Státnice neúspěšně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2918
3.9.20 11:05

@HelcaRe bylas přítomna hlasování komise?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
3.9.20 11:42
@Janee19 píše:
@HelcaRe bylas přítomna hlasování komise?

Bože, poslouchala jsem studenty, kteří byli přede mnou, například chirurgie, jedna holka, která byla sebevědomá, pohledná a na rovinu nevěděla skoro nic dostala A, aby ji nezkazili stípko a pak tam byl kluk, který přišel pozdě to znamená skoro o rok později, valil to jak blázen, vynadali mu a dostal taktak C. Co mi na to odpovíš? Nejsou to náhodou sympatie? :roll: ústní zkoušky jsou, byly a budou vždycky nespravedlivé. Na rovinu, nikdy bych už VŠ nestudovala, protože je to šíleně nespravedlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
3.9.20 11:44
@HelcaRe píše:
Bože, poslouchala jsem studenty, kteří byli přede mnou, například chirurgie, jedna holka, která byla sebevědomá, pohledná a na rovinu nevěděla skoro nic dostala A, aby ji nezkazili stípko a pak tam byl kluk, který přišel pozdě to znamená skoro o rok později, valil to jak blázen, vynadali mu a dostal taktak C. Co mi na to odpovíš? Nejsou to náhodou sympatie? :roll: ústní zkoušky jsou, byly a budou vždycky nespravedlivé. Na rovinu, nikdy bych už VŠ nestudovala, protože je to šíleně nespravedlivé.

A musím uznat, že je to jako s hubnutím, kde 80% strava a 20% cviceni. Tak 80% sympatie a 20 % priprava. A navic promin, ale profesori nevedi, jak se na to kdo dlouho pripravuje…takze asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24989
3.9.20 12:20

@HelcaRe nehazela bych vše do jednoho pytle. já třeba měla komisi, kdy jsme znala jen 2 profesory, se zbytkem jsme se nikdy neviděla, předsedkyně byla z jiné univerzity. takže tam byly sympatie max. projevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
3.9.20 14:56
@debra.morgan píše:
@HelcaRe nehazela bych vše do jednoho pytle. já třeba měla komisi, kdy jsme znala jen 2 profesory, se zbytkem jsme se nikdy neviděla, předsedkyně byla z jiné univerzity. takže tam byly sympatie max. projevu.
Ja resim svoji skolu, tedy skolu, kde jsou vsichni z jedne. univerzity, to chirurgie je jen jeden priklad, bylo toho daleko daleko vic. Student je v blbe situaci, nemuzu se nejak branit, bud se na neho zasednou a nebo mu nikdo neuveri. Takze asi tak.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2918
4.9.20 13:14

@HelcaRe rozčilovat se nemusíš :nevim: já jen že jako student jsem to taky brala jinak, teďka mám zas jiný náhled. Medicina je částečně můj obor, takže vím, jak to tam chodi. Kdybys mluvila o nějaké soukromé, tak neřeknu, ale zrovna tyhle školy mají úroveň. Ono bohužel kdo dostane A, B, tak komisi chválí, ostatní ji hani, tak je to se vším. Asi bych byla rada ze ty státnice mám a neřešila bych známku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
5.9.20 00:24
@Janee19 píše:
@HelcaRe rozčilovat se nemusíš :nevim: já jen že jako student jsem to taky brala jinak, teďka mám zas jiný náhled. Medicina je částečně můj obor, takže vím, jak to tam chodi. Kdybys mluvila o nějaké soukromé, tak neřeknu, ale zrovna tyhle školy mají úroveň. Ono bohužel kdo dostane A, B, tak komisi chválí, ostatní ji hani, tak je to se vším. Asi bych byla rada ze ty státnice mám a neřešila bych známku :roll:

Já se nerozčiluji, jen jsem si opravdu už krát zažila řadovou nespravedlnost. Ale člověk musí držet hubu a krok a modlit se, až to člověk dodělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze