Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtela jsem se zeptat. Mam kamaradku z emimina,ktera zije v Anglii. Snazi se s pritelem o miminko uz asi rok, nejak se nedari
. Do sve vlasti se vraci az tak za pul roku. Ted ma nejake zdr.problemy, a nema tam gynekologa. Muze si tam nejakeho najit? A jak? Vezmou ji kdyz je cizinka? Muzete poradit jak si tam muze dojit k doktorovi aby se na ni podival? Dekuji
![]()
Mas odpoved na tehotnejch v Anglii 2010. A jenom dotaz - jak dlouho je v Anglii?
ahoj pokud je v anglii legálně tak si najít gynekologa může a bude mít ošetření zadarmo,platí se tam jenom 7liber za recept, antikonpce je taky zadarmo ![]()
Bohuzel jak dlouho tam je nevim, optam se. Psala, ze ma nejaky problem, a me se to nelibi ze by mela cekat az za pul roku domu. Se spodkem se nezahrava kort kdyz se snazi o miminko. Pracuje tam, tak je tam snad legalne. A dr. jako obvodni ji vezme jakkykoli?
Promin, ale ted dost dobre nechapu, proc se nezepta sama, info by bylo presnejsi. Hlavne at neceka, ze budou resit neplodnost nebo tak neco. Gyn. problemy, jako vytoky a tak resi stejne obvodak. Gynekolog je, ale soukromej nebo bude toho pul roku stejne cekat az bude mit misto a nebo pres GP aby ji tam objednal. Recept stoji ve Skotsku 4 libry, ale myslim, ze Anglie ma trochu jiny ceny ve zdravotnictvi. Hlavne se fakt divim jestli nema jeste obvodaka a kazdej ji vzit nemusi, tady byl jeden cas problem.
My si pisem spolu pre SZ, ale ted se mi dvakrat zeptala, ze ji boli v podbrisku co to muze byt ze uz paty den nespala, tak me napadlo se zeptat. Ona chce jit k doktoru az u nich na Slovensku. Tak me zajimalo, jestli je to slozite zajit si k dr. v Anglii. Az se mi ozve poslu ji sem at si to precte. Asi ji nenapadlo se zeptat tady v nejake diskuzi.
na gynekologii se dostane jen pres sveho doktora praktickeho/GP/ a nebo kdyz pujde do nemocnice na pohotovost…nebo jeste si muze najit soukromeho gynekologa, kde bude ale hooodne platit… aspon myslim, ja jsem v sever.Irsku/patri to do UK/ ale je to tu trosku odlisne…
IMI- tu je nejaka diskuze tehotnych v Anglii??
liky Jo je ale moc to tam nejede.
https://www.emimino.cz/…-2010-37267/
Jak rika liky, tak to tady chodi. vsechno pres GP nebo platit jak mourovata. ![]()
liky a co ty jinak? Vsechno v poradku? Ja uz jenom cekam a modlim se abych zacala rodit, uz je to moc.