Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak po dlouhém bádání jsme nakonec vybrali dovolenou v Bulharsku. Líbí se nám tento hotel,nemáte s ním někdo zkušenost??? Popř. můžete nám nějaký hotel doporučit ? Preferujeme Zlaté Písky nebo Slunečné pobřeží. All inclusive..
Děkuji ![]()
Já se přidávám, s dovolením. ![]()
Chceme letět s 15-měsíčním chlapečkem rovněž do Bulharska, letovisko je nám jedno, mimo Primorska /tam jsme již byli/, taky all inclusive.
Hledám lasty, zatím to nejlíp vychází od něm. cestovek, nám pasuje odlet z Vídně.
Chceme letět přelom srpna, září, snad ty ceny budou podobné těmto předsezóním.
Budu taky ráda za tipy na hotel.
@daniela4
To je náhoda..máme vybraný stejný termín. Docela jsme slyšela chválu na www.ckneckermann.cz (teď nevím,zda se t tak píše)
Hotel dle foto super, recenze celkem ucházející, transfer /u nás podstatné/ z letiště není dlouhý /cca 30 min./ já bych se nebála. Zřejmě dobrá volba. ![]()
Neckerman je osvědčená cestovka. Pro mě je podstatná cena. Je to děs, když vidím, že česká cestovka ten samý hotel s all inclusive prodává za např. 15.000,–-a němec. cestovky to v lastu mají i za 5-6 tis.
Ten hotel Marina Dolphin v lastech není/ nenatrefila jsem na něj/, asi je dost obsazen, že se na last nedostane.
Jak Vám vychází cena?
To je zřejmě katalogová cena, bez slev za first minute?
To tak odpovídá. Škoda, že se nikdo neozval a nenapsal zkušenost s tímto hotelem. Mě se velice líbí /viz foto/.
My za malého budeme platit ještě jen ten manipulační poplatek /infant do 2 let/, Vaše maličká už platí dětskou cenu.
Určitě ještě napiš, jak hledání a pátrání probíhá, jaké máš poznatky a tak.
![]()
Ahoj holky, našla jsem na Invii recenzi hotelu, o kterém píšete, sice jenom jedna, takže asi moc nepomůžu, ale aspoň něco http://recenze-hotelu.invia.cz/…phin-marina/
chci zeptat, na destinace v Bulharsku,ještě jsme tam nikdy nebyli a nevím kam letet. Jaké je primorsko? chceme živější město.jsme mlady pár, tak né žadny klid:)
Tak to je Primorsko nejlepší volba. Na každém rohu bary, diskotéky. Je to rušné město. Doporučuji.
Jako jediné letovisko má téměř v každé restauraci jídelníčky v češtině. CK Alexandria tam má své středisko-směnárna, denní český tisk, pomoc v nouzi.