Doktor Hynek Gennet

Anonymní
20.2.12 12:22

doktor Hynek Gennet

Ahoj byla jste některá na NT screeningu u tohoto doktora? je dobrý ? mám tam jít.
Děsně se bojím výsledku.
Do desáteho týdne jsem vnitřne tušila že je vše jak má být, pak doktorka něco viděla uz a poslala mě do gennetu a od té doby jsem nervozní a bojím se. už abych to měla za sebou.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2371
20.2.12 12:45

Ahoj, byla jsem u nej 2× a byla jsem moc spokojena. Byl moc příjemný a po odborné strance OK. Vysledek ti doktor moc neovlivní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
20.2.12 12:50

Ahoj taky jsem u něj byla na amniu, je moc příjemný,všechno vysvětlil. Určitě se nemusíš bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
20.2.12 12:58

Ahoj, doktor Hynek mi dělal amnio a byl moc šikovný a příjemný. Na NT screening určitě jdi. Držím palečky, ať je vše v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
20.2.12 13:14

znám osobně… doktor Hynek přednáší na konferencích jiným lékařům, jak se dělá špičkový NT screening - je to opravdový odborník, u nikoho jiného bych nebyla tak klidná, super výběr lékaře :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.12 20:31

děkuji všem za názory.
Luca - to by si se divila, když něco přehlédne tak je hned výsledek jiný, ale to zřejmě nebude případ pana doktora Hynka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.12 18:35

Tak jsem dnes byla u pana doktora a jsem z něj fakt nadšená je to jednička fakt.
NT screenig vyšel na jedničku skvěle, ale jediné co se mi nelíbilo tak frekvence srdíčka. měl celou dobu cca 200 tepu za minutu. nedokázal říct zda je něco špatně nebo ne a kontrolu ám za měsíc. Jsem štatsná že výsledek je negativní, ale ted se bojím že má něco se srdíčkem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty