Umí tu někdo vykládat sny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34
27.10.13 20:37

Prosím o výklad snu

Ahoj holky, máte některá zkušenosti s výkladem snů? Nemyslím tím klasický online snář, ten mi toho moc neřekne. Prosila bych nějakou šikovnou dámu, která tomu rozumí a mohla by mi vysvětlit co se pod mým snem zkrývá. Dnes se mi zdálo, že můj malý chlapeček spadl z postele a když jsem ho zvedla měl v bříšku cca 7-8 nožů, neplakal, nic mu nebylo, byli to klasické nože keramické s černou rukojetí ponořené přibližně 2cm. Když jsem mu je vyndavala některé měli na konci trochu krve, ale i tak neplakal, nic mu nebylo.
Jsem z toho celý den špatná a nevím co to znamená. :,( :nevim: Budu vám moc vděčná. Přeji hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
27.10.13 21:06

Jestli se tady někdo objeví kdo rozumí snům, tak se taky přifařím, taky jsem měla divný sen, viděla jsem náhrobek manžela mojí známé a bylo tam psané, že zemřel letos 5.10. (mi se ten sen zdál nějak pár dní po tom) a že zemřel protože spadnul z lešení, pak ještě nějaké střípky tam byly, ale to už si nepamatuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
27.10.13 21:38
@Smítko píše:
Ahoj holky, máte některá zkušenosti s výkladem snů? Nemyslím tím klasický online snář, ten mi toho moc neřekne. Prosila bych nějakou šikovnou dámu, která tomu rozumí a mohla by mi vysvětlit co se pod mým snem zkrývá. Dnes se mi zdálo, že můj malý chlapeček spadl z postele a když jsem ho zvedla měl v bříšku cca 7-8 nožů, neplakal, nic mu nebylo, byli to klasické nože keramické s černou rukojetí ponořené přibližně 2cm. Když jsem mu je vyndavala některé měli na konci trochu krve, ale i tak neplakal, nic mu nebylo.
Jsem z toho celý den špatná a nevím co to znamená. :,( :nevim: Budu vám moc vděčná. Přeji hezký večer.

Ahoj, o výklady snů se zajímám už cca 7 let a moje sny mi hodně o sobě napověděli, ve tvém snu se odráží varování před zbytečnou zbrklostí (to jsou ty nože), ta krev a to, že si viděla ve svém snu své dítě znamená, že tě čeká nějaká radostná událost ve tvém okolí - může se samozřejmě týkat i tebe, ale musíš se vyvarovat přílišné zbrklosti, jinak budeš mít místo radostné události spíš nějaké starosti…Tak snad to z ní nějak smysluplně :mrgreen: Mám doma několik snářů, ale všechny jsou téměř stejné. Jinak mě teda už hodně snů vyšlo…začala jsem se o to zajímat v době, kdy se mi neustále zdálo, že mi ve snu padají zuby..mám takové ty „živé sny“, takže to bylo strašné. Chvíli po těchto snech mi zemřel tragicky bratr…a já si pak asi měsíc potom přečetla snář, kde bylo pod snem: padající zuby = někdo blízky zemře…takže mě to teda docela dostalo :,( :,( No ale málo lidí mi to pak uvěřilo, ale to už je zas jiné téma :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
27.10.13 21:46
@Kelsey píše:
Jestli se tady někdo objeví kdo rozumí snům, tak se taky přifařím, taky jsem měla divný sen, viděla jsem náhrobek manžela mojí známé a bylo tam psané, že zemřel letos 5.10. (mi se ten sen zdál nějak pár dní po tom) a že zemřel protože spadnul z lešení, pak ještě nějaké střípky tam byly, ale to už si nepamatuju

náhrobek znamená nějaké smutné vzpomínky z tvé strany…a z toho můžou vyplývat nějaké obavy či znepokojení - prostě to souvisí s tím manželem té známé jestli ho znáš nějak dobře a jste třeba přátelé. Je možný, že třeba nesouhlasíš s názorem nebo jednáním toho manžela té známé nebo že toho manžela něco trápí, nebo má nějaké problémy. Jinak to že v tom snu zemřel, neznamená neštěstí, ale znamená to pro něj novou životní etapu, nějakou změnu k lepšímu, dlouhý život. Jeho blízcí nebo i ty by ho měli ve změně nebo v nové životní etapě podpořit a dát mu najevo, že ho mají rádi. To datum 5.10.2013 znamená obecně nějakou změnu. Lešení je nový začátek, poučení z minulosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
27.10.13 21:54

Jéé, jsi strašně hodná! :* aspoň se mi trošku ulevilo, já jsem měla strašný strach aby nedej bůh se s malým něco stalo.. Já právě dost věřím snům a jsem moc ráda, že jsi mi tohle napsala. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
27.10.13 22:12

@ivito mohla bych te otravovat svym snem taky? Uz dvakrat se mi zdal sen o vlaku..ten prvni sen si uz moc nepamatuju jen vim ze jsem na nej dobihala a ujizdel a naskocila jsem..a ted jsem mela sen ze jsem byla ve meste kam jsem chodila na stredni, ale mesto vypadalo uplne jinak se dvemi spoluzackami..( tu jednu vidam i kdyz ne mic jsme v kontaktu, ale tu druhou jsem videla naposledy na stredni a ani nejsme v kontaktu ) porad jsme resili ze ta moje spoluzacka s kterou se vidam se musi vyfotit..mel to byt darek pro tj druhou spoluzacku ale nic se nedelo..v nicem se nechtela fotit vsechno bylo spazny, ve vsem vypadala blbe a resila co by si kdo o ni myslel..ja se pak nastvala a ze pojedu vlakem domu, najednou zmatek ze nevim kam jit, vsude hodne lidi, mela sem strach ze hi nestihnu jeste jsem nakonec musela dobehnout ale v klidu tentokrat vlak stal pak uz nevim jen ze jsem teda jela domu..jsem z toho zmatena..kdyby se ti chtelo mi rict ov jde, budu ti vdecna moc moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
27.10.13 22:30

@ivito
moc děkuji za výklad, si hodná :kytka: :hug:
Mi právě vrtá hlavou, že to nejsou nijak zvlášť přátelé nebo tak, potkáváme swe jen na dětském hřišti, tam se bavíme, když děcka řádí, nebo s ní si občas napíšu na fb, ale jinak nic :think:
Ještě mám pak jeden sen o mamině, teď už se mi nechce rozepisovat, ale zítra bych z dovolením ještě ten napsala, já už jsem ho tady jednou psala, ale nemůžu to najít tu diskusi a moc by mně zajímal tvůj rozbor a názor na něj, ale musím se rozepsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
27.10.13 22:37
@Roxi píše:
@ivito mohla bych te otravovat svym snem taky? Uz dvakrat se mi zdal sen o vlaku..ten prvni sen si uz moc nepamatuju jen vim ze jsem na nej dobihala a ujizdel a naskocila jsem..a ted jsem mela sen ze jsem byla ve meste kam jsem chodila na stredni, ale mesto vypadalo uplne jinak se dvemi spoluzackami..( tu jednu vidam i kdyz ne mic jsme v kontaktu, ale tu druhou jsem videla naposledy na stredni a ani nejsme v kontaktu ) porad jsme resili ze ta moje spoluzacka s kterou se vidam se musi vyfotit..mel to byt darek pro tj druhou spoluzacku ale nic se nedelo..v nicem se nechtela fotit vsechno bylo spazny, ve vsem vypadala blbe a resila co by si kdo o ni myslel..ja se pak nastvala a ze pojedu vlakem domu, najednou zmatek ze nevim kam jit, vsude hodne lidi, mela sem strach ze hi nestihnu jeste jsem nakonec musela dobehnout ale v klidu tentokrat vlak stal pak uz nevim jen ze jsem teda jela domu..jsem z toho zmatena..kdyby se ti chtelo mi rict ov jde, budu ti vdecna moc moc :)

Ahoj,

vlak znamená, že máš v životě využít všeho, co ti život nabízí. To, že ti vlak ve snu ujíždí, může znamenat, že o něco usiluješ. V tom druhém snu: město značí to, že pochopíš mnoho věcí, které ti budou k užitku, procházení po městě znamená, že by sis měla trochu odpočinout. Spolužačky značí nějaké vzpomínky na minulost - to focení však znamená, že by ses do své minulosti neměla neustále vracet. Ta spolužačka, co nevěděla, jak se nejlépe vyfotit znamená, že ona sama hledá na lidech jen to špatné a tím, že ses naštvala značíš to, že se dokážeš ponaučit i od lidí, kteří nejsou zrovna tvými dobrými přáteli. Takže, když to shrnu..Pokud o něco usiluješ a dosáhneš toho, tak je to jenom dobře. Nevracej se ke vzpomínkám z minulosti a trochu si odpočiň :andel:

Příspěvek upraven 27.10.13 v 22:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
27.10.13 22:41
@Kelsey píše:
@ivito
Mi právě vrtá hlavou, že to nejsou nijak zvlášť přátelé nebo tak, potkáváme swe jen na dětském hřišti, tam se bavíme, když děcka řádí, nebo s ní si občas napíšu na fb, ale jinak nic :think:
Ještě mám pak jeden sen o mamině, teď už se mi nechce rozepisovat, ale zítra bych z dovolením ještě ten napsala, já už jsem ho tady jednou psala, ale nemůžu to najít tu diskusi a moc by mně zajímal tvůj rozbor a názor na něj, ale musím se rozepsat.

Ahoj, klidně mi ho zítra napiš, ráda ti odpovím. Třeba se ti časem ta kamarádka svěří, že mají nějaký problém, nebo, že její manžel řešil nějaký problém v minulosti, ale teď už je to v pohodě..je to takové hodně obecné.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
27.10.13 22:53

@ivito
teď mi napadá, ona byla 4 měs. po porodu malého na potratu a teď se prý rok snaží o druhé a nedaří se, nemůže to souviset s tím? :think:
Pak on měl nějaké problémy v práci, jinak mi nic jiného nenapadá.

Ještě jsem se chtěla zeptat karty a tak nevykládáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
28.10.13 10:23

Ahoj,

je možné, že to s tím souvisí a pokud se jim „zadaří“, tak to bude ten nový začátek - nová životní etapa. Může to souviset i se změnou práce jejího manžela. Občas vykládám i tarotové karty - člověk se z toho hodně o sobě dozví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. evill
28.10.13 13:55
@Kelsey píše:
@ivito

Tvé sny z předešlé diskuze jsou tady :kytka:

Kelsey píše :

" **Ale v týdnu se mi zdál taky divný sen, nechápu poroč :nevim:.
Zdál se mi strašně pomotaný sen o mamininém bratramci, on dělával s mým otem na stavbách, jezdili spolu do Německa atd. a pak začal pít.

V tom snu jsem ho viděla, jak sedí u stolu, mladý, to měl vlasy ještě vlasy a mluvil na mě něco, usmíval se, mi to připadalo, jak kdyby se loučil :nevim:
a ještě si pamatuju, že otec mi v tom snu taky něco říkal a mávnul rukou, jakože je je jedno.
Nechápu to, protože jsem ho tak 3 roky neviděla, navíc si ho, jako mladého vůbec nepamatuju až už pak jak pil. Tak nevím, jak si takový sen vysvětlit.

No a ještě jeden sen jsem měla nedávno, ten ani nemůžu nikomu říct, je mi z něj zle. Naše mamina měla ve 34 letech velkou mrtvici a teď skoro v 50ti už měla další 3 menší za tu dobu poslední letos v únoru, kdy jí to poškodilo jedno oko.

No a mi se zdálo nedávno, že ležela v baráku u svých rodičů, kde vyrostla nahoře, tam bývala kuchyň, ale v tom snu tam byla postel a na ní naše mamina ležela a naproti je pokoj jejího bratra, s té kuchyně, kde jako byla ta postel vyšla maminina sestra a brečela, šla si sednout dotoho pokoje k jejich bratrovi, pak vstala babina (jejich matka) šla k tomu pokoji, kde ležela mamina, otevřela dveře, zavřela je a řekla už je to zbytečné a šla zpátky za tou druhou dcerou.
No a mi to nedalo tak jsem se šla podívat, taky do pokoje, kde ležela naše mamina, otevřela jsem ty dveře a viděla jsem jak leží na manželské posteli a třepe se, jak kdyby měla epileptický záchvat nebo tak něco a babina na mě křičela zavři ty dveře, nech ji, už je pozdě :,(.
A víc už si nepamatuju, ale tohle si pamatuju, běhá mi s toho mráz po zádech, furt nad tím přemýšlím co to mělo znamenat proč se mi to zdálo :nevim: jestli je to nějaká předtucha nebo jestli je to spojené s tím, že jsem jí jako 13 leté děcko viděla, když měla tu mrtvici doma na sedačce než si pro ni dojela rychlá :nevim: nechápu co to bylo, ale to jak tam mluvila a chovala se babina s máminou sestrou je pro mě šokující, chtěla jsem to říct segře, ale ani jí jsem to raději neříkala.

Takže tak k mým snům. Moc často sny nemívám, ale když už tak nějakoutakovou chuťovku :( :roll:.**"

• Citovat
  • Upravit
74219
28.10.13 15:41

@N. evill
děkuji si zlatá :kytka: :hug:

Tak tak tohle se mi zdálo jestli ještě můžeš rozebrat @ivito
je to divné, ale poslední dobou mívám často takové živé sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
1.11.13 15:05

Bratranec ve snu značí nějaké zklamání z tvé nebo mamky strany. To, že byl ve snu mladý znamená nějaký životní obrat, dobré zprávy nebo změnu k lepšímu. To značí i úsměv, znamená doslova, že tě čeká nějaké „milé překvapení“. Otec ve snu znamená, že většinou sama víš, jak vyřešit nějakou životní situaci. Takže tento sen vidím v pozitivním slova smyslu :lol:

sen č. 2 : Matka ve snu značí příslib šťastných událostí. Postel v domě jejich rodičů znamená šťastné rodinné zázemí. Matky sestra, tedy tvoje teta může znamenat návštěvu nebo i nějakou mrzutost. Babička značí nějakou rodinnou událost, která u vás proběhne. To, že je ve snu pláč znamená nějaký nový začátek, novou událost, stejně tak jako zmiňované dveře, které znamenají také nové možnosti. A ten záchvat (třes) tvé maminky doslova znamená, že si děláš zbytečně těžkou hlavu a to pak může mít dopad na tvé zdraví. Takže i tento sen je vesměs pozitivní. Čeká tě nějaká šťastná rodinná událost :D
@N. evill píše:
Tvé sny z předešlé diskuze jsou tady :kytka:

Kelsey píše :

" **Ale v týdnu se mi zdál taky divný sen, nechápu poroč :nevim:.
Zdál se mi strašně pomotaný sen o mamininém bratramci, on dělával s mým otem na stavbách, jezdili spolu do Německa atd. a pak začal pít.

V tom snu jsem ho viděla, jak sedí u stolu, mladý, to měl vlasy ještě vlasy a mluvil na mě něco, usmíval se, mi to připadalo, jak kdyby se loučil :nevim:
a ještě si pamatuju, že otec mi v tom snu taky něco říkal a mávnul rukou, jakože je je jedno.
Nechápu to, protože jsem ho tak 3 roky neviděla, navíc si ho, jako mladého vůbec nepamatuju až už pak jak pil. Tak nevím, jak si takový sen vysvětlit.

No a ještě jeden sen jsem měla nedávno, ten ani nemůžu nikomu říct, je mi z něj zle. Naše mamina měla ve 34 letech velkou mrtvici a teď skoro v 50ti už měla další 3 menší za tu dobu poslední letos v únoru, kdy jí to poškodilo jedno oko.

No a mi se zdálo nedávno, že ležela v baráku u svých rodičů, kde vyrostla nahoře, tam bývala kuchyň, ale v tom snu tam byla postel a na ní naše mamina ležela a naproti je pokoj jejího bratra, s té kuchyně, kde jako byla ta postel vyšla maminina sestra a brečela, šla si sednout dotoho pokoje k jejich bratrovi, pak vstala babina (jejich matka) šla k tomu pokoji, kde ležela mamina, otevřela dveře, zavřela je a řekla už je to zbytečné a šla zpátky za tou druhou dcerou.
No a mi to nedalo tak jsem se šla podívat, taky do pokoje, kde ležela naše mamina, otevřela jsem ty dveře a viděla jsem jak leží na manželské posteli a třepe se, jak kdyby měla epileptický záchvat nebo tak něco a babina na mě křičela zavři ty dveře, nech ji, už je pozdě :,(.
A víc už si nepamatuju, ale tohle si pamatuju, běhá mi s toho mráz po zádech, furt nad tím přemýšlím co to mělo znamenat proč se mi to zdálo :nevim: jestli je to nějaká předtucha nebo jestli je to spojené s tím, že jsem jí jako 13 leté děcko viděla, když měla tu mrtvici doma na sedačce než si pro ni dojela rychlá :nevim: nechápu co to bylo, ale to jak tam mluvila a chovala se babina s máminou sestrou je pro mě šokující, chtěla jsem to říct segře, ale ani jí jsem to raději neříkala.

Takže tak k mým snům. Moc často sny nemívám, ale když už tak nějakoutakovou chuťovku :( :roll:.**"
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9315
1.11.13 19:38

:mavam: Ahoj holky poprosím jestli některá víte co to znamená…
Minulý týden se mi zdálo, že jsem stála někde venku na louce a kousek ode mě spadl vrtulník. Nějak jsem ten sen neřešila :nevim: Ale dneska v noci se mi zdálo, že jsem byla venku s přítelem a viděli jsme jak padá kousek od nás letadlo. Nevíte někdo co by to mohlo znamenat?? Docela mi to vrtá hlavou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat