Dolní Morava info
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dolní Morava info
Prosím pár info o Dolní Moravě. Typ na dobrou restauraci na oběd, jestli je tam obchod s potravinami, jestli se dá jít pěšky ze Stezky v oblacích s golfáčem, jaká je tam cesta (lesní nebo asfaltka)? Co všechno je tam pro děti? Díky za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Cesta ze stezky je lesní, dolů k restauraci, odkud jezdí lanovka, golfáč zřejmě bude trpět…Jink od parkoviště k lanovce je asfaltka.. A všude lidí jak much.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda fakt? A stezka vypadá jak, stojí to za to? Mě přijde, že na to, že je to docela velké, to nemá moc velkou propagaci jako měla třeba Stezka v korunách stromů na Lipně. Ale teda je možné, že jsme to jen nezachytili, jsme z druhého konce republiky. Ale uvažujem, že se zajedeme podívat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise píše:
@pannda fakt? A stezka vypadá jak, stojí to za to? Mě přijde, že na to, že je to docela velké, to nemá moc velkou propagaci jako měla třeba Stezka v korunách stromů na Lipně. Ale teda je možné, že jsme to jen nezachytili, jsme z druhého konce republiky. Ale uvažujem, že se zajedeme podívat
Stezna na Lipně a stezka na Dolní Moravě je 100 a 1… Za prvé délkou stezky, za druhé výškou, za třetí možnostmi zaujetí pro děti( na Lipně jsou naučné prvky, nebo prvky zdolávání) a za poslední…nahoře kromě stezky nic není. Na Lipně je restaurace, využití hřiště, procházka.. Ale je to dáno tím, že na Dolní Moravě je to postaveno teprve nedávno..
Každý ať si najde co chce, zbytek vyžití je zase naopak dole - bobová dráha, hřiště, restaurace. Za výlet to taky stojí za to
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda Já vím, my známe dobře Lipno a byli jsme i na té bavorské. Tyhle stavby nás docela lákají
Ale máme to daleko, proto se ptám, abychom pak nebyli zklamaní. Na fotkách to vypadá docela velkolepě. To, že kolem nic jiného není, by mi ani tolik nevadilo.
A když je tam tolik lidí, kde mají základny, ubytování?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lanovka asi 8-10minut…ubytování je dole, pod kopcem a v obci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise Tak jsme o víkendu byli na Dolní Moravě, Stezka byla parádní, lanovka taky, spousta atrakcí pro děti, dost restaurací. Jinak úplně tam chybí obchod s potravinami, je jen někde na začátku obce, jinak nic. A obec jako taková taky nic moc. Určitě stojí za to tam zajet na výlet, ale jednou stačilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucik2011 pěkné ![]()
Holky můžu se ještě zeptat? Narazila jsem na nějaký Pískový svět, Mamutíkův zážitkový park a Lesní zážitkový park, vše pro děti, na obrázcích to vypadá vcelku hezky, ale ty vstupy jsou brutální. Nemáte některá zkušenost, stojí to za to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise Mamutíkův vodní park a Lesní zážitkový park jsou dohromady a platí se jedno vstupné. My v květnu platili za dítě 150 Kč a 2 dospělí jako doprovod byli zdarma. V sezóně jsou ceny asi vyšší. Vstupné platí celý den a můžete se tam během dne vracet, dostanete pásek na ruku o zaplacení. Určitě stojí za to tam zajít. Pískový svět ještě otevřený nebyl a viděli jsme, že ještě staví takové dřevěné bludiště, ale taky nebylo hotové. Všechny atrakce pro děti jsou nad hotelem Vista, je tam i velký nafukovací hrad se skluzavkou a trampolíny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky tak jsem to trošku zkoumala i na youtube a docela se těším. Hotel Vista vypadá ve vlogách na youtube super, ale asi bychom všechno nevyužili, chceme tam být tak 2 max 3 noci.
Našla jsem toto - http://www.dolnimorava.cz/…ke-chate.htm. Je to tam někde ve vsi poblíž těm všem atrakcím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise záleží na tom, ve které chatě budete, ale všechny jsou celkem blízko těch atrakcí, koukněte na mapu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucik2011 prosím tě, snad nevadí, že tě zasypávám dotazy
ale je tam poblíž nějaký hrad, zámek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise vůbec mi to nevadí, klidně se ptej, ale tohle neporadím, my byli jen tam na víkend, hrady a zámky jsme nezjišťovali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.