsem v práci.
Já kupovala tyčový teď, ale už bych to neudělala. Díkybohu za malou plochu k vysávání, ale i tak - když máš normální vysavač, „taháš“ jen tíhu hadice, což je nula nula prd.
Takhle máš v ruce celý vysavač, náš má 4kg. Navíc pidi nádobka takže na obývák 35m asi 8× vysypávám tu pidi nádobku.
Když už, tak ho mít jen opravdu na nárazové vysávání (drobky u stolu, v kuchyni apod). Ale určitě ne jako náhražku klasického ![]()
Inko T.
- Citovat
- Upravit
My máme ETA Tiago 3507 90000 stříbrný a jsem velice spokojena. Vysaje vše co potřebuji a nezanechává za sebou ve vzduchu takový ten jemný prach, je dobrý pro alergiky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tajeka píše:
Premyslim o koupi ETA Carsha.
Tu mame a sla bych asi do jinyho. Vykon slusnej, ale malo nastavcu, takze fakt tak k vysavani rozsypanych veci…
Jinak jsme meli energicu od electroluxu, tycovy, ten byl super, lehouckej, mel v sobe zabudovany rucni, objem nadobky dostacujici… Akorat po dvou letech odesla baterka. A koberce jsme nemeli, az na jeden zatezak a ten zvladal v pohode
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janee19 píše:
Tu mame a sla bych asi do jinyho. Vykon slusnej, ale malo nastavcu, takze fakt tak k vysavani rozsypanych veci…Jinak jsme meli energicu od electroluxu, tycovy, ten byl super, lehouckej, mel v sobe zabudovany rucni, objem nadobky dostacujici… Akorat po dvou letech odesla baterka. A koberce jsme nemeli, az na jeden zatezak a ten zvladal v pohode
No ja prave tycovy mam od Miele. Za pomerne dobrou cenu fakt prima vysava. Ale potrebuju prave na ty drobky, gauc a pod neco do ruky. Jeste mrknu, co tam na nadstavce je, ale stacily by nejake stetiny:D
Diky za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evíček 84 píše:
@Tajeka ja mam electrolux ten ruční a je super ZB píše: Více
Moc diky za info. Uz jsem koukla, cena super. Budu muset asi vic nacist, nez se rozhodnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ruční vysavač
Dobrý den dámy, obnovuji diskuzi.
Rád bych si pořídil ruční vysavač (ne tyčový) a chtěl bych Vás poprosit o rady a zkušenosti. V bytě mám plovoucí podlahu a používám drtivou většinou robotický vysavač nebo mop. Nicméně bych si rád koupil ruční vysavač především na sedačku nebo rohy, které robotický úplně dobře nezvládá. Kvůli sedačce by se mi líbil rotační kartáč a samozřejmě úzká hubice kvůli hůře přístupným místům.
Chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti, jestli ruční vysavač odvede dobrou práci hlavně co se sedačky týče. A popřípadě jestli máte nějaká konkrétní doporučení. Zvířata v bytě nemám a neplánuji.
Děkuji
- Citovat
- Upravit
My máme doma od mamibot, ale ten je spíš na třeba sedačku nebo menší koberec. Jinak taky máme robotický. Na Gauči často spí kočka a jdou tak chlupy, takže hlavně na to ho používáme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kup si ETU. A jdi do jejich prodejny, mají tam zkušené prodavače, tam ti poradí. Já tam kupuji všechno, protože s těmi zahraničními vysavači jsem se dost spálila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit