Státnice neúspěšně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
tak samozřejmě odvolat se můžeš, ale o známce diskutuje celá komise, ne jeden člověk, tedy pokud se na F shodlo víc lidí, asi vědí proč
chodím na státnice, a pokud někoho vyhodí, je důvod, ikdyž ten student si myslí, že uměl… bohužel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Hanka1408 Odvolání podat jde a uvidíš, co ti napíšou. Nicméně to bývá kolektivní rozhodnutí a o vyhození se opravdu dlouho rozhoduje.
A ono kolikrát přijdou právě dálkaři a myslí si, že to dostanou jen proto, že jsou dálkaři, ale tak to nebývá. V rámci fair play musí prokázat stejné znalosti jako denní. Samozřejmě, že jsou věci, které mají denní někde z přednášek a nejsou v povinné literatuře, ale na ústním se na to bere zřetel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkušenost nemám, ale dávám si teď taky rok odklad, protože za pár dní rodím a bála jsem se, jak bych to zvládala. Takže státnicuju příští rok a teď z toho mám parádní hrůzu, že mě taky kvůli odkladu budou dusit
To jsi neudělala ani jeden předmět? Možná bys měla někoho zkusit poprosit, aby se ti kouknul na ty podklady. Třeba je problém tam, že jim to přišlo moc zjednodušené. Jestli je to na odpovídající úrovni, tak bych asi chtěla vědět co konkrétně se jim nezdálo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim, ze kdyz se odvolas, mel by te prezkouset nekdo jiny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když píšeš, že s E by jsi se smířila, je jasné, že na A to nebylo. Mezi E a F je tenká hranice. Taky jsem párkrát šla za zkoušky s tím, že jsem to uměla a když jsem se učila na další termín zjistila jsem, že mě vyhodili oprávněně.
- Citovat
- Upravit
@Serpentini píše:
Zkušenost nemám, ale dávám si teď taky rok odklad, protože za pár dní rodím a bála jsem se, jak bych to zvládala. Takže státnicuju příští rok a teď z toho mám parádní hrůzu, že mě taky kvůli odkladu budou dusitTo jsi neudělala ani jeden předmět? Možná bys měla někoho zkusit poprosit, aby se ti kouknul na ty podklady. Třeba je problém tam, že jim to přišlo moc zjednodušené. Jestli je to na odpovídající úrovni, tak bych asi chtěla vědět co konkrétně se jim nezdálo.
Asi když se budeš fakt učit, nemusíš mít hrůzu. Vždyť ona píše, že to podle ní bylo na E. A mezi E a F je malý rozdíl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields Tak já už se učím teď
Zpracovávám si státnicové otázky (ještě mi jich chybí 11) a píšu bakalářku. Plus jsem už přečetla nějakou tu literaturu, na kterou dřív nebyl čas. Ale stejně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kdyz se odvolas, neni pak nejake dekanske prezkouseni?
Ale nevim.. To je sice bezva, ze jsi toho mela na dve stranky, ale to nemusi nic znamenat.. Nejspis to bylo moc obecne, bez detailu, vedeckych poznatku nebo s malym zasahem do problematiky - hodne studenta VS. Nevime, jaky obor studujes. Nebo jsi moc odbihala od tematu. Jestli se citis ublizene, tak odvolání podej. Za to nic nedas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Serpentini píše:
@jenny.fields Tak já už se učím teďZpracovávám si státnicové otázky (ještě mi jich chybí 11) a píšu bakalářku. Plus jsem už přečetla nějakou tu literaturu, na kterou dřív nebyl čas. Ale stejně
Buď v pohodě, očividně na tom makáš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hanka1408 ahoj, zkušenost s odvoláním proti výsledku nemám, ale mohu se zeptat, kam chodíš na školu? Klasický klasifikační systém na vysoké je totiž A,B,C (případně 1,2,3) a cokoliv dalšího už je hodnoceno jako F (nebo 5), protože se jedná o hodnocení „neprospěl“.
Jinak se ale připrav na to, že pokud by to vzali odvolání, budou tě zkoušet znovu. Kamarádka uspěla se stížností na podjatost zkoušejícího a smazli jí tu známku, vrátili pokus a šla znovu k jinému a před komisí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bídžej
Opravdu? Ja mám VŠ už nějaký ten pátek a hodnocení bylo A az E.....
Vystudovala jsem ekonomický obor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bídžej píše:
@Hanka1408 ahoj, zkušenost s odvoláním proti výsledku nemám, ale mohu se zeptat, kam chodíš na školu? Klasický klasifikační systém na vysoké je totiž A,B,C (případně 1,2,3) a cokoliv dalšího už je hodnoceno jako F (nebo 5), protože se jedná o hodnocení „neprospěl“.
Jinak se ale připrav na to, že pokud by to vzali odvolání, budou tě zkoušet znovu. Kamarádka uspěla se stížností na podjatost zkoušejícího a smazli jí tu známku, vrátili pokus a šla znovu k jinému a před komisí.
Já teda státnicovala před 10 lety, ale normálně jsme měli i u státnic stupnici ABCDE a F…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ProfZav píše:
Já teda státnicovala před 10 lety, ale normálně jsme měli i u státnic stupnici ABCDE a F…
Kde jsou ty doby, kdy známky byly 1-3 a pak neprospěl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Strašně mě mrzí, co teď prožíváš. Bála jsem se toho stejného, dvakrát jsem přerušovala studium a měla jsem jen 2 pokusy na státnice. Naštěstí jsemgo tehdy zvládla a dopadlo to dobře. Jen mě zaráží… je leden, jak je možné, že nemáš další pokus??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields píše:
Kde jsou ty doby, kdy známky byly 1-3 a pak neprospěl.
My měli A- C a potom F. JE to tak 8 let zpátky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit