Dolphin Marina Bulharsko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4279
25.5.12 11:22

Dolphin Marina Bulharsko

Tak po dlouhém bádání jsme nakonec vybrali dovolenou v Bulharsku. Líbí se nám tento hotel,nemáte s ním někdo zkušenost??? Popř. můžete nám nějaký hotel doporučit ? Preferujeme Zlaté Písky nebo Slunečné pobřeží. All inclusive..
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1011
25.5.12 15:01

Já se přidávám, s dovolením. :)
Chceme letět s 15-měsíčním chlapečkem rovněž do Bulharska, letovisko je nám jedno, mimo Primorska /tam jsme již byli/, taky all inclusive.

Hledám lasty, zatím to nejlíp vychází od něm. cestovek, nám pasuje odlet z Vídně.
Chceme letět přelom srpna, září, snad ty ceny budou podobné těmto předsezóním.
Budu taky ráda za tipy na hotel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
25.5.12 15:05

@daniela4
To je náhoda..máme vybraný stejný termín. Docela jsme slyšela chválu na www.ckneckermann.cz (teď nevím,zda se t tak píše)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
25.5.12 15:08

Hotel dle foto super, recenze celkem ucházející, transfer /u nás podstatné/ z letiště není dlouhý /cca 30 min./ já bych se nebála. Zřejmě dobrá volba. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
25.5.12 15:11

Neckerman je osvědčená cestovka. Pro mě je podstatná cena. Je to děs, když vidím, že česká cestovka ten samý hotel s all inclusive prodává za např. 15.000,–-a němec. cestovky to v lastu mají i za 5-6 tis.

Ten hotel Marina Dolphin v lastech není/ nenatrefila jsem na něj/, asi je dost obsazen, že se na last nedostane.
Jak Vám vychází cena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
25.5.12 19:47

Cena kolem 36 000 Kč. Máme totiž ještě 5-letou dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
25.5.12 22:52

To je zřejmě katalogová cena, bez slev za first minute?
To tak odpovídá. Škoda, že se nikdo neozval a nenapsal zkušenost s tímto hotelem. Mě se velice líbí /viz foto/.
My za malého budeme platit ještě jen ten manipulační poplatek /infant do 2 let/, Vaše maličká už platí dětskou cenu.

Určitě ještě napiš, jak hledání a pátrání probíhá, jaké máš poznatky a tak.
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
30.5.12 12:16

Ahoj holky, našla jsem na Invii recenzi hotelu, o kterém píšete, sice jenom jedna, takže asi moc nepomůžu, ale aspoň něco http://recenze-hotelu.invia.cz/…phin-marina/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
qia
99
31.5.12 09:52

chci zeptat, na destinace v Bulharsku,ještě jsme tam nikdy nebyli a nevím kam letet. Jaké je primorsko? chceme živější město.jsme mlady pár, tak né žadny klid:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
31.5.12 12:01

Tak to je Primorsko nejlepší volba. Na každém rohu bary, diskotéky. Je to rušné město. Doporučuji.
Jako jediné letovisko má téměř v každé restauraci jídelníčky v češtině. CK Alexandria tam má své středisko-směnárna, denní český tisk, pomoc v nouzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí