Doktorka mě nevezme na velký ultrazvuk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5162
21.5.12 20:28
@Gabulle píše:
holky vy máte tak často utz? Můj doktor mi dělal jen na potvrzení těhu - vaginálně, ve 12.tt a 21.tt jsem byla na screeningu, to už přes břuch a od té doby nic :nevim: :zed: :pocitac:
Jo a ještě vaginálně, ale jen proto, že jsem si stěžovala na bolesti a zjistil, že mám zkrácený čípek, jsem 33.tt velký utz nebyl, jdu 6.6. na kontrolu tak snad už mi řekne jak je prcek velký a kolik asi tak váží, já nic nevím :-(

ja jsem ted v 17 tt a mam zasebou 3 ultrazvuky u doktorky a jeden na genetice a za tyden jdu zas k doktorce ( k doktorce chodim jednou za mesic ) pry se chodi i casteji ale u me rekla ze jsem v pohode tak ze staci jednou za mesic a ten 20 tt mi budou delat na genetice a to je pry ten nejhezci a nejdulezitejsi ultrazvuk tak nechapu jakto ze te na nej doktor neposlal me se doktorka uz ptala jsestli jsem na genetice s nima domluvena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
21.5.12 21:11
@Petík K píše:
ja jsem ted v 17 tt a mam zasebou 3 ultrazvuky u doktorky a jeden na genetice a za tyden jdu zas k doktorce ( k doktorce chodim jednou za mesic ) pry se chodi i casteji ale u me rekla ze jsem v pohode tak ze staci jednou za mesic a ten 20 tt mi budou delat na genetice a to je pry ten nejhezci a nejdulezitejsi ultrazvuk tak nechapu jakto ze te na nej doktor neposlal me se doktorka uz ptala jsestli jsem na genetice s nima domluvena

Však jsem psala, že jsem ve 12.tt a 21.tt byla na screeningu (genetika), ale od té doby jsem prcka neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
29.8.13 23:14

Ahoj holky chtela jsem se zeptat, jesi vam prijde normalni, ze mi doktor ve 20tt dela stale vaginalni ultrazvuk? 8o jsem tehotna poprve a az ted jsem se dozvedela ze ostatni maji uz jen ultrazvuk pres brisko :roll: myslite ze bych mela vymenit doktora? To se mi zas nechce kdyz uz jsem ted ve 21tt :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
29.8.13 23:20

Tak leda se jí zeptej, jestli k tomu má nějaký důvod. Nikdy jsem to od nikoho neslyšela, už ve 12.T na genetice při prvotrimestrálním screeningu mi ho dělali normálka přes břicho, pravda, tam mají hodně výkonné mašiny, ale od té doby i má dr. dělala vždy přes břicho. S výměnou dr. bych čekala, zda k tomu nemá nějaké rozumné vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
29.8.13 23:30

Na kontrolu jdu pridti tyden tak jsem zvedava teda :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
29.8.13 23:30

@Samamama
Ale dekuji za nazor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
30.8.13 08:20

@Natali14 u mě to bylo stejný a jen z důvodu že doktorka neměla tak výkoný ultrazvuk a tim vnitřním toho viděla více a lépe tak možná proto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
30.8.13 08:39

@Petík K
Taky nad tím přemýšlela, ale štve mě, že třeba mi ještě neřekl pohlaví, kdyby se na mimčo díval ze shora tak už by ho podle mě viděl, nebo že mi neudělal ani jednu fotku.. že je mimčo už velký a nebylo by tam nic vidět.. on mi pořádně nic neřekne když se nezeptám, je takový laxní no.. zeptám se ho a uvidím ale díky, ted jsem klidnější, že nejsem sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59380
30.8.13 08:43

@Natali14 zeptej se, mě dělali přes břicho už screening ve 12tt a když chtěla měřit čípek tak napřed klasicky utz a pak vnitřnim čípek. je to zvláštní :roll: tak bych se poptala proč to dělá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
30.8.13 08:46

@Markéta80
Screening mi dělá taky přes velký, chodím k jinýmu doktorovi, jdu tam v úterý tak se ho zeptám na jeho názor.. já si říkám, hlavně že jsme oba zdravý ale furt nad tím přemýšlím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59380
30.8.13 09:33

@Natali14 zeptej se, ale slyšim tohle poprvé, nebo možná hodně starý utz a tim vnitřnim přece jenom toho vidí víc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18599
13.2.18 15:36

Vim, je to starsi diskuze, ale ja mela prvni vnejsi na gynde 24tt, jinak vse vnitrni. Screeningy vzdy vnejsi. Rikala jsem si, ze asi uz bude mit starsi utz a lip to zevnitr vidi nez z venku pres kuzi, tukovou vrstvu a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí