Umí tu někdo vykládat sny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
9.11.13 20:19
@iswet píše: :mavam: Ahoj holky poprosím jestli některá víte co to znamená…
Minulý týden se mi zdálo, že jsem stála někde venku na louce a kousek ode mě spadl vrtulník. Nějak jsem ten sen neřešila :nevim: Ale dneska v noci se mi zdálo, že jsem byla venku s přítelem a viděli jsme jak padá kousek od nás letadlo. Nevíte někdo co by to mohlo znamenat?? Docela mi to vrtá hlavou :think:

Vrtulník znamená, že si myslíš, že jsi nad věcí, ale zdání může klamat. To, že vrtulník spadl může znamenat, že budeš v nějaké blížící se situaci nebo události bezradná. A pak jak spadlo to letadlo ti mělo naznačit, ať si neděláš plané naděje… :mavam: Prostě tě to varuje před nějakou složitější událostí, co tě může potkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9315
9.11.13 21:07

@ivito děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.11.13 12:00
@Andrea-Grey píše:
@ivito pokud muzu poprosit me se nedavno zdalo o klukovi se kterym randim ze vlastní letadlo takove to velke co s ním cestuji lide, ze jsme někam letěli a on jej pilotoval. Byl to dost divnej sen, neměla jsem z něj dobry pocit spís sem se bala.

Tvůj přítel by měl jednat s větším rozumem a s větší zodpovědností jinak si vůči němu nedělej plané naděje ( to značí to letadlo a že ho řídil tvůj přítel). Zda jsi pociťovala strach v tom letadle znamená, že nemusíš být se sebou úplně spokojená a můžeš si v nejbližší době připadat velice citově zranitelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
24.11.13 12:18

Co si holky myslite o snu, kde se setkate s nedavno zesnulym? Rikal mi.ze mu je zima at donesu drevo, pak jsme si povidali u ohynku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
27.11.13 12:22

@Nelly 66 podle svých zkušeností tak nebožtík varuje před nějakým špatným krokem, nebezpečím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
27.11.13 16:58

Ahoj :-) můžu se přidat? Mohl by mi někdo vyložit sen? Normálně to nedělám, ale tady ten mi po probuzení úplně změnil náladu - k horšímu…zdálo se mi, o psech. Jeden bílý větší, druhý černý malý. Někde jsem je našla ( už si nepamatuji), ale pak jsem je nechala útéct -někde jsem je nechala. Oni se pak vrátili před dveře mého bytu a štěkali. Pustila jsem je zase dovnitř a byli hodní. ( Sen byl delší, ale už si ho nevybavuji,) Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
17.12.13 18:13
@Elisenika píše:
Ahoj :-) můžu se přidat? Mohl by mi někdo vyložit sen? Normálně to nedělám, ale tady ten mi po probuzení úplně změnil náladu - k horšímu…zdálo se mi, o psech. Jeden bílý větší, druhý černý malý. Někde jsem je našla ( už si nepamatuji), ale pak jsem je nechala útéct -někde jsem je nechala. Oni se pak vrátili před dveře mého bytu a štěkali. Pustila jsem je zase dovnitř a byli hodní. ( Sen byl delší, ale už si ho nevybavuji,) Děkuji

Psi ve snu znamenají věrnost a usmíření v nějakém vztahu, vrátí se ti tvé chování k lidem v dobrém slova smyslu, nic však nebude bez zásluhy. Ten štěkot a útěk psů však může značit, že někdo ti bude tvé šťastné období kazit zlými řečmi a pomluvami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
17.12.13 19:14

@ivito Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.14 12:52

Ahoj, už delší dobu mě trápí jeden sen. Zajímalo by mě, co znamená. Děti nemám a ani se o dítko prozatím nesnažíme. Sen se mi opakuje dost často a vždy jde v něm o to samé. Narodí se mi mimčo a vůbec se o něj nezajímám a nestarám (nedám mu najíst, nepřebalím ho) v tom snu mě to nebaví a úplně na něj zapomínám. Vždy se probudím celá v rozpacích. :( Nebo se mi také často zdá, že se mi narodí už trochu odrostlé dítě kolem cca roku a taky o něj nejevím zájem. Děti samozřejmě jednou chci, ale ty sny mě ubíjí. A proč se mi o tom pořád zdá, to čert ví.. Ale už to trvá vážně dost dlouho. Ještě bych ráda dodala, že mi je dvacet, aby si někdo nemyslel, že jsem patnáctka, co se nudí. :kytka: Raději anonym.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.14 13:37

Obnovuji diskuzi, třeba někdo odpoví. :(

• Citovat
  • Upravit
2330
7.2.14 23:38

Také bych prosila o výklad snu. Včera večer jsem se dívala v televizi na film, kde jeden mladý muž pozval svou kamarádku do kina. To se mi asi promítlo do snu a zdálo se mi, že jsem v kině, a tam za mnou přišel jeden můj kamarád. Nevěděla jsem že tam bude, překvapilo mě to. Má ten sen nějaký význam?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
7.2.14 23:47

Ahoj, úplně náhodou jsem teď narazila na tuto diskuzi. Nedávno, asi tak dva týdny zpět se mi zdál sen, teď už si jen pamatuji, že jsem ve snu zabila svého dvouletého syna. Víc už si teď nepamatuju, nějak se mi to plete :( Byla jsem z toho úplně paf, vím, že ráno jsem si to pamatovala úplně do detailu a byla z toho vyklepaná, ale pak jsem to nějak pustila z hlavy a teď už si nějak nemůžu vzpomenout, ani jestli tam byla krev nebo jestli jsem ho uškrtila, už prostě vůbec nevím :( Jen co si teď myslím, tak že na 99 procent jsem to udělat chtěla, nebyla to žádná náhoda. Můžete mi prosím jen říct, jestli to něco znamená, když vidím smrt svého dítěte a ještě to že jsem ho zabila já?? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
7.2.14 23:59

@Kamila Jakub Ahoj, ted již skoro usinam. Rano se pokusím Ti odpovědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
8.2.14 00:01

Ahoj, také bych se chtěla zeptat. Dost často se mi zdá, že jsem těhotná, nebo že rodím. Děti mám a netoužím po dalším- maximálně né hned. Tak proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
8.2.14 00:04

Také bych prosila o výklad snu, který jsem uvedla výše.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat