Dokument Letecké katastrofy - mrtvý pilot - duch?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
My to taky sledujeme, muž teda víc a teď jsem se ho na ten díl ptala a neviděl jej, ale říkal mi o díle - řecké aerolinky. Letadlo normálně vzlítlo a unikal jim tam nějaký plyn, kde se jim všichni otrávili, upadli do bezvědomí a letěli už skoro čtyři hodiny a dostali se do nějakého vojenského pásma, tak vojáci k němu vzlétli a chtěli s něma komunikovat, ale nikdo se neozýval. Akorát viděli asi kopilota, jak se jim snaží bezvládně zamávat. Chtěli to letadlo z bezpečnostních důvodů sestřelit, ale nakonec spadlo.
Taky mazec, mám úplně husí kůži..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bubulina píše:
Je to tohle?
http://www.ceskatelevize.cz/…rtvych-dusi/
to myslim, ze byl jiny dil
- Citovat
- Upravit
Mayday je poměrně seriózní dokumentární série, takže takovéhle duchařiny asi určitě byly v něčem jiném…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaatia píše:
Mayday je poměrně seriózní dokumentární série, takže takovéhle duchařiny asi určitě byly v něčem jiném…
Slo o tento dokument. Fakta o mrtvem pilotovi, ktery se tu objevoval, sem do dokumentu zahrnuli-inspektori i posadka i cestujici ho tu videli, popsalo ho kolem 60 svedku. Letadlo slo ihned pote do srotu. Vysla o tom kniha. Proto se tu ptam-na nazev, nepamatuji si ho.
- Citovat
- Upravit
Nějaké takové báchorky kolujou o letu 401 (kde to pilot svojí chybou napálil do bažin), ale tak letecká veřejnost se k tomu staví dost rezervovaně (duchařina no
.
Ale tam rozhodně nedali stroj zpět do provozu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaatia píše:
Nějaké takové báchorky kolujou o letu 401 (kde to pilot svojí chybou napálil do bažin), ale tak letecká veřejnost se k tomu staví dost rezervovaně (duchařina no.
Ale tam rozhodně nedali stroj zpět do provozu…
Ano, dekuji, uz jsem si vzpomnela, jde o knihu The Ghost of Flight 401,napsal to hodne znamy autor John Fuller, vzal si za manzelku zenu, ktera havarii tohoto letu vysetrovala, pokud se nepletu, sbiral hodne informaci.Ma chyba-neuvedli letadlo znovu do provozu, vybrali z nej urcite dily a nainstalovali je do dalsich.Ve vsech techto letadlech zaznamenali vyse popsane jevy. Odeslo od nich kvuli tomu nekolik zamestnancu. Nakonec dily vymontovali a sesrotovali. Fuller je dobry autor, rada si to prectu.Ahoj
- Citovat
- Upravit
@Banny píše:
My to taky sledujeme, muž teda víc a teď jsem se ho na ten díl ptala a neviděl jej, ale říkal mi o díle - řecké aerolinky. Letadlo normálně vzlítlo a unikal jim tam nějaký plyn, kde se jim všichni otrávili, upadli do bezvědomí a letěli už skoro čtyři hodiny a dostali se do nějakého vojenského pásma, tak vojáci k němu vzlétli a chtěli s něma komunikovat, ale nikdo se neozýval. Akorát viděli asi kopilota, jak se jim snaží bezvládně zamávat. Chtěli to letadlo z bezpečnostních důvodů sestřelit, ale nakonec spadlo.Taky mazec, mám úplně husí kůži..
ten dil si pamatuji, nebyl to plyn, ale naopak nemeli vzduch. nekdo pri testech pred letem omylem vypnul tlakovani kabiny, tak meli kysliku jako obvykle v 10 000 mnm byva. Vsichni v poklidu usnuli, odesla jim mozkova kura ale srdce bila az do konecneho padu.
Serial sleduji, dil o duchach si nepamatuji, taky bych se divila, kdyby to bylo v tomto serialu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli mohu k tomu říci něco. Nevím o jaký film jde, ale vzhledem k tomu co vím není nepravděpodobné že by se stalo cokoliv z duchy, oni jsou jen my je nevidíme. A kdo má tu schopnost a možnost muže s nimi i komunikovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Banny píše:
Letadlo normálně vzlítlo a unikal jim tam nějaký plyn, kde se jim všichni otrávili, upadli do bezvědomí …
Nic jim neunikalo. Nezapli automatické řízení tlaku vzduchu v kabině, takže jak nastoupali do výšky, v letadle klesl tlak a chyběl jim kyslík… hypoxie.
- Citovat
- Upravit
Kniha The ghost of flight 401 je dle skutečné události z roku 1972 a pokud hledáte díl z leteckých katastrof, tak název dílu je osudná nepozornost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, sledoval někdo dokument Letecké katastrofy? Byl tam díl o letecké nehodě, kdy po tragédii, kdy zahynul pilot a tuším i další členové posádky, pak dali stroj znovu do provozu s novou posádkou. Mrtvý kapitán se dále však objevoval v tomto letadle-viděly ho desítky členů posádky (kteří ho znali) i cestující. Aerolinky tam poslali inspekci. Pak letadlo raději rychle sešrotovaly a odmítly se k tomu vyjadřovat. Pamatujete si někdo o jaký díl se jednalo? o jaký let? Vyšla o tom i kniha, ráda bych si ji přečetla. Mimochodem, co si o tom myslíte?
Příspěvek upraven 29.10.13 v 20:58