Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Stejná zkušenost, cca 3 měsíce zpět, syn 4 roky. Úplně jak píšeš Ty - jedna noc ve špitále s laryngitidou - pak teploty, kašel a syn ještě přišel o hlas. Mudr nic neviděl, ale vyžádala jsem si ještě vyšetření na ORL, protože se mi to nezdálo. Nakonec na ORL nález akutní zánět nosohltanu a nasazeny ATB, které rychle pomohly. Držím pěsti!
Ono je dost mozne,jestli si od tama jeste syn neco neprivezl jako bonus.
Tak pokračování. Co za včerejšek snědl, šlo všechno ven. Večer teploty, přes noc už ale ne. Kašlem se budil co pár minut. Doktor zas řekl ať přijdem i zítra, že zatím ten stoptussin. Přestože jsem mu řekla, že to vůbec nepomáhá. A máme dávat gencianu na mandle.
Ale já nevím jestli mi takova odpověď stačí, syn vypadá fakt příšerně.. Myslíte, že mám radši zajít na orl i když doktor říkal že ne? Máme zítra donést i moč. Ale přijde mi to zdlouhavé..
Ještě říkal, že poslech má čistý. Přitom je zahleněnej jak blázen.. Achjo já už fakt nevím jak mu ulevit.
Zdravím, prosím vás jsem úplně bezradná už.. Syn (2 roky) byl v noci z neděle (17. 3.) na pondělí (18.3.) hospitalizovany s laryngitidou. V pondělí jsme jeli domů a zlepšoval se. Měl to hlavně tu jednu noc a pak už jen lepší. Poctivě větrám, má mokré ručníky po pokoji, aby měl podle doporučení vlhko. Jenže dnes v noci zas hodně kašlal. Byl to Teda jiný kašel, ale tentokrát jako bonus k tomu rýmu jak prase a teplota kolem 39.

Ted jsem s ním byla u doktora, ale ten mi nic moc neřekl. Jen poradil jiný sirupy a máme tam jít zas zítra. Nemáte s tím zkušenosti? Už nevím co víc dělat, aby byl úplně zdravý..
Je to o to horší, že dnes jsem se měla jet rozloučit se svým psem, ale kvůli té teplotě jsem radši zůstala doma se synem
Jsem z toho na prášky