Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nainuva píše:
Jde to blbě vidět, ale aspoň tak. Přemýšlím, jestli na to ještě stříknout třpytky
ja bych na to jeste trpytky strikla, ono pak jak bude svitit stromecek tak se to bude krasne trpytit a to ja mam na stromecku raaada =)
@Zuzee87 ja bych prave letos nechtela z vetvicek, ale udelat ho cely ze sisek + ozdoby, svicky…nesnasim, kdyz mi z toho pada to jehlici ![]()
@Bubinna88 píše:
Tak ja som sa rozhodla pre domace mydla
jee a jak je delas? ![]()
Taky přemýšlím, výzdoba je jasná, půl na půl dětský s normálním
ale chtěla bych nějaký dárečky
nejlépe nějakou ňamku ![]()
@Bubinna88 píše:
Tak ja som sa rozhodla pre domace mydla
To je úplně super, hodně s tím koketuju, jen by mě zajímalo - pokud s tím máš zkušenosti - recept na mýdlo mám, ale mohu do té připravované hmoty přidat např. levanduli? Nebo něco na ozvláštnění, zabarvení atd.? Děkuju moc ![]()
@alsem píše:
@Zuzee87 ja bych prave letos nechtela z vetvicek, ale udelat ho cely ze sisek + ozdoby, svicky…nesnasim, kdyz mi z toho pada to jehlici
no na to ze ziju v lesich sem nejak zapomnela posbirat sisky sakra!
jinak to je dobry napad..! ale ja proste tu vuni jehlici miluju.. takze u me se bez vetvicek neobejde.. stejne jako bude muset pritel pritahnout zivy vanocni stromek.. ![]()
@Zuzee87 píše:
no na to ze ziju v lesich sem nejak zapomnela posbirat sisky sakra!jinak to je dobry napad..! ale ja proste tu vuni jehlici miluju.. takze u me se bez vetvicek neobejde.. stejne jako bude muset pritel pritahnout zivy vanocni stromek..
jo letos taky poprve budeme mit zivy
![]()
@Monika92 koule z nití a vodního skla? Nejaké foto alebo návod by nebol? ![]()
@LaBaM ja kupujem hotovú mydlovu hmotu, do nej budem pridávať sušené alebo čerstvé bylinky- matu, levandulu, ružové lupienky, ovsene vločky… poprípade iné ako rôzne esencie je tiež možné, ale ja tam nechcem dávať chemiu
@LaBaM ja kupujem hotovú mydlovu hmotu, do nej budem pridávať sušené alebo čerstvé bylinky- matu, levandulu, ružové lupienky, ovsene vločky… poprípade iné ako rôzne esencie je tiež možné, ale ja tam nechcem dávať chemiu
@alsem píše:
jo letos taky poprve budeme mit zivy![]()
![]()
nasi pod nej dycky davaji takovy ten „hedvabny“ papir nebo takovy ten obyc prirodni barvy co se da po velkych archach koupit v papirnictvi at neni vsude jehlici
ja tady teprv jeste musim sehnat stojanek ![]()
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…
Tak dámy, tú je to popísané dosť dobre ![]()