Umí tu někdo vykládat sny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
17.10.16 18:43

Pokud chcete vyložit své sny, tak mi prosím napište do SZ, na této diskuzi již nevykládám. Děkuji všem, kdo už se na mě s výkladem obrátili, snad jsem jim trochu pomohla jejich sny pochopit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
25.2.17 16:53

Nemohu otevrit oci

Dobre odpoledne, pokud bych se mohla pridat, postradam vyklad k memu snu, docela se ted opakuje, ale v ruznych prostredich a myslim i ze i s jinymi lidmi. Sen neni nijak stresujici, krome bezmoci, kterou mam, kdyz nemohu otevrit oci a podivat se. Napr. Prochazim okolo me kamaradky po cizi ulici, jde s dalsimi lidmi a ja nemohu otevrit oci. Jakoby byly prilepene. Vidim je nejprve z dalky a kdyz se blizime, najednou mi oci nejdou otevrit, prochazim kolem slepa, stydim se za to, ze mi nejdou oci otevrit, tak spolu ani nepromluvime. Snazim se je otevrit rukou, silou, to trosku uvidim, vidim siluety osob, kamaradka jde pro ni s cizimi detmi. Kdyz projdou, ja se zastavim, drepim oprena o zed domu, smutna z toho, ze se mi nepodarilo se podivat a bavit se s nimi a ted v poslednim snu za mnou v tuto chvili prisel maly syn byvaleho pritele, obejmul me a ptal se proc nejdu domu, kdy prijdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
28.8.17 22:34

Prosím o výklad snu: Šla jsem po silnici s manželem, ten oslovil pro mě i pro něj známé osoby-muži, ty nás potom unesli, každého zvlášť, já klečela pod velkým stromem a brečela, chodili kolem mě pro mě známý osoby a ptali se co se děje, najednou ke mě přišel muž pro mě neznámý a oba jsme vylezly na ten strom, měla jsem velký strach a brečela jsem a křičela, z povzdálí na mě manžel muset mířit nějakou puškou a nesměl mě trefit, aby nás zachránil, v tu chvíli, kdy kulka mě minula, jsem se probudila, hrozně zpocená, byl to hrozně živý sen a já byla hrozně ráda, že to nebyla skutečnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.1.20 19:58

Sen

@ivito dobrý den omlouvám se že vás otravují ale nemůžu na to přestat myslet…Měl sem sen kdy mi holka do které jsem asi rok zamilovaný řekla že už nechodí s jejím přítelem pak sem ji chitil a tancovali sme chvíli na parkovišti ona se usmívala pak sem jí opřel o červené auto s potevřenými zadními dveři pravou rukou sem zapřel o auto prostě měl to být romatický polibek, když už sem jí skoro políbil tak zakřičela ne a utekla, já sem pak musel rychle stihnout výtah a stihl sem ho byla tma. Předem děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
7.3.20 07:35

Dobrý den, umí tu někdo vykládat sny?
Dnes se mi zdálo o mame bývalého partnera, několikrát se mi v tom snu zjevila a pokaždé jsem z toho měla pocit, jako kdybych nad ní měla najednou nějakou převahu, že mi ustoupila… Myslím, že svým dílem k našemu rozpadu taky přispěla… Může mít ten sen nějaký význam…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat