Doložení prijmu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Doložení prijmu
Třeba někdo bude mít zkušenost.
Pracuji na dohodu a nenapadlo mě že by se mělo dokládat dohoda o pracovní činnosti. Teď mi přišlo potvrzení o zdanitelných příjmech a já se bojím to podat, abych nemela zle, když jsem se k tomu nedoznala. Řešil někdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud si vydělášna dihodu 10 001,– Kč a vic měsíčně, tak si musíš požádat o Přehled zdanitelných příjmů z dohody u tohoto zaměstnavatele, pro kterého to děláš - což ty už máš, a musíš to zahrnout do vyúčtování daně.
Nejsem žádná účetní, víc podrobností nevím, ale tohle je odpověď mojí účetní, které jsem se ptala, jak danit dohodu… Nakonec mi to DP ale dělala celý ona, takže co a jak se kam píše, přiznává, atd., to už nevím
tak snad aspoň toto pomůže…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84
Pobírám přídavky na děti, ale protože jsem osoba pečující o dítě ( autista),tak dělám jen na dohodu dopoledne co je ve specce.
A nedošlo mi, že příjmy z dohody se též dokládají ( nejsem blondyna
ale blbá asi jo) a před měsícem mi přišlo potvrzení o zdanitelnych příjmech. Obávám se to podat, aby sociálka mi neulozila pokutu ( výdělek 7tis).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miska.br píše:
@JancaS84
Pobírám přídavky na děti, ale protože jsem osoba pečující o dítě ( autista),tak dělám jen na dohodu dopoledne co je ve specce.
A nedošlo mi, že příjmy z dohody se též dokládají ( nejsem blondynaale blbá asi jo) a před měsícem mi přišlo potvrzení o zdanitelnych příjmech. Obávám se to podat, aby sociálka mi neulozila pokutu ( výdělek 7tis).
Pokutu nejspíš ne, ale pokud to ovlivní výši příspěvku tak budeš nejspíš nějaký peníze vracet. Zajdi tam se domluvit, nasypej si popel na hlavu a uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit