Doktorka mě nevezme na velký ultrazvuk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5162
21.5.12 14:37

doktorka

Ahojky maminky je mi to trapny o tom mluvit ale zajímá mě zda je to normální........... chodím k jedné paní doktorce která mi dělala ultrazvuk miminka tím malým ultrazvukem který se strká mezi nohy a ne ten kterým jezdí po břiše. Ptala jsem se na to a odpoveď byla ze miminko je ještě malý že ho takhle lepe uvidí tak jsem to nechala byt ale kdyz uz to udělala v 14 tt tak už mi je to vážně divný všude v televizi vidim že hned od začatku maji ten normalní ultrazvuk na briško a mě prostě na nej doktorka neveme nechapu proč. Řešim to hlavně kvůli manželovi který se na mimčo chce podívat ale ja nechci do te doby nez pouzije ten na brisko. Prece jen bych si připadala trapne před manzelem aby se mi hrabala mezi nohama :nevim: mate zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
21.5.12 14:39

no ve 14tt už se mi to zdá vážně dlouho vyšetřovat vnitřním UTZ :think:
Mě snad vyšetřoval dr vnitřním jen při prvním a možná druhým ultrazvuku, jinak pak už normálním :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
21.5.12 14:40

mě se tím UTZ do vnitř dívala jen do 7 tt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
21.5.12 14:40

Ja treba na gynde mela prvni UZ pres bricho az na NT screeningu- 13tt, do te doby vaginalne. V 10tt jsem byla sama se sebou na Uz a mimino bylo videt i pres bricho,a le nenapadlo by me pochybovat- predpokladam, ze vedi, co delaji a proc se MUDry nezeptat- ze se manzel chce kouknout na miminko, ale bylo by vam neprijemny, kdyby byl Uz spodem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
21.5.12 14:41

Vnitřním mě kontrolovala jen v 8.tt na potvrzení těhotenství.Pak už přes pupek.Ale tak asi ví,co dělá. :nevim: V tom 20.tt už určitě vnitřním nepojede,takže se manžel může dívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
21.5.12 14:41

mmch- Petiku, nic ve zlym, ale jsi spis hubenour nebo silnejsi, protoze pokud by jsi mela nejake kilo navic, tak si myslim, ze je to duvod , ze se kloni spis k vaginalnim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
21.5.12 14:42
@werunkaw123 píše:
no ve 14tt už se mi to zdá vážně dlouho vyšetřovat vnitřním UTZ :think:
Mě snad vyšetřoval dr vnitřním jen při prvním a možná druhým ultrazvuku, jinak pak už normálním :roll:

tak ono to byl 3 ultrazvuk VE 14 tt no za tyden jdu znovu a to budu 18+2 tak snad už bude vyšetřovat přes bříško a jestli ne tak ji asi už neco řeknu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4771
21.5.12 14:43

Ahoj,
mě tento utz dělala doktorka taky, a taky celkem dlouho - už nevím do kolikátého tt (to asi i kvůli mojí postavě, tím na břicho by toho asi moc neviděla dokud bylo mimčo malinké). Až když bylo mimčo opravdu velké tak mi dělala ten ultrazvuk přes břišní stěnu.Nevím nikdy mi to divné nepřišlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
21.5.12 14:45
@kikina2004 píše:
mmch- Petiku, nic ve zlym, ale jsi spis hubenour nebo silnejsi, protoze pokud by jsi mela nejake kilo navic, tak si myslim, ze je to duvod , ze se kloni spis k vaginalnim…

no vižlik nejsem ale nadvahu taky nemam to asi nebude ten duvod jsem spise sportovni postavy 22let 67kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
21.5.12 14:46

Aha, tak to opravdu nebude duvod :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.5.12 14:50

Já byla poprvé cca v 10. týdnu, jezdila mi normálně po břiše a pak ještě pro jistotu vzala i vnitřní.. Byla jsem tam kvůli potvrzení těhotenství, další UTZ byly vždy už jen přes bříško..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
21.5.12 14:59
@Petík K píše:
Ahojky maminky je mi to trapny o tom mluvit ale zajímá mě zda je to normální........... chodím k jedné paní doktorce která mi dělala ultrazvuk miminka tím malým ultrazvukem který se strká mezi nohy a ne ten kterým jezdí po břiše. Ptala jsem se na to a odpoveď byla ze miminko je ještě malý že ho takhle lepe uvidí tak jsem to nechala byt ale kdyz uz to udělala v 14 tt tak už mi je to vážně divný všude v televizi vidim že hned od začatku maji ten normalní ultrazvuk na briško a mě prostě na nej doktorka neveme nechapu proč. Řešim to hlavně kvůli manželovi který se na mimčo chce podívat ale ja nechci do te doby nez pouzije ten na brisko. Prece jen bych si připadala trapne před manzelem aby se mi hrabala mezi nohama :nevim: mate zkušenosti?

Mě to doktor dělal do 13tt a když jsem šla v 17tt tak už normálně přes břicho, každý to dělá asi jinak…zkus se ji zeptat, kdy se to dělá přes bříško, určitě Ti odpoví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
21.5.12 15:11

holky vy máte tak často utz? Můj doktor mi dělal jen na potvrzení těhu - vaginálně, ve 12.tt a 21.tt jsem byla na screeningu, to už přes břuch a od té doby nic :nevim: :zed: :pocitac:
Jo a ještě vaginálně, ale jen proto, že jsem si stěžovala na bolesti a zjistil, že mám zkrácený čípek, jsem 33.tt velký utz nebyl, jdu 6.6. na kontrolu tak snad už mi řekne jak je prcek velký a kolik asi tak váží, já nic nevím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
21.5.12 15:12

ja ti nevim, ale ja mela tusim ve 14 jeste vnitrni.....nejak to nevnimam.

i mi ho pak delal treba pred porodem, kontroloval cipek a hlavicku.

ve dvacatym uz urcite pres brisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
21.5.12 15:12

@Gabulle Mě dělala Dr. UTZ při každé návštěvě, ale nedělá to tak každý Dr., já jsem za to byla ráda a vždy jsem se těšila na kontrolu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí