Doladění dětského pokojíku

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5173
1.1.11 19:27

doladění dětského pokojíku

Holky rozhodla jsem se doladit,zútulnit Honzíčkovi pokojík,pak zatí kdyby tam nebyl přebalovák a dětská postýlka tak to ani jako dětský pokojík nevypadá :-( chtěla bych něco co si mžu sama doma vyrobit,ale prostě mě nenapadá žádná inpirace…hoďte mi se fotky vašich pokojíků ať se můžu inpirovat…( Malýmu jsou 4 měsíce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9548
1.1.11 19:31

Vděčné jsou různé malůvky nebo nálepky na zeď, o tom jsi neuvažovala?
Kapsář, závěsy a lustr s dětskými motivy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
1.1.11 19:37
Iffka píše:
Vděčné jsou různé malůvky nebo nálepky na zeď, o tom jsi neuvažovala?
Kapsář, závěsy a lustr s dětskými motivy…

to už tom mám…já myslím něco originálního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
1.1.11 19:40

Jo tak, já jsem myslela, že ne, když jsi psala, že tam krom postýlky a přebalováku nic nemáš ;)
Tak to teda nevím, co by to ještě mělo být?
Různé koše a krabice a police na hračky, to přijde časem, co by sis tak jako představovala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
1.1.11 19:44

Když byli děti mrňata, ta výborný byly natahaný sítě po zdi, nebo provázky a na to se kolíčkama pověsí obrázky, nebo malování přímo na zeď, úžasně vypadá třeba strom, čím větší tím lepší, šila jsem kapsáře, nebo z krabic vyrobit zvířata a rozmístit po pokoji, nabarvit temperama opět čím větší tím lepší :wink: nebo někde uříznout strom, suchej bez listí, dát do kbelíku zalít sádrou a na strom vyrobit ptáčky z papíru nebo motýlky, to vypadá taky dobře, takových věcí je spousta, a nic to nestojí, nebo minimum

• Citovat
  • Upravit
48576
1.1.11 19:45

Ahoj.Tak pokojíček teprve zařizujeme,ale budu dělat obrázky.Třeba s ubrousku a taky chci nějakej vystouplej takže vymodeluju něco s tvrdnoucí hmoty a vložim do bílého rámečku.Nejsem moc šikovná,ale většinou se inspiruji na MMB.Zkus mrknout na dětské pokojíky.
Pak jsou fajn ty válecí pytle.Ušít není těžký :lol: (ale pro mě ano)Inspiraci jak zdobit najdeš taky na MMB :wink:
Také sem dělala kasičku(ta se hodí,každá návštěva pak hodí nějakou kačku jak je krásná :lol: :lol: (taky sem použila tvrdnoucí hmotu.
Taky mám v plánu vyrobit koš na odpadky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
1.1.11 19:58

Jojo, jak píše Hodaka, tak ty šňůry, pokud bys nechtěla vyrábět, se dají koupit vcelku všude a hezké, máme jich dost a je jich pořád málo - na fotky, ted na Anežčiny obrázky a výtvory… je to fakt vděčné. Ještě jsou hezké takové dřevěné rámečky (nebo si můžeš vyrobit, ozdobit sama) na fotky, těch taky pár máme. Háčky na zed se taky často hodí.
Ale to záleží, jaký máš vkus a jestli se ti takové věci líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
1.1.11 22:29

Právě jsem dětem vylepšovala hernu: dělám obrázky z ubrousků, na bílou kachličku se nažehlí, zvolit veselé motivy, v barvách, co se hodí…
Taky jsem jim udělala do rámečků z IKEI dvě koláže z jejich fotek. Dneska jsme jim dodělali válecí podestu, pověsili houpačky… Myslím, že máš mimčo malé, ono se vám to časem zaplní. :palec:

• Citovat
  • Upravit
5173
2.1.11 10:26

holky dík za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
2.1.11 11:01

Co stan do rohu pokojíku?

• Citovat
  • Upravit
xxZuzana
2.1.11 11:03

Nebo něco pro malého námořníka :-) ta polička na knížky ve tvaru loďky je dokonalá

• Citovat
  • Upravit
xxZuzana
2.1.11 11:05

nebo síť pod strop a na ní zavěsit hračky, nebo obrázky

• Citovat
  • Upravit
xxZuzana
2.1.11 11:05

a tohle je úplně super, ještě přidám jeden detail

• Citovat
  • Upravit