Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím Vás nevíte o nějakém dobrém dětském pediatrovi v Mladé Boleslavi?
Začínám se poohlížet, ale nějaké doporučení je vždy lepší. Děkuji moc za příspěvky ![]()
Ahoj,
tak já nedám dopustit na „svýho“ Kopřivu. Je to rodinný známý, tak jsem si nejdřív myslela, že jsem zaujatá, ale shodou okolností dvě sousedky k němu taky chodí a nemůžou si ho vynachválit. Je to trochu svéráz, ale odborník je to určitě skvělý.
Potom taky vím, že Rolečková je pečlivka a taky si jí hodně chválí.
A taky Nechanický je snad dobrý.
Já chodím s dětmi k panu doktoru Kopřivovi, mohu jen doporučit.
AHOJKY,
já chodím k Mudr. Šedivá s obouma holkama a NAPROSTÁ spokojenost. Hlavně pokud nemáš auto tak je přímo před budovou zastávka autobusu (Náměstí republiky) … doktorka je hodná, s holkama to vždy skoulí na jedničku ![]()
Také se začínám poohlížet po pediatrovi a prosím o další doporučení. Jde mi o pečlivost a dobrý přístup..i trochu individuální, aby se s ním dalo normálně debatovat.
Ahoj, mohu se zeptat, zda některá nemáte zkušenost s dr.nechanickým a jak jste spokojené?
Já měla obě děti u Dr. Nechanického a můžu jenom doporučit.Pan doktor je příjemný,lidský a dá se s ním dobře mluvit a sestřička je taky moc příjemná,kolikrát jsem se tam zakecala.Moc mě mrzí že už u něj nejsme odstěhovali jsme se do Plzně a tak nám chybí. ![]()
OBNOVA DISKUZE - NOVÝ DOTAZ
Prosím vás, je v Mladé Boleslavi či okolí nějaký mladší pediatr nebo pediatrička, někdo dejme tomu do čtyřiceti let, koho byste mohli doporučit?