Státnice neúspěšně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Evelýna 1 Ne. U nás je, co tam jsem 1-2-3-4, žádné půlznámky, žádná písmenka, na bakaláři, magistru i doktorském, jak normálně za zkoušky z předmětů, tak za obhajoby a státnice. Nikdy mi na tom nepřišlo nic divného. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já studovala na UK před 12 lety a měli jsme 1,2,3, přijďte znovu ![]()
- Citovat
- Upravit
@klamonožka
Vždyť já neříkám, že je to divné. Já začínala za známkovaní 1,2,3,4 a končila za A,B.....
Jen jsem psala, že jsem myslela, že od určitého roku je znamkování písmeny všude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
UJEP 1,2,3 nazdar.
Od státnic se letělo docela často, zvlášť z češtiny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields píše:
Kde jsou ty doby, kdy známky byly 1-3 a pak neprospěl.
Já státnicovala před 3 roky na Karlově univerzitě a měli jsme hodnocení 1-3 a neprospěl a to po celou dobu studia.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evelýna 1 píše:
@Bídžej
Ano, 4 na VŠ není, jak už někdo psal, je to po půl stupních, takze E=3.
Já zase neznám nikoho, kdo by měl 1,2,3 resp.A,B,C. Není to od nějakého roku sjednocené? Já končila před 10 lety, tak už se moc neorientuju
Na Karlově univerzitě je 1-3, aspoň na farmacii v Hradci to tak bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hodinarka píše:
Já studovala na UK před 12 lety a měli jsme 1,2,3, přijďte znovu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Známkování má každá škola podle sebe. Sjednocenej byl, myslím, jenom systém kreditů. Tak nám to říkali na zápisech. ČZU taky jede na známky 1 - 3 bez mezistupňů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, přeji hezký den. Zbývá mi poslední pokus státnic na ekonomické fakultě, a tak nějak se bojím, že to v lednu nezvládnu a studovala jsem jen tak. Začínám být z toho vyklepaná už teď. Nikdy jsem nebyla vnitřně přesvědčená, že chci jít touto cestou, kterou jsem se vydala. Nicméně osud to tak asi chtěl. Bavilo by mě něco jiného. Nicméně přla bych si školu dodělat už i kvůli rodičům, ale když vidím, jak jsem se snažila učit snad ze všeho možného, ta už mě i elán a chuť opustila… Zkoušky jsem nikdy nedostávala zadarmo, ale přesto jsem je vždy udělala.
Nevím, jestli žádám rady, ale spíš jsem se potřebovala vypsat a svěřit se s tím.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zdravím, přeji hezký den. Zbývá mi poslední pokus státnic na ekonomické fakultě, a tak nějak se bojím, že to v lednu nezvládnu a studovala jsem jen tak. Začínám být z toho vyklepaná už teď. Nikdy jsem nebyla vnitřně přesvědčená, že chci jít touto cestou, kterou jsem se vydala. Nicméně osud to tak asi chtěl. Bavilo by mě něco jiného. Nicméně přla bych si školu dodělat už i kvůli rodičům, ale když vidím, jak jsem se snažila učit snad ze všeho možného, ta už mě i elán a chuť opustila… Zkoušky jsem nikdy nedostávala zadarmo, ale přesto jsem je vždy udělala.
Nevím, jestli žádám rady, ale spíš jsem se potřebovala vypsat a svěřit se s tím.
A co se stalo, že jsi dvakrát vybouchla, náhlé okno nebo obzvlášť přísná komise? Musíš je opakovat celé nebo jen jeden předmět?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janee19 tak s tím úplně nesouhlasím, prototože se mi stalo už několikrát, že spíš šéfem komise je jeden a většinou se podřizují tomu „vedoucímu“. Je to hloupé, ale studuji LF, ale, mám ráda spravedlnost, a tam, kde jsem dostala áčko bych si dala céčko a tam, kde jsem byla na pokraji, tak tam mně dali B. A občas s otázek, které jsem více uměla, tak prof mě dal horší mini znaméčku, než tam, kde jsem uměla téměř všechno.-myslím teď průběh zkoušky. Podle mně spíše vyhrávájí sympatie a taky, čím dřív, tím lépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Musíš myslet pozitivně, snad nejsou tak bezcitní, aby ti to napotřetí nedali, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HelcaRe tak jestli se bavíme o státnicích, tak tam nemůže mít slovo jen jeden. Předseda komise může určit definitivní známku, ale to když je to třeba mezi E a F. A a B fakt moc neřeší. Sympatie mají samozřejmě roli, ale spíš v tom smyslu, že víš, že ten student se připravoval, pracoval, není dutý… U takovýho se mu pomáhá, pokud se ztrácí atd. Pokud na to ten člověk několik let kaslal, tak to víš že mu dají s chutí F a ještě na něj mají poznámky, když opustí místnost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janee19 píše:
@HelcaRe tak jestli se bavíme o státnicích, tak tam nemůže mít slovo jen jeden. Předseda komise může určit definitivní známku, ale to když je to třeba mezi E a F. A a B fakt moc neřeší. Sympatie mají samozřejmě roli, ale spíš v tom smyslu, že víš, že ten student se připravoval, pracoval, není dutý… U takovýho se mu pomáhá, pokud se ztrácí atd. Pokud na to ten člověk několik let kaslal, tak to víš že mu dají s chutí F a ještě na něj mají poznámky, když opustí místnost
No, ver mi, ze to bylo i u statnic, kde jsem se swtkala s nespravedlnosti. Proste, kdyz tam byl prednosta, tak se mu vsichni podridili, takze asi tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit