Umí tu někdo vykládat sny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6021
12.5.15 08:04

Ahoj, oživuji diskuzi.
Zdálo se mi, že jsem našla v prázdném bytě oběšence :think:
Děkuji za výklad :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
12.5.15 12:33

@Eva 13 To musel být tedy hezký sen :mrgreen: :mrgreen:

Řekla bych, že máš v sobě nějakého strašáka…něco co nechceš aby druzí věděli… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.15 11:42

Ahoj holky, pripojuji se se svymi sny. Po 9 mesicnim snazeni o mimi jsem konecne otehotnela. :andel: Zdaly se mi sny ze sem v noci potratila, ze nas uz pritel nechce :pocitac: a takove pekne. Posledni sen byl, ze mi v phe v gennetu rekly, ze male je zdrave a budu mit malou princeznu. Tesila jsem se neskutecne, vsak to znate. A dnes jsem po revizi po zamlklem tehu :,(. Sny k sobe nedavaji smysl, a netusim co si z toho odnest. Kdyby se nekomu podarilo to rozklicovat, budu vdecna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.7.15 16:36

Ahoj chtela bych poprosit o vyklad meho snu. Zdalo se mi jak jedu na motorce s kamarady (ridicak na motorku nemam) zastavili jsme u hospudky, sedli si a najednou u nas sedel muj davny expritel a bodl me do bricha nozem. Co by to mohlo znamenat? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.15 11:04

Ahoj,
kdyby někdo uměl vyložit prosím tento sen, budu moc vděčná.
Už přes týden se mi zdá o černém koni.
Všímám si ho i přes den (syn si s ním začal hrát, i když před tím ho moc nebral),kamarádka donesla včera tašku pro dceru s černým koněm 8o 8o je toho víc.)
Na dnešek zase černý kůň, ale tentokrát na něm tmavovlasý muž s pichlavýma, zlýma očima :nevim:
Jsem k těmto věcem vnímavá, protože se mi už od dětsví objevují symbolická čísla. V různých kombinacích, koupila jsem si knihu a už jim rozumím.
Takhle jsem třeba přesně na den věděla kdy se mi narodí prvorozený, i když měl mít termín až za dva týdny. Na minutu přesně se mi to splnilo.Ale zvíře nebo konkrétní postava se mi nikdy neobjevovala :think:
Každopádně mám ale naléhavé nepříjemné pocity, takže bych ráda věděla o co jde. Děkuji podpis anonymní třeba Anna (mám tu hodně známých, nerada bych to takhle veřejně vytahovala, děkuji).

• Citovat
  • Upravit
2332
11.10.15 11:13

Snář říká tohle:

černé - Neštěstí snášej klidně! černého - zlou manželku, ztráta černého viděti - ukrutenství

Příspěvek upraven 11.10.15 v 23:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.15 12:31

@Jana Martinková - děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.15 13:26

Ahoj, radši taky anonymě, je to šáhlý téma :mrgreen:. Kůň je, myslím, nespoutaná člověčí energie, to co si homo sapiens 21. století ani nemyslí, že vůbec má. Knížka plná koní a jejich symbolickém významu je zde: Kapitola O fenomenologii ducha v pohádkách. A je tam i ta tvoje synchronicita, kterou jsi zmínila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.15 13:28

Chtěla jsem napsat nespoutaná zvířecí, pudová energie v člověku :zed:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.15 13:29

:mrgreen: Jsem tu zas, dneska se mi nedaří :mrgreen:. Ještě ten odkaz, který jsem nedala :-D http://jung.sneznik.cz/knihy002.htm Tam jsou ty kapitoly

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.15 17:29

Moc děkuji anonymní, je to zajímavé čtení. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
15.1.16 11:31

OPAKUJÍCÍ SE SEN

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda by mi někdo neřekl co znamená můj sen. Tento sen se mi opakuje a proto mě to už zaráží, protože na to nějak nemyslím ani nic. Nevím kolikrát to už bylo, ale zdá se mi, že se někam chystám a nezabalím si své věci nebo si nezabalím nějaké hlavní věci, které zrovna budu potřebovat nejvíce.. Nevíte náhodou někdo, co by to mohlo znamenat? nevím, jak to mám napsat do snáře, tak by se mi to hodilo :) Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
15.1.16 11:59

A neni mozne, ze ti v zivote neco chybi a nebo je neco, co nedokazes prijmout a je to hodne dulezite? Uusuzuji z tech veci, ktere zapominas sbalit.. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
15.1.16 12:03

Teda pokud se doopravdy nekam nechystas..protoze mne se zdavaj tyhle sny, kdyz mam opravdu nekam jet;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.16 12:11

Právě, že nechystám.. když opravdu někam jedu, nic takového se mi nezdá.. nevím, co to může být. Normálně se nad sny takhle nepozastavuji, ale tohle se mi zdá asi po 6 vždycky tak v rozmezí měsíce - 2 měsíců. A v těch snech jsem nervozní a furt přemýšlím, jak to udělat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat