Dovolená, nebo úprava kolem domečku?

Anonymní
7.8.14 11:02

Dovolená x úprava kolem domečku

Ahoj holky, nejdu ani tak pro radu, ale chci se zeptat, jak by jste se rozhodly vy? Máme domeček novostavbu. Letos jsme dodělali komplet fasádu i s barvičkou, atakže už jen nějaké úpravy okolo domečku. Máme po zaplacení faktury ještě 20 000kč stranou. A teď máme dilema. Jed ještě na dovolenou k moři a nebo vzít peníze a dodělat něco okolo domečku. Na společné dovolené jsme byla celá rodina před 6 lety. Loni jen prodloužený víkend. Máme týden na rozhodování, to musí manža nahlásit dovolenou. jak by jste se rozhodly vy? Píšu anonymně, chodí sem švagrová a nechci aby vše věděla. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4465
7.8.14 11:06

Pokud vám ty peníze nebudou chybět, tak bych si jela odfrknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.8.14 11:06

Makali jste jak šroubci je čas na odpočinek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
7.8.14 11:13

Dovolená, taky nám ještě schází dodělávky okolo domu, ale muž, kdy dělal po celý rok každičký den po práci a celé víkendy potřebuje oddych, tak se na dodělávky kašle a bude dovolená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.14 11:33

Jo, už nám chybí jen dlažba ( na tu stejně nebudou peníze, až za rok) a dodělávat se ještě bude dlouho. Takže váháme, zda po 6 letech vypadnout na dovču, nebo ne. Manže za celý rok dovolenou taky neměl.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
7.8.14 11:46

Za mne jednoznacne dovolena :palec: nebyly jste na spolecne hrozne let a manzel by ji taky potreboval jako sul

jinak domecek a barvicku na fasadicce mate a bez dlazbicek se to da nejaky patek vydrzet :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4062
7.8.14 12:07

Já bych jela na dovču, váš domeček se bez dlažbičky nezblázní, ale ty vypadáš, že ti to slušně leze na mozeček. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.14 12:12

@Kassy jsem s dětma doma 7 let a opravdu beych potřebovala vypadnout. Nejmladší je 20 měsíců a já se poohlížím po něčem alespoň na poloviční úvazek. Slýchám od rodiny, že pokud máme malé děti, takže jim to doma o prázdninách stačí a máme být doma.

• Citovat
  • Upravit
4062
7.8.14 12:16
@Anonymní píše:
@Kassy jsem s dětma doma 7 let a opravdu beych potřebovala vypadnout. Nejmladší je 20 měsíců a já se poohlížím po něčem alespoň na poloviční úvazek. Slýchám od rodiny, že pokud máme malé děti, takže jim to doma o prázdninách stačí a máme být doma.

Dětem to možná stačí, ale rodinu tvoříte i vy s manželem, ne? Nemusíte se podřizovat dětem a už vůbec ne širší rodině. Jestli chceš na dovolenou, tak prostě jeďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
7.8.14 12:20
@Anonymní píše:
@Kassy jsem s dětma doma 7 let a opravdu beych potřebovala vypadnout. Nejmladší je 20 měsíců a já se poohlížím po něčem alespoň na poloviční úvazek. Slýchám od rodiny, že pokud máme malé děti, takže jim to doma o prázdninách stačí a máme být doma.

No tak ať radiči pohlídají děti (klidně v novém domečku) a ty s manželem si vyrazte někam k moři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí