Lanko na záclony

1.1.11 14:41

lanko na záclony

Dobré odpoledne, máte prosím někdo zkušenost s lankem na záclony IKEA? Moc se mi to líbí, potřebujeme 4-5 metrů a tyče jsou strašně drahý, ale kamarádka mě odrazuje, že si myslí, že se to bude uvolňovat a budeme to muset neustále utahovat..............díky moc za reakce.M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1089
1.1.11 16:07

Bude se to prověšovat. My máme asi třímetrové v ložnici a když je tam těžší závěs je to prohnuté. Už se nám jednou úplně vyvleklo, teď čekám, kdy to malý úplně urve a budu to řešit jinak. Ale možná na lehounkou záclonku to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
5.1.11 21:03

Máme lanka v celém bytě už 10 let. Ve třech místnostech drží dobře ani se neprověšují, mám na nich záclony i lehké závěsy. Vydržely i nepříliš šetrnou manipulaci syna.

V poslední místnosti se lanko uvolňuje, prověšuje, musíme ho dotahovat a dokonce nám asi 3× spadlo úplně. Manžel zkoušel už všechno možné, včetně vyvrtání nového otvoru a nic nezabírá. Při instalaci ho muž tenkrát zkrátil víc než měl a tak to dělá neplechu, možná je tam i volnější závit a proto to nedrží.

I přes ten jeden vadný kus jsme spokojení moc. Dvakrát ročně to dotáhnout zas není takový problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
5.1.11 21:20

Ty jo, fakt? Tak asi máme něco blbě. A nebo máte lepší lanka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
5.1.11 21:25

AHoj. Mám taky lanka v celém bytě, něco mám z Ikei a něco z Jysku a jedno lanko mám koupené v železářství, vyjde to levněji. Neprověšuje se mi ani jedno, mám je 4,3m dlouhé a visí na tom i těžší závěsy. Můžu jen doporučit, mě se to jednak líbí a jednak je to praktické a vzdušné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
6.1.11 23:15
Teodora píše:
Ty jo, fakt? Tak asi máme něco blbě. A nebo máte lepší lanka. :-)

Všechny máme z Ikea :wink: http://www.ikea.com/…cts/20079342

A nemáte to lanko třeba taky zkrácené moc? Muž to tenkrát zkrátil jak to bylo možné a je s tím fakt pořád problém :think:

Ty ostatní, co věšel potom nechal dlouhé co to šlo a drží perfektně :palec:

PS: až na základě této diskuze mi došlo, že problém u nás může vyřešit nové lanko. To se mi po 10 letech rozsvítilo, co? :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný