Jaká vysoká škola v Praze je dobrá?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaká vysoká škola v Praze je dobrá?
Ahoj, teď jsem v maturitním ročníku a přemýšlím kam na vysokou
Je tady někdo kdo má zkušenosti kam jít a kam radši ne?
Popř. když byste viděli v životopise nějakou vysokou školu která by vás zaujala a u který byste životopis hodili do koše??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zalezi, na jaky obor chces jit. Ale z praxe - jakmile je v zivotopise UK, je nadeje na kvalitniho cloveka. Kdezto treba s lidma z UJAK jsme mivali tak spatne zkusenosti, ze nakonec ty zivotopisy koncily fakt rovnou v kosi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi záleží, který obor tě láká a pak uvažuj nad kvalitou jednotlivých VŠ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Val451 píše:
Ahoj, teď jsem v maturitním ročníku a přemýšlím kam na vysokouJe tady někdo kdo má zkušenosti kam jít a kam radši ne?
Popř. když byste viděli v životopise nějakou vysokou školu která by vás zaujala a u který byste životopis hodili do koše??
Velmi dobrou reputaci má ČVUT. I VŠCHT je dobrá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě vzdycky zaujme VŠCHT a vse, kde je strojní fakulta
ale to uz je pocinajici nemoc z povolání…
Ale jasne, zalezi, v jakym oboru chceš dělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak snad víš, kam tě to táhne, co tě zajímá, z čeho budeš maturovat, ne? K čemu to je, napsat ti, že na Karlovce je fakt dobrá medicína, když ty jsi humanitně nebo technicky zaměřená? Jinak klasika je Univerzita Karlova a na technické obory ČVUT. Ale každá z nich má milión oborů, které jsou velmi různé. A v životopise hledám konkrétní vzdělání, nějak je mi houby platný, když má někdo vystudovanou kulturologii na sebeprestižnější univerzitě, když sháním strojaře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Val451 píše:
Ahoj, teď jsem v maturitním ročníku a přemýšlím kam na vysokouJe tady někdo kdo má zkušenosti kam jít a kam radši ne?
A co tě zajímá a co ti jde, když ti napíšu MATFYZ na UK a ty nesnášíš matiku, tak ti to bude k čemu? Musíš vybírat podle oborů a vybírej mezi státními VŠ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit