Jaký krevní tlak je v pořádku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
24.3.19 13:08
@Janli píše:
@Ou ježíš to he nesmysl :roll: . Manžel sportuje, má namáhavou fyzickou práci, stravuje se zdravě, BMI má zcela v normě a stejně se bez léků na tlak neobejde.

To víš, ale jen jestli není ve skutečnosti pupkáč s lahváčem u televize. Protože není možné, aby měl vysoký tlak :jazyk: Jako moje štíhlá akční tchýně. Neposedí, jí jak vrabec a zobe taky prášky na tlak.
Zato moje kulatější babi, co moc sportu nedá, tlak jak mladice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.3.19 13:11

@Russet já si večer radši důkladně prohlídnu. To víš, po čtyřicítce už není zrak co býval :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4615
24.3.19 13:35

@Ou no to je ale blábol :mrgreen: můj táta ji zdrave na zadku neposedí BMI má.naprosto v pořádku a stejně bere prášky na vysoký tlak .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
24.3.19 13:36

Tlak máš v pořádku nezaobírej se tím.A pokud si nejsi jistá zajdi si k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.3.19 13:44
@Janli píše:
@Russet já si večer radši důkladně prohlídnu. To víš, po čtyřicítce už není zrak co býval :mrgreen:

Prohlížej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.19 14:06
@Ennny píše:
@Ou no to je ale blábol :mrgreen: můj táta ji zdrave na zadku neposedí BMI má.naprosto v pořádku a stejně bere prášky na vysoký tlak .

Ja chtela radu na mou otazku, tohle si reste jinde, nesouvisi to s mym tematem. nejaky dohady :zed: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2249
24.3.19 14:12
@Anonymní píše:
Ja chtela radu na mou otazku, tohle si reste jinde, nesouvisi to s mym tematem. nejaky dohady :zed: :nevim:

Však jsi dostala dost odpovědí, nevím, co chceš slyšet? Že jsi na umření a okamžitě na pohotovost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.3.19 14:22
@Anonymní píše:
Ja chtela radu na mou otazku, tohle si reste jinde, nesouvisi to s mym tematem. nejaky dohady :zed: :nevim:

Tlak máš normální, jsi vztahovačná a hypochondr. Navštiv psychiatra. Stačí?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.19 14:24
@Janli píše:
Tlak máš normální, jsi vztahovačná a hypochondr. Navštiv psychiatra. Stačí?

No psychiatra spis pro vas:) :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
917
24.3.19 15:20

Nízký tlak? To není zase takové strašné, pokud nemáš mdloby. Ale jestli chceš klid, zajdi na nějakou ambulanci nebo k obvodní. Je dobré si měřit aspoň týden před návštěvou tlak.
Mě vždy blbnul a zašla jsem si, ale já mám spíše vysoký, tak to se musí řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
24.3.19 19:19

No ty jsi ale dílo :roll: a ještě má pocit že umírá pane bože ,víš co je nízký tlak? 80/45 a plazis se po zemi a vím o čem mluvím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
24.3.19 19:24
@Ou píše:
Nebudeš muset brát prášky, pokud trošku upravíš životní styl, aby tvůj lehce zvýšený tlak zůstal v hranicích normy.

Léky na vysoký tlak jsou pro ty co dlouhodobě kašlou na základní příčetnou životosprávu, ingorují doporučení lékaře a furt si myslí, že to nic není.

To znamená - opravdu upravit kvalitu spánku, omezit solení, jíst dostatek vlákniny a nejsít vyložené sajrajty, nekouřit a výrazně omezit alkohol, naučit se relaxační cvičení a aktivně je používat - alespoň jednou denně a pravidelně cvičit - aerobní cvičení na výdrž - rychlá chůze, běh, plavání, tanec, jízda na koni, vodní sporty, outdoorové sporty, různá pilates/joga a podobně, nebo třeba bojové sporty.

Od tebe bych takovou ptákovinu fakt nečekala.

Měla jsem tlak vždy nízký, pak přišlo určité období, nejspíš i věk a já měla najednou 167/107. Zkoušela jsem alternativy, měla jsem Holtera, stejně jsem se lékům nevyhnula. Důvod nevím, říká se tomu esenciální vysoký tlak. Sportuji, nejsem obézní, stravuji se dobře, solím málo.
Takže to co píšeš je fakt směšný. Nemysli si, že jsem odvařená z toho, že ty léky musím brát. Nikdy jsem žádné nebrala, nekouřím, občas si dám skleničku vína, nemám žádné alergie. A vidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.3.19 19:33
@Anonymní píše:
No psychiatra spis pro vas:) :pocitac:

Věř mi, že až začnu takhle vyšilovat kvůli nepatrně nižšímu tlaku a budu mt potřebu kvůli tomu zakládat diskuzi, povede moje první cesta právě tam :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3699
24.3.19 19:38
@Janli píše:
Věř mi, že až začnu takhle vyšilovat kvůli nepatrně nižšímu tlaku a budu mt potřebu kvůli tomu zakládat diskuzi, povede moje první cesta právě tam :mrgreen:
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.19 21:36
@Janli píše:
Věř mi, že až začnu takhle vyšilovat kvůli nepatrně nižšímu tlaku a budu mt potřebu kvůli tomu zakládat diskuzi, povede moje první cesta právě tam :mrgreen:

No poserte se treba z toho, ze se tu clovek na neco zeptá.. zrovna takovy typy lidi jako jste vy by meli býti blokováni na této strance. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex