Dokážu s tím vyjít?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@farska píše:
Jen dodam pro informaci: pronajimatel nemusi davat zadny pisemny souhlas se zrizenim trvaleho bydliste v miste pronajmu. To uz dal totiz tim, ze danou osobu/osoby k pronajmu prijal…Resila jsem to se znamou a nejen na emiminu.TP ji na urade zridi pouze s najemni smlouvou v ruce…
Druha vec pak samozrejme je ta, jak se to bude pripadne libit pronajimateli
Fakt? Ani kdyz ve smlouve primo uvadis ze nedavas souhlas se zrizenim trvaleho pobytu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mirii píše:
Fakt? Ani kdyz ve smlouve primo uvadis ze nedavas souhlas se zrizenim trvaleho pobytu?
Pokud je to tam takhle vyslovne uvedelo, asi to vahu ma. To jsem takhle nepotrebovala vedet. ja jen vim, ze kdyz tam neni NIC, je to automaticky SOUHLAS SE ZRIZENIM/danym uz jen tou najemni smlouvou/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to jsem tedy vubec netusila, mazec …no my to tam nastesti mame ![]()
Anonymni drzim palce at se ti povede se osamostatnit co nejdrive ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mirii píše:
Já bych řekla, že ani to váhu nemá… nehledě na to, že pochybuju, že tu smlouvu na úřadě někdo celou čte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, mam problem a nevim stale jak usetrit. Pritel vydelava 36 tisic cisteho a ja mam rodicak 11 400 kc a stale nemuzeme usetrit. Pritom platime hypoteku 8 tisic a sluzby 5000 tisic jinak za jidlo dame mesicne jen ja s pritelem 5000 a a dcera priblizne 1500 kc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli dobře počítám, tak výdaje jsou přibližně 20.000. Zbývá Vám teda přes 25.000, což je opravdu dost. Za co to utratíte? Výlety? Akce? To je podle mě velká částka na to, aby jsi neměla přehled kam zmizí. Kdyby ti takhle zbyly 3000, tak věřím, že nevíš kam se to podělo, napiš si to jeden měsíc a budeš vidět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bavorov Já bych to viděla na provokaci… nováček a takový příspěvek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit