Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, vrtá mi hlavou, jestli to je jen přežitek nebo to dělá jen naše paní doktorka. Jako malá jsem byla zvyklá chodit vždy po nemoci na kontrolu. U praktického doktora, pokud je něco většího tak na kontrolu většinou také mám přijít. Ale u dětské doktorky ne. Přijde mi to zvláštní. Syn má nyní zánět močáku a já si tedy vůbec nejsem jistá, jak poznám, že je opravdu zdravej. Zdá se, že už je OK, ale co když ne? Jinak je paní doktorka velice příjemná, ale kontroly prostě nedělá. Je to běžné?
Ne, běžné to tedy není
Všechny dětské lékařky v našem okolí na kontrolu po nemoci zvou
U dětské doktorky se s tím setkávám poprvé… ![]()
Ahoj, naše taky po dobrání léků nezve… Ale řekla bych že kdybych jí zavolala tak nás objedná.
To slyším poprvé
zvlášť u močáku, kde je potřeba kontrola ne? Takové nachlazení poznáš kdy odezní, ale toto? U nás oba dětský zvou na kontrolu, a to tak dlouho doku není dítě úplně vpořádku.
Taky zírám
Nás třeba po angíně zvala a ještě dělala CRP pro kontrolu, jestli mu dobře zabrala antibiotika. Vím, že třeba dospělácký kožař na nějaké kontroly prděl, ale u dětské je mi to divné.
Hmm je to divné, ale u nás to dělá obvoďák taky běžně.Měla jsem angínu a prý na kontrolu už chodit nemusím.Ale když jsem měla zánět močových cest (a to musím říct že jsem jich měla) tak si mě urolog volal na kontrolu vždycky, tak u vás se mi to zdá divné, ještě když jde o dítě.
Naše dětská na kontrolu zve..Přiznám se ale,já tam nerada chodím,protože jen na kontroly po nemoci nemá oddělené ordinační hodiny a bojím se,že tam znovu chytneme nějakého bacila ![]()
Není už kam vecpat jen kontroly,protože je to zároveň vynikající dětská kardioložka a musí mít hodiny i pro tyto děti..Zdravé kojence,očkování a poradny zve samozdřejmě zvlášť..
Tak náš pan doktor (dětský) nás zve na kontrolu podle typu nemoci a stavu pacienta, takže někdy jo a někdy ne. V případě zánětu močáku by nás ale pozval 100%, to jsem si jistá. Určitě nechte moč zkontrolovat.