Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mám dotaz na pražské nemocnice pro děti…?Máte nějaké reference-kam jo, kam ne…??Mám dilema kam zajet.....dcera 6 měsíců-zánět průdušek…čekám na manžela, tak jsem si řekla, že se zatím zeptám tady…Dík!!
asi bych jela do všeobecný nebo do Motola.A už bych nejela do Krče ![]()
Jo ,ale dětský je v ulici Ke Karlovu 2 (je to kousek od Apolináře)No a ty léky vem sebou-teda nám Ventolin vždycky zabral-malá je astmatik,nebo ho máte jen ted?
Já mám zkušenosti jen s Bulovkou (před cca 2 lety). Až na jednu sestru bych neměla výhrady.
Aha… ,on se používá i na astma… jestli máš čas tak si ještě spočítej kolik ti dýchá za minutu a pro jistotu si vem rovnou sbalenou tašku,kdyby si Vás tam nechali (já ji tahala pro jistotu vždycky).
Byli jsme v Motole, a to několikrát (bronchitida). Vždycky byli příjemní.
Prosimtě rohodně nejezděte na Bulovku mám otřesné zážitky a nejsem jediná!!!! přístup sesterr hrůza chování k dětem strašný a doktor nic nevysvětlí !!!!!!
Já jako malá byla na záněty průdušek léčená v motole a asi to tam bylo v poho ![]()
Včera jsme se vrátily s Vicky z Motola, byly jsme zde 5 dní pro zánět průdušek a v průběhu hospitalizace v Motole jsme ještě chytly rotavira, mělo to tam snad celé oddělení…Motol opravdu můžu vřele doporučit !!Na den dostanete 6 plenek, o jídlo pro malou se nemusíte starat, pouze nahlásíte, jaké mléko používáte a kolik dávek denně a poté máte vše připraveno v ledničce pod svým jménem, k dispozici jsou i příkrmy od Hami.Jídlo pro Vás je zajištěno v místní zaměstnanecké jídelně.Sestry i lékaři profi a přijemní !!!!Za těch 5 dní jsem opravdu vyčerpaná, ale šťastná, že už jsme v poho !!!Když jsem tam mluvila s několika maminkama a poznala jejich osudy, došlo mi, že my jsme tam byly vlastně s prkotinou.........