Doma vyrobené Vianoce

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
353
22.10.12 19:46

"doma vyrobene Vianoce"

Ahojte. Rozhodla som sa založiť túto diskusiu, aby sme sa mohli podeliť o nápady na.doma vyrobené vianočné ozdoby, darčeky, čokoľvek. Nejaké typy, odkazy? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
22.10.12 19:47

http://www.brydova.cz/…i-z-testovin mamka teď dělala tohle. Také háčkovala ozdoby na stromek- koule, zvonky a andělíčky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
22.10.12 19:51

@Nainuva to je pěkné :) letos jsem se rozhodla taky udělat všechny ozdoby na stromek domácí, ale na tohle si teda netroufám :oops:

• Citovat
  • Upravit
9454
22.10.12 20:03

Super jsou ozdobičky odlité ze sádry, existují na to nejrůznější formičky a je to poměrně rychle hotové a pak se to dá hezky pomalovat a nebo ozdobičky z vodního skla http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
22.10.12 20:03

Jo tak to ja tak budu delat adventni venec, max jeste svicen k tomu ale uhackovat kouli a andelicky bych teda nedala, mamca je urco moc sikovna! :pankac: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
22.10.12 20:04

Nebo třeba z fima jdou udělat pěkné placky, nebo postavičky :palec: Kdo nezná- modelína na zapečení.
U nás hlavně vede klasika- nakrájené pomeranče, krásně voní. A když se povedou perníčky, tak i ty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
22.10.12 20:04

@Zuzee87 díky, je. Všechno musí vyzkoušet. Vyfotím tu kouli, tu jedinou mám doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
22.10.12 20:05

Taky se letos chystam na vlastni adventni vecńec, no bude originalni ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
22.10.12 20:08

Já miluju nakrájené citrusy a sušit je na topení na papíře :) nádherně to voní. A pak z toho děláme ozdoby na stromek. Pověsit na háček. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
22.10.12 20:09

Jde to blbě vidět, ale aspoň tak. Přemýšlím, jestli na to ještě stříknout třpytky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522

Prirodni ozdoby jsou fakt nadherne ;) miluju tu vuni se skorici :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452

Předminulé vánoce jsem si koupila silikonovou formu na odlévání ze sádry, celkem to šlo, akorát byly dekorace dost těžké, takže na stromek se nedostaly :)
Pak jsem zkoušela patchwork na polystyrenových výliskách, šlo to dobře, zastrkovalo se to jen nnožem, ale já mám radši takové ty třpytivé věcičky :D
JInak si děláme doma věnec, sušíme jablíčka, pomeranče, zdobíme skořicí.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
22.10.12 20:10
@Nainuva píše:
@Zuzee87 díky, je. Všechno musí vyzkoušet. Vyfotím tu kouli, tu jedinou mám doma :mrgreen:

jo to ja bych taky vsecko zkousela ale jen to na co si teda verim ze zvladnu a uhackovat neco takoveho mezi to urcite nepatri no :(.. ti andelicci jsou moc hezci, snad na to vsechno sezenu :) urco vyfot!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
22.10.12 20:15
@alsem píše:
Taky se letos chystam na vlastni adventni vecńec, no bude originalni ;) :mrgreen:

zvladnes, poris si polystyrenovy venec (maji v kvetinarstvich) nebo ho udelej z novin. Na ten polystyrenovy se ti pak pridelaji lip svicky. Pak k tomu dratkem primotas vetvicky. Na svicky jdou poridit i drzaky primo na adventni venec - lip to tam pak drzi a nemusis se tak bat ze vyhorite :) a pak na to das ruzne ozdoby, stuzky nebo maslicky, nebo takove ty male banky, susene ovoce na platky, apod. =) musis zvladnout! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
22.10.12 20:16

Taky se letos chystám na „výrobu Vánoc“ :mrgreen: Chci dělat adventní věnec, pak na stromek koule z nití a vodního skla a teď jste mě úplně dostali tou skořicí a pomerančem, takže to letos nebude také chybět! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný