Jaká vysoká škola v Praze je dobrá?

2
17.1.24 21:59

Jaká vysoká škola v Praze je dobrá?

Ahoj, teď jsem v maturitním ročníku a přemýšlím kam na vysokou

Je tady někdo kdo má zkušenosti kam jít a kam radši ne?
Popř. když byste viděli v životopise nějakou vysokou školu která by vás zaujala a u který byste životopis hodili do koše??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5263
17.1.24 22:17

Zalezi, na jaky obor chces jit. Ale z praxe - jakmile je v zivotopise UK, je nadeje na kvalitniho cloveka. Kdezto treba s lidma z UJAK jsme mivali tak spatne zkusenosti, ze nakonec ty zivotopisy koncily fakt rovnou v kosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
17.1.24 22:18

Asi záleží, který obor tě láká a pak uvažuj nad kvalitou jednotlivých VŠ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
17.1.24 22:20
@Val451 píše:
Ahoj, teď jsem v maturitním ročníku a přemýšlím kam na vysokouJe tady někdo kdo má zkušenosti kam jít a kam radši ne?
Popř. když byste viděli v životopise nějakou vysokou školu která by vás zaujala a u který byste životopis hodili do koše??

Velmi dobrou reputaci má ČVUT. I VŠCHT je dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
17.1.24 22:20

Mě vzdycky zaujme VŠCHT a vse, kde je strojní fakulta :lol: ale to uz je pocinajici nemoc z povolání…
Ale jasne, zalezi, v jakym oboru chceš dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69127
18.1.24 00:06

No tak snad víš, kam tě to táhne, co tě zajímá, z čeho budeš maturovat, ne? K čemu to je, napsat ti, že na Karlovce je fakt dobrá medicína, když ty jsi humanitně nebo technicky zaměřená? Jinak klasika je Univerzita Karlova a na technické obory ČVUT. Ale každá z nich má milión oborů, které jsou velmi různé. A v životopise hledám konkrétní vzdělání, nějak je mi houby platný, když má někdo vystudovanou kulturologii na sebeprestižnější univerzitě, když sháním strojaře :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
18.1.24 08:32
@Val451 píše:
Ahoj, teď jsem v maturitním ročníku a přemýšlím kam na vysokouJe tady někdo kdo má zkušenosti kam jít a kam radši ne?
Popř. když byste viděli v životopise nějakou vysokou školu která by vás zaujala a u který byste životopis hodili do koše??

A co tě zajímá a co ti jde, když ti napíšu MATFYZ na UK a ty nesnášíš matiku, tak ti to bude k čemu? Musíš vybírat podle oborů a vybírej mezi státními VŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze