Brigáda v oblasti chemie a biologie
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Brigáda v oblasti chemie a biologie
Dobrý den,
předem se omlouvám, jestli zde toto téma nepatří, ale už hodněkrát jsem zde našla pěkné rady ohledně různých věcí.
Chtěla bych se Vás zeptat, zda Vás napadá nějaká brigáda ke studiu Chemie a biologie v této oblasti. Jsem studentkou tohoto oboru a již dva roky jsem byla na všeobecném lékařství. Stále mě to táhne ke zdravotnictví, a tak jsem si říkala, jestli není možnost brigády, které by byly už trošku k chemii nebo biologii. Měla jsem brigády v gastru nebo v prodejnách s oblečením, ale brigáda s přiblížením k oboru by byla opravdu super.
Děkuji moc předem
Pěkný den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Odkud jsi? U vas na skole nic nenabizeji? V ramci BP urcite vypisuji temata ruzne ustavy. V Praze te urcite vezmou na AV CR, rovnou i se zaverecnou praci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mrkni na internet, najdi firmy které se tímto oborem zabývají a oslov je. Další možností s lepším výsledkem je podle mě popátrat mezi známými, kteří by tě mohli případně doporučit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@juditeva píše:
Dobrý den,
předem se omlouvám, jestli zde toto téma nepatří, ale už hodněkrát jsem zde našla pěkné rady ohledně různých věcí.Chtěla bych se Vás zeptat, zda Vás napadá nějaká brigáda ke studiu Chemie a biologie v této oblasti. Jsem studentkou tohoto oboru a již dva roky jsem byla na všeobecném lékařství. Stále mě to táhne ke zdravotnictví, a tak jsem si říkala, jestli není možnost brigády, které by byly už trošku k chemii nebo biologii. Měla jsem brigády v gastru nebo v prodejnách s oblečením, ale brigáda s přiblížením k oboru by byla opravdu super.
Děkuji moc předem
Pěkný den
Bridády v oboru jsou, měli by ti poradit přímo ve škole - dost věcí se dá dělat i tam, bohužel řada věcí je neplacená nebo špatně placená. Většina studentů PřF proto volí brigády mimo, protože ten výdělek je jinde (marketing, event management, kde dřív byli hlavně studenti humanitních oborů - prostě věci, kde máš easy 25-30 tis za půl úvazek povětšinou z domova), na druhou stranu, konkurence u těch odborných brigád díky tomu moc není… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janee19 Dobrý den, jsem z Ostravy. Ale zkusím se poptat. Děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit