Doktor nebo tatér

23.1.24 14:39

doktor nebo tatér

Ahojte, studuju v prvním ročníku na medicíně, ale zjistila jsem že mě to nebaví. Na začátku ano, nyní už ne.
Jsem dost potetovaná, tak se na škole cítím blbě a že tam nepatřím. A to mě přivedlo na otázku, jestli se nemam věnovat naplno tetovaní. Vím, co vše musím udělat, mam to už zjištěné - kurz a x desítek tisíc atd. Vím vše.
to co ale nevím, je zda skončit školu a vydat se cestu tatérky a nebo dál setrvat na medicíně.
Medina mě nebaví, bere mi veškerý čas a energii a způsobuje mi akorát víc psychických problémů. Za samozřejmě chat, že tetování obsahuje rizika.

co mymslite?

Příspěvek upraven 23.01.24 v 15:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
23.1.24 14:43
@lexxxxxxiiiii píše:
Ahojte, studuju v prvním ročníku na medicíně, ale zjistila jsem že mě to nebaví. Na začátku ano, nyní už ne a představa, že se mám učit anatomii a podobné blbosti, ve mě vyvolává jen úzkost a odpor.
Jsem dost potetovaná, tak se na škole cítím blbě a že tam nepatřím. A to mě přivedlo na otázku, jestli se nemam věnovat naplno tetovaní. Vím, co vše musím udělat, mam to už zjištěné - kurz a x desítek tisíc atd. Vím vše.
to co ale nevím, je zda skončit školu a vydat se cestu tatérky a nebo dál setrvat na medicíně.
Medina mě nebaví, bere mi veškerý čas a energii a způsobuje mi akorát víc psychických problémů. Za samozřejmě chat, že tetování obsahuje rizika.co mymslite?

Prijde mi fakt usmevne, ze te otravuje uceni anatomie „a podobnych blbosti“ - cos od mediciny cekala? Rozsirene hodiny vytvarne vychovy? :mrgreen: Za me, pokud ses dostala na medicinu, asi nejsi uplne nestudijni typ, takze bych zvolila skolu, ktera by te mohla bavit. Tatersky kurz muzes udelat klidne u ni a mit to jako fajn privydelek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
23.1.24 14:46

@unuděná to mne taky dostalo. Anatomie na medine, kdo by to čekal :think:

@lexxxxxxiiiii Vystudovala bych, klidně jinou VŠ, ale vystudovala. Kurz můžeš během studia

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.1.24 14:48

Další úlet :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17476
23.1.24 14:49

Jsi troll, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
23.1.24 15:02

A to já bych šla tetovat. Lepší dobrý tatér než doktor, kterému se nechtělo učit anatomii. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.24 15:03

Ale ja věděla do čeho jdu, učila jsemse anatomii nonstop a bavilo me to, ale říkám, že už me to nebaví a při představě že to mam OPĚT otevřít mi je zle. Moc dobře vím jako medicína je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
23.1.24 15:09

Ale vážně - opravdu nemusíš vystudovat medicínu, když víš, že to není tvoje cesta. Ne každý je předurčený být doktor a je to v pořádku. A to říkám jako někdo, komu doma tvrdili, že pokud nevystuduje medicínu nebo práva, bude z něj totální nula. Nejsem ani právník, ani doktor a nula taky ne. Dělám si svoje a jsem v pohodě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.1.24 15:11

To je jako kdybych studovala práva a přemýšlela, zda se nestanu kadeřnicí. Celé je to trochu zvláštní, promiň.

Pro dobro všech zkus raději to tetování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.1.24 15:20
@lexxxxxxiiiii píše:
Ale ja věděla do čeho jdu, učila jsemse anatomii nonstop a bavilo me to, ale říkám, že už me to nebaví a při představě že to mam OPĚT otevřít mi je zle. Moc dobře vím jako medicína je

Tak co nejakou umelecky zamerenou skolu? Design treba. Nebo marketing. Bude se ti to hodit, az nepujdou ksefty s tetovanim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
23.1.24 15:34

Vytvarne nadani mas, nebo te za tim tetovanim zene predevsim vidina penez?

• Citovat
  • Upravit
3847
23.1.24 15:46
@Silverine247 píše:
Vytvarne nadani mas, nebo te za tim tetovanim zene predevsim vidina penez?

Dobrej dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
23.1.24 15:46

Lepší být tatérem než špatným doktorem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
23.1.24 16:22
@Černá Madonna píše:
Lepší být tatérem než špatným doktorem. ;)

No, zase oba ti můžou ublížit na zbytek života :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
23.1.24 16:49
@pikola píše:
No, zase oba ti můžou ublížit na zbytek života :mrgreen:

To můžou… ale předpokládám, že když se chce věnovat tatérství a zajímá se o to, že to bude i umět.
Než vystudovat s nechutí medicínu, ve které se zřejmě nijak nenašla. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze