Ubytování v Lignanu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1121
24.5.12 11:19

Ubytování v Lignanu

Ahojda, moc prosím o nějaké tipy na ubytování v Lignanu, máme roční holčičku takže je výběr trochu užší.
Na dopručení je to buď nevhodné pro dítě a nebo moc drahé.
Pokud má někdo zkušenost s ubytování v mobil homech s tak malým dítětem, budu ráda za každou informaci.
Děkuji moc :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1227
24.5.12 11:25

my byli v Linganu v apartmánu, jestli budeš mít zájem, můžu poreferovat podrobněji
na zmiňované mobilhomy - jsou v kempu http://www.campingpinomare.it/, který je na klidném místě hned u pláže, ale když si vezmeš cenu, tak bych o tom neuvažovala, je to přece jenom kemp a platit dražší ubytování v kempu než v rezidenci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
24.5.12 11:34

Určitě poreferuj, bubu moc ráda :palec: , už mi z toho jde hlava kolem :zed: Akorát to tu prohlížím, kemp pěknej ale jak píšeš..cena :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
24.5.12 11:38

tak mi písni bližší představu, jakou máte …
předpokládám, že spíš klidnější místo kvůli malé (ztn. Pineta, Riviera), ubytování pro 3?, máte nějaké zvláštní nároky? - bazén, parkoviště, klimu, do jaké vzdálenosti od pláže, …
kdy chcete jet a zhruba do jaké ceny …
já vybírala itálii minulý týden, takže to mám docela zpracované, jenom mrknu do poznámek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
24.5.12 12:20

Iwett my jedeme do hotelu Caracas, 2 oddělené pokoje, teráska, bazén, snídaně, internet 95 euro na noc, jedeme tedy mimo sezonu kvůli lidem jako vždycky

• Citovat
  • Upravit
63
21.5.17 18:50

Zdravím, poradíte nějaký hezký hotel? Nejlíp s bazénem, soukromou pláží a parkováním. A taky aby byl vhodný pro malé děti. Díky :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí