Umí tu někdo vykládat sny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
26.10.14 08:30

@kolik sny mají svůj význam a někdy je dobré se nad nimi zamyslet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
26.10.14 08:41
@dlouha píše:
Si myslím, že nemusíš být hned jedovatá, pokud nemáš čím konstruktivně přispět, tak se neozývej, mám pro tebe taky doporučení - zkus navštívit nějaké kurzy sebeovládání.

To není ženská, ale chlap, ti jsou v těchhle věcech trosku mimo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
26.10.14 08:52

@dlouha :hug:

Byl to hrozne zivej sen…zvlastni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
26.10.14 08:57
@Ivaneska píše:
To není ženská, ale chlap, ti jsou v těchhle věcech trosku mimo :mrgreen:

No jo, fakt, kdo se v tom má vyznat :mrgreen: můj názor zůstává ale stejný, ať je to ženská nebo chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
26.10.14 08:57
@MateaFitz píše:
@dlouha :hug:Byl to hrozne zivej sen…zvlastni

no z toho se ale moc nedozvíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
26.10.14 09:47

@dlouha a ty umis vykladat sny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.11.14 14:17

@ivito
mám také jeden sen. Kdyby jsi mi k němu mohla něco povědět, myslím že by jsi mi moc pomohla.
Jedná se vlastně o noční můru z dětství, zdála se mi jako malé co si pamatuji až asi do 4 let pak se ještě párkrát opakovala když jsem byla starší.
Ve snu mne honilo něco jako veliký pes, vlk opravdu velké zvíře, dokonce myslím že jsem to jako malá popsala jako vlkodlaka. Přitom se psů vůbec nebojím. Pořád jsem před ním utíkala a on byl pořád za mnou a vždy se sen odehrával v noci v ulicích města, bohužel si už nevybavuji jestli to bylo město kde jsme bydleli nebo jiné, jen vím že jsem to tam nějak znala, pořád jsem se snažila někde schovat ale všechny dveře když už jsem nějaké našla byly zamčené. V posledním snu mne dokonce dohonil a kousnul, vzbudila jsem se a dokonce jsem na noze cítila dolík od tesáku.
Kdyby jsi mi k tomu mohla něco říct… moc děkuju K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gorgeous
17.11.14 14:35

Na dnešek jsem měla taky živý sen, že s celou rodinou cestujeme letadlem, dokonce jsme museli přestupovat někde mezi mraky ve výšce do jiného letadla, děti se mi ztratili…hrozná noční můra. Letadel a výšek se bojím, také by mě zajímal výklad snu?
Jinak v dětství jsem měla také opakující se sen, který byl moje noční můra. Stále dokola jsem nosila na rukou hromady vlasů, samé vlasy přehozené přes ruce, byli hrozně těžké, brečela jsem a šla pořád dál, nikdy jsem nikam nedošla jen jsem prostě jen tak ty těžké vlasy nosila…po probuzení jsem vždycky měla přeležené ruce a mravence v nich :nevim: dodnes nechápu. :zed:

• Citovat
  • Upravit
609
17.11.14 15:55

@kore No a netížilo té něco?? Takové sny mají mnohdy i banální vysvětlení. Třeba jsi rodičům rozbila něco oblíbeného, schovala to a pronásledovala tě vina :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
5.12.14 13:49

Ahoj holky, dneska se mi zdá hrozný sen. Přítel se mi v něm naprosto dobrovolně přiznal, že mě podvedl. Dokonce mi řekl, že poprvé jí rád neměl a podruh už ano. Bral to úplně klidně, já jančila a pořád sem chodila okolo nadchodu u nás na sídlišti. Pak po rozhovoru s jeho maminkou a mojí kamaradkou, sem mu povolila se s ni vídat, ale slibil, že s ní nebude spát.

Myslíte, že se projevily nějaké podprahové znaky? Já jsem ohledně partnera v poslední době docela v pohodě, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
2.1.15 17:32

@ivito Ahoj prosímě, ještě vykladáš sny? Poslední dobou mám živé sny a tuším, že mi něco chcou říci… děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
10.2.15 00:42

Živá vidina ve snu

Zacala jsem mít takové dost nepříjemné stavy, kdy se uprostřed noci vzbudím a „nekoho“ vidím.. Postavu ve dveřich či u postele, nedavno jsme byli s dětmi na výpravě a v noci jsem videla člověka v okně… Nikdy nevím, jestli je to doopravdy, jen se vždy otočim abych rozsvitila či vzbudila přitele a je to pryč. V tu chvili, když „asi ho“ vidím nemám pocit strachu nejde ke mě, jen stojí, pak zmizí a až potom mě pohltí panika.. Není to pravidelné, stalo se mi to poprvé asi před 3 roky teď 2× v průběhu měsíce. Co to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
13.2.15 18:13

@TeeeT je to ta samá osoba nebo jsou různí. Pokud nemáš pocit strachu, tak se bát nemusíš-může se jednat o zbloudilé duše, které tu s námiuvízly a nemohou nebo nechtějí dál. Můžeš a nemusíš je nechat odvést to je na tobě. Může se jednat o tvého anděla, kterého v daný okamžik spatříš. Záleží na tobě jak s tím chceš naložit a nakolik tě to omezuje či děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
13.2.15 22:50

Nevim, jestli je to ta sama osoba.. Většinou jakoby silueta, jednou snad obrys neznameho panskeho obliceje. Děsí mě to hodně. V tu chvili necítím zadny pocit, vždy jako bych byla uplne paralizovana a jen mzouram ale poté co se otocim, to zmizí se bojim a jsem schopna na to myslet cely den :/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
14.2.15 17:57

@TeeeT zkus ve svém okolí pohledat osobu, která se zabývá odvodem duší, myslím, že i tady na emiminu je šikovná paní jen si momentálně nemůžu vzpoměnout na nick, ale dá se lehko dohledat. Mohla by to být taková dušička, buď se usadila někde v bytě a nebo i na tobě. Nemá smysl pokud se toho člověk bojí nechávat to být.

Já osobně jsem si na ně už zvykla, tahá mi je domů syn. Zrovna včera zas někdo přicestoval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat