Dokonalý pokojíček pro dvouletou

3686
7.8.14 21:39

Dokonalý pokojíček pro dvouletou

Předem se chci omluvit, vim, že je tu řada podobných témat o pokojíčkách pro jedno, dvě až padesát dětí, o barvách, postelích, samolepkách, nábytku, pokoje dle věku i pohlaví, mě by ale zajímalo, kdo máte starší holčičky, jaký pokojíček si opravdu přejí. Na podzim budeme přesouvat dcerku z miminkovského pokojíku do druhého, aby uvolnila místo sourozenci. A chtěla bych, aby měla pokojíček snů. Takový, který bude jejím královstvím a který bude milovat. I za cenu toho, že ne vše jí vydrží do puberty. :) Tak mě zajímá, jaké jsou dvou, tří,…, šestileté holčičky? S čím si rády hrají? Prvotní nápad byl udělat z pokojíčku „džungli“. Vše do zelena, na zdi velký strom, který povede až na strop a z jehož větví bude viset houpací vak, provazový žebřík, safari nálepky na zdech, stan pro hraní, atd atd. Teď by se jí to určitě líbilo, ale za dva roky? Takže teď přemýšlím o princeznovském pokojíčku. Růžová, jedna zeď s fototapetou nějakého princeznovského hradu, postýlka s baldachýnem, panenky, stan jako zámeček nebo něco takového, korálky, zrcadlo. Nebo „obyč“ pokojík? Nejde o vkus můj nebo váš, ale o ten dětský. Chci jí vytvořit vlastní kouzelný svět. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
7.8.14 21:49

Tak ten princeznovský by se asi líbil naší tříleté dcerce - růůůžová růůůžová růůůžová :roll:, akorát mě by z toho kleplo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
7.8.14 21:53

Růžová postýlka, panenky apod. OK, ale tapetu se zámkem bych na celou zeď nedávala. Malé jsou dva a vůbec jí to princeznovské období nemusí dlouho vydržet. Abyste za dva tři roky nemuseli škrábat zdi a malovat nanovo. Nábytek a koberce se mění snadněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
7.8.14 21:55

Těžko říct co bude lepší, každé dítě je jiné, pro takové akčnější bych dala ten zelený se žebříkem atd. pro malou princeznu růžový. my máme zase minnie pokojíček, máme asi 50 minnie a ty jsou prostě všude, na zdi, vše je laděno do toho stylu disney

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
7.8.14 21:57

Růžová, růžová a růžová… u nás jede Kitty cca druhý rok a dceři jsou čtyři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
7.8.14 21:57

Stěny, po kterých může čmárat a lepit samolepky, „hrad“, kde se může schovat a spoustu růžové, zlata a drahých kamenů :mrgreen: Jo a nesmíš zapomenout na domečky pro zvířátka a muzeum pro epochální výtvory, ať už z lega nebo výtvory ze školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
7.8.14 21:59

Já bych udělala něco univerzálního, co jde lehce měnit.
Dcera má čtyři roky. Ve dvou letech milovala auta a hlavně Bleska McQueena.Ve třech letech se zamilovala do princezny Lociky z pohádky na vlásku. Teď ve čtxřech miluje fialovou a koně.
Máme v pokojíčku žluté stěny. Nad postelí má rámečky na obrázky co měníme dle situace co se jí zrovna líbí. Nalepovací dekorace máme na dveřích, jdou lehce sundat a nábytek máme „univerzální“ bílý.
Takže pak měním styl jen drobnostmi - hračkama, koberečkem před postel, povlečením apod…

• Citovat
  • Upravit
999
7.8.14 22:02

Ahoj, ty znáš dcerku, u moji třeba růžová nefrčí, ujíždí na modré v podstatě od dvou let…do princeznovskeho se dostala az teď maží 4-5rokem, a to po shlédnuto „princezny Sofie“,takže u nás teď sice princezny, ale musí to byt Sofie…proto bych pokojík delala spis neutrální, doplňovány povlečením, závěsy, polštářky dle aktuálních přání…neb vidím u nás jak se to střídá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
7.8.14 22:07

Ten první nápad se mi zamlouvá více protože mi přijde že se lépe obmění a hlavně neomrzí. Ale já mam dva kluky a přecukrováno nemám ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
7.8.14 22:08

Jen růžová to může být :lol: ano, i naše 3,5 letá ujíždí na princeznách, šatičkách, růžové,… ve dvou letech jsem ji nenarvala do sukýnky, to byl řev a teď? malá fintilka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
7.8.14 22:09

Dcerka 4,5 tu bys nadchla princeznovským pokojem. Hlavně to musí být třpytivé, lesklé, blýskavé, barevné - vede růžová, stříbrná, zlatá, čím víc tím líp. Baldachýn, nebesa a spol. to by mělo určitě úspěch.

Kolem 2let to byla krtkofilka, to už jí pustilo.

mě to co se jí líbí jí přijde až drobet nevkusný jak od kolotočů, tak zkoušíme kompromisy např. v obýváku má jednu stěnu pro sebe, ta je podle ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
7.8.14 22:13

U nás taky ve dvou to byl krtecek a ted ve třech Minnie a princezna Sofie..strašně se ji to meni.. Ale u nás doma moc času netravime, nejraději je venku a v pokojíku je minimálně, tak bych řekla, ze ani neřeší, jak vypadá. Holky maji zeleno růžové doplňky a bílý nábytek.. Poprvé udělá ‚jeee‘ a za týden už ji to bude fuk.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
7.8.14 22:14

No holka je divoch. Miluje průlezky, furt se válí po zemi, houpačky, nevím co se z toho dá vyvodit. Šatičky jí nevadí a když náhodou najde tutu sukýnku, co jsem jí koupila na focení, hned ji musíme navlíkat přes tepláky a to její 19 měsíců. Nevím jak se ještě změní. :nevim: Korálky taky miluje a stejně tak čelenky. Ale nevím, jestli sama za sebe nebo kvůli nám, protože pak chodí a vyžaduje, abychom říkali jaká je to krása. Z toho si pak nasadí kyblík na hlavu a hlásí, že má kobouk. :mrgreen: No tak asi to vyhrají ty princezny. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
7.8.14 22:18

HOlky, prosím, u kterých frčí Sofie, když to bylo na Déčku, tak z toho byla malá strašně unešená a hodně se jí to líbilo. Jenže teď to nemůžu nikde sehnat, dáte tipy? Knížky, videa, DVD… děkuju a omlouvám se za OT, snad neva :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
7.8.14 22:19

@Kapaz Muj syn je stejně starý a tomu je podle mě uplně fuk jaký ma pokoj, protože tam stejně nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí