Dodělani si SŠ při MD?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Anonymní
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
18.1.19 22:06
Vím, že soukromou nechceš, ale v Žatci je střední, kde lze studovat distančně. Jedeš do školy pouze 1× za pololetí, složit zkoušky. Školné 17k za školní rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní
18.1.19 22:11
Děkuji za info
no uvidím co mi zbude, budu muset pak rozhodit sítě po Bruntálsku a Opavsku… a vše projít kde co najdu, s financemi je sice trosku potíž - ale když by noc jiné nezbylo, tak by se na to studium našli
- Citovat
- Upravit
Dobry den,
Jsem nyní na MD, uvažují o dodělalní si nějaké školy, aby pro mě bylo po MD snažší najit si praci. Neudělala jsem před lety při maturitě zkoušku z matematiky. Poté jsem hned nastoupila do práce, tedy až do dnes jsem s tím najít si praci neměla problém - pracovitá jsem, i učenlivá.
V našem městě je jen jedna SŠ co umožňuje přímo na stránkách dálkové studium a to zdravka - na tu se ale 100% necítím a je na 5let.
Ptám se spíš na to, zda nemá některá z vás zkušenost s tím, že by si na nejake SŠ domluvila popřípadně individuální plán a navštěvovala ji “dálkově”, zda to vubec lze.
V nejbližším okolí je pravě pouze tahle, a soukromou si jako samoživitelka dovolit nemůžu (divala jsem se a nejbližší by vycházela na cca 30 000,–/rok, + dojíždění atd…)
Dekuji za Vaše zkušenosti, přemýšlím nad dodeláním školy i proto, že bych chtela začít podnikat - podnikatelský záměr vypracovány již mam, jen vím že bude potřeba vzdělání, nasbirání spousty zkušenosti a především odvahy, nebát se jít za tím co mě bavi…