Logoped - Mělník, Kralupy, Neratovice

237
9.2.10 16:02

Logoped - Mělník, Kralupy, Neratovice

Ahoj,
ráda bych s tříletou dcerou navštívila logopeda. Poporučila byste mi některá někoho ozkoušeného? Našla jsem v našem okolí : Mgr. KATEŘINA VONDRÁČKOVÁ (Kralupy nad Vltavou), Mgr. RADKA ŠNÝDROVÁ (Kralupy), Mgr. LUDMILA NUSLOVÁ (Mělník), Mgr. VERONIKA PEYCHLOVÁ (Neratovice).
Znáte některou a doporučili byste mi ji.
Děkuji, Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janina76
9.2.10 18:49

Ahoj, byli jsme u Vondráčkové, přišla mi fajn.

• Citovat
  • Upravit
237
10.2.10 20:20

děkuji za odpověď. Byla to mladá žena? Ráda bych se dostala k někomu mladšímu, s novými způsoby. Nerada bych dcerku otrávila neustálým meldování nějaké brožury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janina76
11.2.10 12:44

No mladá, může jí být 45? My tam byli jen jednou - syn se začal učit r a ř a měl patlavé sykavky. Vyšetřila ho, dala pokyny, jak vylepšovat sykavky, že r a ř dojede samo. Na kontrolu jsme měli jít za 2 měsíce (tenkrát mu nebylo ještě ani 5 let). Jenže pak onemocněl, tak jsme nešli a mezitím se mu sykavky hodně zlepšili, takže na to teď kašlu. K Vondráčkové chodily i 2 moje kamarádky s dětmi a obě byly spokojené. Zkus ji a když tak pak budete chodit někam jinam.

• Citovat
  • Upravit
1987
6.9.12 12:35

Ahoj holky, dcera potřebuje logopedii jako sůl…musím mít žádanku od pediatričky nebo můžu rovnou zajít do logopedické ordinace? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty