Gynekologické vyšetření v Anglii

10679
26.2.10 10:43

Doktor v Anglii

Ahoj, chtela jsem se zeptat. Mam kamaradku z emimina,ktera zije v Anglii. Snazi se s pritelem o miminko uz asi rok, nejak se nedari :-( . Do sve vlasti se vraci az tak za pul roku. Ted ma nejake zdr.problemy, a nema tam gynekologa. Muze si tam nejakeho najit? A jak? Vezmou ji kdyz je cizinka? Muzete poradit jak si tam muze dojit k doktorovi aby se na ni podival? Dekuji :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
26.2.10 10:54

Mas odpoved na tehotnejch v Anglii 2010. A jenom dotaz - jak dlouho je v Anglii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
26.2.10 11:01

ahoj pokud je v anglii legálně tak si najít gynekologa může a bude mít ošetření zadarmo,platí se tam jenom 7liber za recept, antikonpce je taky zadarmo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
26.2.10 11:05

Bohuzel jak dlouho tam je nevim, optam se. Psala, ze ma nejaky problem, a me se to nelibi ze by mela cekat az za pul roku domu. Se spodkem se nezahrava kort kdyz se snazi o miminko. Pracuje tam, tak je tam snad legalne. A dr. jako obvodni ji vezme jakkykoli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
26.2.10 11:10

Promin, ale ted dost dobre nechapu, proc se nezepta sama, info by bylo presnejsi. Hlavne at neceka, ze budou resit neplodnost nebo tak neco. Gyn. problemy, jako vytoky a tak resi stejne obvodak. Gynekolog je, ale soukromej nebo bude toho pul roku stejne cekat az bude mit misto a nebo pres GP aby ji tam objednal. Recept stoji ve Skotsku 4 libry, ale myslim, ze Anglie ma trochu jiny ceny ve zdravotnictvi. Hlavne se fakt divim jestli nema jeste obvodaka a kazdej ji vzit nemusi, tady byl jeden cas problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
26.2.10 11:13

My si pisem spolu pre SZ, ale ted se mi dvakrat zeptala, ze ji boli v podbrisku co to muze byt ze uz paty den nespala, tak me napadlo se zeptat. Ona chce jit k doktoru az u nich na Slovensku. Tak me zajimalo, jestli je to slozite zajit si k dr. v Anglii. Az se mi ozve poslu ji sem at si to precte. Asi ji nenapadlo se zeptat tady v nejake diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
26.2.10 11:31

na gynekologii se dostane jen pres sveho doktora praktickeho/GP/ a nebo kdyz pujde do nemocnice na pohotovost…nebo jeste si muze najit soukromeho gynekologa, kde bude ale hooodne platit… aspon myslim, ja jsem v sever.Irsku/patri to do UK/ ale je to tu trosku odlisne…
IMI- tu je nejaka diskuze tehotnych v Anglii??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
26.2.10 11:33

liky Jo je ale moc to tam nejede.
https://www.emimino.cz/…-2010-37267/

Jak rika liky, tak to tady chodi. vsechno pres GP nebo platit jak mourovata. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
26.2.10 11:36

liky a co ty jinak? Vsechno v poradku? Ja uz jenom cekam a modlim se abych zacala rodit, uz je to moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty