Dobrý vysavač do malého bytu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dobrý vysavač do malého bytu
Ahoj, chtěla bych se poradit. Chci si koupit vysavač, ale nějaký fakt dobrý. Bydlím v malém bytě 2+kk, v podstatě je to jen obývák s kuchyní, kde mám lino + 2 malé koberečky (pod jídelním stolem a u sedačky) a dětský pokojík, kde je tedy všude koberec. Vybírám vysavač a přemýšlím, jestli by stačil třeba jen ten ruční na tyči, ale, aby dobře sál nebo jestli už mám koupit normální velký. Poraďte prosím. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem měla tyčový v garsonce,ale už bych ho nechtěla,jsem zvyklá vysávat sedačku,žaluzie,závěsy,křeslo,stěny..to nešlo.Ale třeba mamka ho má,aeg myslím,a je spokojená moc,je v něm integrovaný i malý ruční.Vysává jen podlahu a sedačku tím ručním.Teď mám maličký a tichý Rowenta,a je parádní.Chvíli jsme měli elektrolux,byl tichý ale jinak katastrofa,po 3 reklamacích jsme ho vrátili,asi smůla na kus,bývala to dobrá značka…Ale celkově jsou německé vysavače kvalitní.Zkus Rowentu,Miele,Bosch,nebo tak…Sestra má Etu taky je spokojená,tak záleží,jestli chceš na pytlíky nebo ne a na ceně…Ten náš stál kolem 5000,– a po 2 letech je jako nový.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme miele S 4211 a jsme spokojeni moc, stál nás okolo 5000,– před půl rokem, když jsem jej kupovali
je lehounký a perfektně se s ním manipuluje a vysaje perfektně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak nejlepší vysavač co znám a zná celá naše rodina je od Vorwerku
.. za ten bych dala ruku i do ohně ![]()
- Citovat
- Upravit
Miele, je lehounký, dobře se ovládá, saje perfektně. Jen teda já mám problém koupit sáčky, takže je objednávám přes net 1× ročně.
Vorwerk je podle mě do malého bytu zbytečně velký a drahý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To teda žasnu, do bytu s kobercem v jednom pokoji doporučit vysavač za 5000 - 7000 ![]()
Koupila bych obyčejný, ale s dobrým výkonem (2000 W), dneska stojí tak 1000. Na filtry moc nevěřím (víc věřím na frekvenci vysávání
), hlučnost u 1 pokoje bych taky neřešila (jak dlouho asi budeš vysávat
)
Ruční bych si nekoupila pro malý výkon (mají třeba jen 600 W), nutnost dobíjet akumulátor (zapnutí do el. zásuvky je snažší
) a vysokou cenu, ale asi je to dobrá věc na vysávání auta.
Měj se.
- Citovat
- Upravit
Electrolux Z 8810 Ultra One - několikanásobný vítěz v dTestu, tichý, silný a s účinnou filtrací. Cena cca 4000kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lej2,když nevěříš na filtry,tak zkus omrknou výsledky různých testů,třeba Dtestu…levné vysavačky za 1-2tis úplně propadly,co vysály,zase zadem vyletělo ven,právě proto,že mají špatné nebo žádné filtry..ve vysavačích nemám přehled,ale 5000,– za kvalitní vysavač(a do dětského pokoje určitě je třeba kvalitní)mi cena 4000-5000 nepřijde tak hrozná,zvlášť když nebude muset za 3-4 roky kupovat nový,což je u nějakého noname tesco pravděpodobné…a existují slevy,výprodweje,určitě nějaký kvalitní za přiměřenou cenu najde.Zakladatelka chtěla naše zkušenosti a doporučení,takže je logické,že jí nebudu doporučovat levný šmejd,ale kvalitu,se kterou jsem spokojená… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
máme Zelmera Meteor 2, v D Testu se držel docela dobře a je fakt malý, skladný, i tím, že může stát „na zadku“ tak se vejde opravdu všude a má velký cuc. Ten Miele má tchyně, vítěz testu, bezvadný vysavač, cuc jen o malinko lepší než ten Zelmer (samozřejmě množství mikročástic co vyletí z5 doma neporovnám) a tichý - ovšem do 1+1 bez koberců zbytečně velký a drahý, řekla bych (pokud nemáte doma těžkého alergika).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit